Yes, joepie, Yepp | Straks met twee kids op de fiets

Als er iets is waar ik al maanden, eigenlijk al sinds de geboorte van Daniël, naar uit kijk, dan is het fietsen. En… tromgeroffel… eindelijk is het zover, want Daniël gaat al een paar weken zelfstandig zitten. Naomi ging voor het eerst zelfstandig zitten in maart 2016, dus gingen we snel op zoek naar een fiets. Tot op de dag van vandaag ben ik enorm blij met mijn fiets; Giant Triple X. Ik zou hem namelijk zo weer kiezen. Hij fietst fijn en ik vind het een hele stijlvolle fiets. Geen echte moederfiets, maar dat was voor mij onnodig. De zoektocht naar het fietszitje heb ik niet gedaan, want ik zag door de bomen het bos niet meer. Zo ontzettend veel keuze en dat geldt voor veel baby- en kinderproducten.

Dit artikel is geen samenwerking, ik ben oprecht enthousiast en op zoek naar het zitje dat het beste bij ons past. En ja, dat is er wel eentje van Yepp, want daar hebben we er al eentje van. 

Yepp we mogen
Via via hoorde ik dat men dus koos voor Yepp. Waar ik toen koos op aanraden van anderen, bleek hij daadwerkelijk heel fijn te zijn. Precies zoals andere mama’s al vertelden. Goede keuze dus!  Binnenkort stap ik dus op de fiets met Daniël en ik kan niet wachten! Alleen mag het wel wat warmer zijn dan nu. Het liefst zo warm als op bovenstaande foto, maar dat duurt nog wel even. Nu stap ik nog even niet op de fiets, want ik vind het iets te koud, ondanks de voetenzak die ik van Deryan heb. Maar ons eerste ritje gaat sowieso samen zijn. En Naomi dan?

Tijd voor een achterzitje
Natuurlijk is het veel leuker als ik met beide kids kan fietsen. Dat we als gezin van vier op de fiets naar de kerk kunnen. We zijn namelijk allemaal dol op fietsen. Helaas gaat dat nog niet, want…. ik heb nog geen fietszitje voor Naomi. Ik ben overigens ook ontzettend benieuwd of Naomi het ook leuk vindt als ze achterop zit. Gaat ze haar plek voorop makkelijk afstaan aan Daniël? Lang hoef ik overigens niet te zoeken naar een fietszitje, want ik heb al ruim een jaar een fietszitje op het oog. Namelijk: Yepp Nexxt Maxi. Deze heeft vorig jaar de Nederlandse Baby Innovation Award gewonnen in de categorie Mobility. Op de negenmaandenbeurs zag ik het fietszitje voor het eerst en er is echt over nagedacht. Nadat Thule, zij hebben Yepp als het ware overgenomen, hebben ze de kennis die Thule heeft rondom wandelwagens, fietskarren en dergelijke gecombineerd met het bestaande Yepp fietsje. Daar kwamen twee mooie en bovenal functionele ontwerpen uit.

De keuze is reuze
Aanstaande woensdag ga ik naar negenmaandenbeurs. Net als vorig jaar mee met de bloggerstour mee die Miriam en Linda vol passie organiseren. Ook gaan we weer bij Thule langs en daar ben ik heel blij mee. Ik vind het hoog tijd om het fietszitje nu met andere ogen te bekijken. Want alhoewel ik hem vorig jaar heb gezien en hem ook vol enthousiasme bekeken heb, is het toch anders op het moment dat je hem zelf nodig hebt. Want wat is nu het verschil tussen de normale Maxi en de Nexxt Maxi. Ik heb geen flauw idee, dus ga ik luisteren wat Thule te vertellen heeft over de zitjes, waar je op moet letten bij het kopen van een (achter)zitje, maar ook over het licht dat je op het achterste fietszitje kunt plaatsen. Ik wist bijvoorbeeld niet eens dat dit bestaat. Kortom ik loop een beetje achter geloof ik, tijd om daar iets aan te doen. Én…. dan nog een keuze maken voor een kleur die past bij onze Mini en mijn fiets. Het moet immers wel matchen.

Ik deelde al eerder mijn zoektocht naar een moederfiets, welke het uiteindelijk is geworden en ik deel binnenkort ook de uitkomsten over het volgende zitje én natuurlijk wat Naomi ervan vindt om achterop te zitten.

Lees hieronder de twee artikelen die ik eerder schreef met betrekking tot fietsen.

Op zoek naar een moederfiets

Nieuwe fiets: We mogen fietsen met Naomi!

Liefs Angela

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Deze content is beveiliigd