Zwangerschapsaankondiging: Naomi wordt grote zus!

De titel zegt het al en de foto laat het ook zien: Ik ben ZWANGER! Ik schrijf dit met een big smile op mijn gezicht. Eindelijk mag ik het van de daken schreeuwen en het met jullie delen. Ik ben altijd een open boek, dus ik vond het oprecht heel moeilijk om dit voor mij te houden. Het zal jullie wellicht niet verbazen dat onze dierbaren het al een stuk sneller wisten.

Wij zijn God ontzettend dankbaar dat we een tweede kindje mogen verwachten. We zijn zo ontzettend blij, Naomi wordt gewoon grote zus! Het blijft een wonder om zwanger te worden en dat ook te blijven. We beleven weer een spannende, bijzondere en mooie tijd. Ik kijk naar zoveel dingen uit deze zwangerschap!

Er was zoveel ongeloof en zoveel blijdschap vanaf het eerste moment van de positieve test. Was het een verrassing dan? Nee hoor, we waren al wat maandjes aan het proberen, maar als je ineens twee strepen ziet, dan moet je toch even 6 keer kijken. Deze test deed ik overigens alleen en ook nog eens te vroeg, ja dat is niet zo slim inderdaad, maar daarover lees je morgen meer.

Juni 2017
September is blijkbaar een goede maand voor ons. De maand waarin we trouwden (2013), de maand waarin ik zwanger raakte van Naomi (2014), de maand waarin Stephan slaagde voor zijn titel (2016) en dus ook de maand waarin ik zwanger raakte van ons tweede kindje (2016). En zoals jullie weten word ik tante. Hoe gaaf is het om zwanger te zijn met mijn schoonzus, zij is een maandje eerder uitgerekend dan ik. Heel bijzonder om dit samen mee te maken.

We hebben ondertussen drie prachtige echo’s gehad. Vandaag was echo nummer 3, de termijnecho, en kan ik jullie vertellen dat ik precies 12 weken zwanger ben. Dat betekent dat ik 1 juni uitgerekend ben en dat is acht daagjes eerder dan bij Naomi. Wordt dit ook een mei baby of toch een juni baby? We gaan het zien!

Zwangerschapspam
Ik had honderden ideeën voor blogs, maar die kon ik niet eerder delen en nu wel. Ik probeer wel de balans te houden met alle andere onderwerpen hoor, maar dat er een beetje zwangerschapspam komt, dat kan ook niet anders 😉 Naturlijk zijn jullie nieuwsgierig hoe ik mij voel. Daar komt een uitgebreidere update over, maar ik kan wel vertellen dat ik mij enorm beroerd heb gevoeld. Niet zo gek met 6 – 12 keer overgeven op een dag en daarnaast twee weken geleden ook nog buikgriep. De kilo’s vlogen er af en ik heb niet echt reserves…. Het eerste trimester ging dus niet echt van een leien dakje, maar daarover later meer.

Dit alles mag de pret niet drukken, want wij zijn enorm blij en dankbaar dat het met onze mini heel goed gaat. Dat is uiteindelijk waar het allemaal om draait 🙂

En wie is er nog meer zwanger en hoe ver ben jij?

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Liefs Angela

You Might Also Like

19 Comments

 • Reply
  Gerdi
  17 november 2016 at 11:40

  GEFELICITEERD!! Geniet van je zwangerschap.
  Gerdi onlangs geplaatst…Zoon vs Dochter | Het verschil | Deel 3: KarakterMy Profile

 • Reply
  Mèlanie
  17 november 2016 at 11:46

  Gefeliciteerd. Geniet ervan
  Mèlanie onlangs geplaatst…Een weekend zonder kind op stap…My Profile

 • Reply
  Nicole
  17 november 2016 at 11:56

  Gefeliciteerd moppie! 28 weken zwanger hier!
  Nicole onlangs geplaatst…Shoplog: Goedkoop winkelen in Duitsland bij DM en KauflandMy Profile

 • Reply
  Bregje
  17 november 2016 at 12:03

  Jaaa zo leuk! Van harte gefeliciteerd!!! X
  Bregje onlangs geplaatst…Wat gebeurt er met jouw kind(eren) na je overlijden?My Profile

 • Reply
  Jodi - liefthuis
  17 november 2016 at 12:28

  Jaaaaa zo mega leuk dikke knuffel
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Wij hadden ons kind niet aangegeven….OEPS!!!My Profile

 • Reply
  Jeanine Oost
  17 november 2016 at 12:33

  Leuk Angela. Van harte gefeliciteerd.
  Luuk is 21 mei geboren en ik ben nu 3 mei uitgerekend. Leuk hè. Net zoiets.. Alleen Luuk wordt dan 3 jaar. Nu 16 weken zwanger! Hopelijk voel je je snel beter!
  Jeanine Oost onlangs geplaatst…Mommy & me sessionsMy Profile

 • Reply
  Lily
  17 november 2016 at 13:04

  Jaaahaha…gefeliciteerd!;-) Ik wens je van harte een voorspoedige zwangerschap en energie om er van te genieten!!! Ik blijf hier gezellig meelezen. Groetjes!

 • Reply
  lodi
  17 november 2016 at 13:29

  Gefeliciteerd! Geniet van deze mooie tijd

 • Reply
  Willemijn
  17 november 2016 at 13:43

  Leuk!!!! Gefeliciteerd. Ik ben 16 weken nu 🙂

 • Reply
  Mathiske -gelukineenrompertje-
  17 november 2016 at 14:04

  Super leuk! Gefeliciteerd!
  Mathiske -gelukineenrompertje- onlangs geplaatst…Help, mijn kind slaapt niet doorMy Profile

 • Reply
  Caren Vlietland
  17 november 2016 at 14:04

  Gefeliciteerd met jullie zwangerschap!

 • Reply
  Janske
  17 november 2016 at 15:53

  Van harte gefeliciteerd! Fijne zwangerschap gewenst! Hier inmiddels bevallen en blij dat het er weer op zit 😉
  Janske onlangs geplaatst…Personal Update | Back to WorkMy Profile

 • Reply
  Daniëlle
  17 november 2016 at 16:21

  Gefeliciteerd!!! Wat een zegen

 • Reply
  Charlotte
  17 november 2016 at 18:04

  Nogmaals gefeliciteerd meis! Ben zo blij voor jullie!
  Charlotte onlangs geplaatst…21 weken zwanger: zwangerschapsupdate #8My Profile

 • Reply
  Jasmijn
  17 november 2016 at 19:21

  Wauw!!! Helemaal geweldig en super gefeliciteerd!!!

 • Reply
  Nicole
  18 november 2016 at 07:51

  Hihi ik herken de zwangerschapspam die eraan komt. Bij mij ook!
  Nogmaals gefeliciteerd 🙂
  Nicole onlangs geplaatst…Zwangerschap | Week 11My Profile

 • Reply
  Tante Jasmijn
  18 november 2016 at 10:45

  Yeah. Ik word tante! Zo blij voor jullie.

 • Reply
  Lieke - Life As Lieke
  22 november 2016 at 16:41

  Oooh wat superleuk! Gefeliciteerd!

 • Reply
  Enanah
  28 november 2016 at 17:31

  Gefeliciteerd !!
  19 weken hierzo
  1ste kindje dus heeel spannend

  Groetjes

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Deze content is beveiliigd