Zwangerschapsupdate week 34 – Babyshower met een ongelofelijk cadeau

Ik ben 35 weken zwanger, gewoon 35 weken. Jep, 35 weken. Okee nu weten jullie het wel. Tijd voor een update!
Nieuwsgierig
Ik vind het bizar, over 5 weekjes ben ik uitgerekend. Ik ben zo nieuwsgierig wanneer hij komt. Mijn voorgevoel zegt dat ik een week overtijd ga. Vrijdag 9 juni komt hij, althans dat is mijn voorgevoel. Ik heb er al een paar keer over gedroomd, maar het kan natuurlijk ook zijn dat ik daarover droom omdat het mij wel heel tof lijkt als hij op de uitgerekende datum van Naomi geboren wordt. Lijkt hij op haar of helemaal niet? Hoeveel haar heeft hij daadwerkelijk? Wat weegt hij? Hoe lang is hij?  Heeft hij mijn neus? Stephan zijn ogen? Ik kan niet wachten, of eigenlijk wel, eerst maar eens naar de 37 weken grens.

Check up baby

En hoe gaat het dan met onze zoon? Fantastisch, ik vind het altijd heerlijk om met de controle het hartje te horen. Hij groeit goed, is al helemaal ingedaald en ligt vast. WOEHOE! Hij kan dus geen kant meer op. Zijn benen en voeten zitten rechts, zijn rug ligt op links en zijn hoofd dus lekker naar beneden. Een hele andere ervaring dan bij Naomi. Die lag op dit moment nog steeds in stuit. Altijd een hoofd bovenin met boxende handjes en trappende voeten op mijn blaas. Niet fijn, maar mijn ribben zijn nu bont en blauw en ik kan je vertellen, dat is ook niet bepaald fijn. Tel er die maagzuur bij op en af en toe moeite met ademhalen, je schoenen moeilijk aan kunnen doen etcetera. Ik schreef afgelopen zaterdag al mijn struggles die ik ervaar tijdens dit derde trimester, mocht je hem nog niet gelezen hebben 😉

Ik groei ook goed
Niet alleen de baby groeit goed, maar ik ook. De kilo’s vliegen er aan. Niet zo gek als je bedenkt wat ik op een dag eet en ik behoorlijk wat cravings heb. Mijn lieve man nam afgelopen zaterdag gewoon wat mee van de snackbar. Echt wat een topvent he!? Dat is hij sowieso, want hij is enorm liefdevol met Naomi, werkt hard en daarnaast maakt hij ook tijd voor het huishouden omdat mij dat niet meer lukt. Een topper!

Mijn fantastische man komt gewoon thuis met dit😍😍 zoooo lief en zoooo lekker. Een van mijn andere cravings waar ik zelden aan toegeef🙋

Een bericht gedeeld door Angela www.mamametpassie.nl (@mamametpassie_nl) op


Heb ik last van dat aankomen? Nope, ik vind het aankomen helemaal prima, het hoort erbij, dus kom maar op met die kilo’s. Ik vind het oprecht een stuk zwaarder dan bij Naomi, maar dat ligt niet aan die kilo’s. Naomi loopt hier rond, maar dat niet alleen, anderen zien ook dat ik het een stuk zwaarder heb. Ik voel mij ook echt een mega walrus en nee dat ben ik niet, dat weet ik, maar het voelt zo omdat je zo beperkt wordt in je kunnen. Schoonmaken lukt niet eens, beetje afstoffen gaat net en dan zit ik al te hijgen omdat ik moe ben. Het hoort er bij, dat weet ik en dat is ook prima. Alleen is dit voor mij gewoon compleet nieuw, want bij Naomi kon ik alles nog, maar mocht dat niet. Ik moest rust houden vanwege haar groei. Omgekeerde wereld dus. Ik mag niet klagen en dat doe ik ook zeker niet, ik zeg alleen gewoon hoe het zit 😉

Babyshower!
Wat een verrassing! Er stond met drie andere meiden een high tea gepland. Echt al heel lang geleden afgesproken en natuurlijk superleuk. Ik had er ook zin in. Die ochtend zei ik tegen Stephan: misschien is het toch wel mijn babyshower. Hij: “zou je denken?” Ik: “neeeee joh, dat doe je niet bij een tweede”. ’s Middags kwamen de meiden naar mij, stapten in de auto en we pikten mijn schoonzus op. Daarna ging de telefoon en werd hij op luidspreker gezet. Hoor ik gewoon de stem van een andere vriendin: “hooooooi”. Ik wist het meteen. De tranen rolden over mijn wangen en ik riep van alles. Hoe bedoel je hormonaal? Te gaaf gewoon, ik was echt verbaasd dat ze dit gewoon weer had georganiseerd. Dat er weer zoveel meiden op mijn babyshower waren! Stuk voor stuk allemaal toppers. Niet iedereen was er maar met zo’n club is dat ook niet makkelijk natuurlijk. Ik was zo blij om iedereen weer te zien, mijn vriendinnen, schoonzussen en mijn (schoon)moeder. Ik voelde mij gewoon heel dankbaar dat ik zoveel lieve mensen om mij heen heb.

Eén vriendin heeft mij enorm voor de gek gehouden. Jullie kennen haar wel: Jodi van Liefthuis.nl. Een dierbare vriendin en een toffe blogster. Ze ging naar een vriendin in Maastricht, uhuh. Dus…. toen stond ze gewoon voor mijn neus! Helemaal te gek.

Zo enorm verwen
De aankleding was weer prachtig gedaan, dat kun je wel overlaten aan die vriendin van mij. Mijn vrijgezellenfeest was destijds tot in de puntjes geregeld, mijn eerste babyshower en nu deze babyshower weer! Haar bruiloft overigens ook, ze is daar gewoon enorm goed in. Wat hebben we gedaan?

 • Taart gegeten, jammie. Hij was zoooo mooi en lekker, namelijk met witte chocoladevulling.
 • En natuurlijk nog meer lekkere hapjes
 • Heel veel kletsen
 • Geboortekaartjes gemaakt, althans zij voor mij. Iedereen moest op een gekleurd papiertje de naam zetten van onze zoon, zijn gewicht, de geboortedatum, de lengte en een lieve wens. De vraag is natuurlijk: zat de naam er tussen? Dat zeg ik niet!
 • Hoe dik is Angela’s buik? Een stuk van een bol wol knippen en gokken of die om mijn buik paste. Heel leuk en wat zaten ze er toch naast. Jodi zat heel dichtbij en twee andere vriendinnen volgden exact daarna. Ik vond het hilarisch!
 • Wie drinkt het snelste een flesje leeg. Man, man, wat was dat moeilijk drinken uit een speen. Het was geweldig hoe iedereen zijn best deed en sommigen waren er nog goed in ook. Ik kan dat gewoon niet en mijn moeder ook niet trouwens, wij waren laatste haha.
 • Ik ben enorm verwend. Ze hebben mij gewoon de Stokke Tripp Trapp gegeven. Dat is toch niet te geloven? Echt heel gaaf. Daarnaast ontving ik nog wat andere toffe cadeautjes.

Hieronder nog een paar kiekjes.

17952604_10208891273108236_6923319495286861373_n 18057015_10208891273228239_7564354575314287962_n 17952535_10208891275908306_7634349619885939697_n

 

 

 

 

 

 

Tot de volgende update!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Liefs Angela

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Nicole
  27 april 2017 at 07:08

  Super leuk om zo verrast te worden he! En ik herken je struggles hoor. Ik wil zo veel nu maar kan t gewoon niet. Echt balen! Maar ja t kan erger.. Ik tel mee af met je naar de 37 weken grens
  Nicole onlangs geplaatst…Zwangerschapsverlof – Ik heb het gehaald!My Profile

 • Reply
  Jodi - liefthuis
  27 april 2017 at 08:41

  Zo fijn dat hij is ingedaald en goed ligt. Ik denk wel eens. Als het maar niet weer een stuitligger wordt.
  Babyshower was mega leuk, vond het zo leuk je te verrassen.
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Zwangerschaps musthaves van de eerste 18 weken…My Profile

 • Reply
  Simone
  27 april 2017 at 08:46

  Echt superleuk, wat een verrassing! En fijn dat de kleine al goed startklaar ligt!
  Simone onlangs geplaatst…5x Leuke kapsels voor een klein meisjeMy Profile

 • Reply
  Mathiske -gelukineenrompertje-
  27 april 2017 at 15:57

  Wat ontzettend gaaf! Zo fijn dat je zoveel lieve vriendinnen hebt die dat voor je regelen.
  Mathiske -gelukineenrompertje- onlangs geplaatst…Lente Shoplog. Primark, Ikea en H&M. Iets met konijnen 😉My Profile

 • Reply
  Nicole @ Everyday-Life.nl
  27 april 2017 at 16:27

  Superleuk lieverd!!! En wat een mooie cadeaus!!
  Nicole @ Everyday-Life.nl onlangs geplaatst…Koningsdag XXL shoplog!My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Deze content is beveiliigd