Wordt dit ons geboortekaartje?

Jawel, we zijn er helemaal uit! Wij gaan het geboortekaartje dit keer niet bestellen via een drukker, maar online. Ik heb nog nooit in mijn leven zoveel websites bekeken voor één onderwerp. Als je denkt dat alleen het uitzoeken van een naam lastig is, dan heb je het mis. Een geboortekaartje uitzoeken is ook een heel ding. Nu we het geslacht dit keer wel weten, hoeven we ook maar één kaartje uit te zoeken. Dat is weer een hele geruststelling.

Stephan en ik waren het er al snel over eens dat op het kaartje geen diertjes, cartoons of een foto van de baby moest staan. Dit is dus bijvoorbeeld onze smaak helemaal niet:

Bron: Hipdesign

Bron: Hipdesign

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dan blijven er alsnog een hoop kaartjes over die we ook niet mooi vinden. De keuze is reuze op het gebied van geboortekaartjes, dus er zijn ook genoeg kaartjes die we wel mooi vinden. Gelukkig maar! Onze trouwkaart hebben we laten ontwerpen, omdat geen één kaart in de buurt kwam van wat wij wilden. Bij Naomi was dat niet nodig en eerlijk gezegd hoopte ik dat dat ook dit keer niet nodig was.

Droomkaartje

Ons droomkaartje hebben we gevonden en ik kan eerlijk gezegd niet wachten om hem aan jullie te laten zien! Toen we de juiste website hadden gevonden, waren we er nog snel uit ook, iets dat ik totaal niet verwacht had. Hoe maakten wij een keuze? Ik maakte een account aan, zocht de 10 tofste kaartjes uit (dat waren degenen die een glimlach op mijn gezicht toverden) en sloeg die op in mijn collectie. Uiteraard zat er één kaartje tussen die bij mij favoriet was, maar dan moet het ook wel Stephan zijn favoriet zijn. Bij Naomi duurde het vrij lang voordat we het eens waren over een kaartje namelijk. Ging het dan dit keer makkelijk? Ja dus, hij koos precies dát kaartje! Uiteraard laat ik ons kaartje niet zien (joh echt niet Angela?!) maar…. ik laat wel een kaartje zien die in die top 10 stond. Dat durf ik ook, want het geboortekaartje dat wij hebben uitgezocht, lijkt in de verste verte niet op dit kaartje.  Ons geboortekaartje komt net als onderstaand kaartje van de website Hier Ben Ik.

kaartje22

Dat is hem dus niet! We hebben wel een ander prachtig kaartje van die website uitgezocht. Het enige dat we nog moeten doen is de exacte papiersoort kiezen en de kleur voor de envelop. Gelukkig zijn daar proefdrukjes voor! Deze week kunnen we de zoektocht naar het geboortekaartje dus ook van ons lijstje strepen. Alleen nog wat laatste adressen toevoegen en dan is dat klaar! En ik kan je vertellen dat is een heel erg fijn gevoel.

Vond jij het ook zo lastig of juist helemaal niet?

De foto bovenaan dit artikel komt van Shutterstock.

Deze blog is een samenwerking.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Liefs Angela

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Deze content is beveiliigd