Winweek bij Mama met passie

Ja je hebt het goed gelezen. Ik heb een winweek georganiseerd! De hele week kun je winnen bij Mama met passie. Waarom? Dat leg ik je vandaag uit!

Zaterdag bestaat mijn website 1 jaar. Bizar he! Ik wil dit graag met jullie vieren en heb tijdens de winweek iedere dag een winactie online voor jullie. Je kunt iets winnen voor jezelf of voor je kind(eren). Dus ook de lieve lezers die (nog) geen mama zijn, kunnen gewoon meedoen.

Ik ga nog niets verklappen, maar het zijn stuk voor stuk gave items die je kunt winnen. Ik ben zo blij dat ik in totaal zeven lezers blij mag maken. Iedere winactie loopt een week. Vanaf de 30e wordt iedere dag om 9:00 uur de winnaar bekend gemaakt op de Facebookpagina van Mama met passie. Alvast massaal liken (als je dat nog niet hebt gedaan), dan kun je in ieder geval niet missen als je gewonnen hebt.

Dit kan ik natuurlijk alleen met jullie vieren omdat jullie mijn website bezoeken. Jullie lezen mijn verhalen, geven mij tips en laten reacties achter. Ik vind het keer op keer leuk om jullie reacties te lezen. Ik wil jullie hier alvast bedanken, mijn trouwe volgers, maar ook als je mijn website maar één keer in de maand bezoekt. BEDANKT!

Ik ben nog lang niet klaar met bloggen. De komende tijd staan er nog meer gave dingen op de planning. Jullie konden al lezen over de projecten waar ik mee bezig ben. Het eerste project was het nieuwe logo en de lay-out van mijn website, het tweede project was deze winweek en dan is er nog één project waar ik mee bezig ben. Wat dat precies is? Daarover lees je over een aantal weken meer. Spannend!

Terug naar de winweek. Vergeet morgen dus niet op mijn website te kijken. De eerste winactie heeft alles te maken met shoppen en welke vrouw wil dat nu niet? Precies, iedere vrouw 😉 Om 00:00 staat het artikel al online. Op Facebook deel ik de winactie om 6:00 uur in de ochtend. Ook op Instagram maak ik de winactie bekend, dat tijdstip kan verschillen. Volg je mij daar ook al?

Tot morgen lieve lezers

Liefs Angela

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Charlotte
  21 oktober 2016 at 07:37

  Super leuk! Ben benieuwd wat je allemaal voor leuke winacties hebt! Enne natuurlijk alvast gefeliciteerd hè! X
  Charlotte onlangs geplaatst…17 weken zwanger: zwangerschapsupdate #5My Profile

 • Reply
  Nicole @ Everyday-Life.nl
  21 oktober 2016 at 09:44

  Leuk hoor!! Ik ben benieuwd wat er allemaal voorbij gaat komen!
  Nicole @ Everyday-Life.nl onlangs geplaatst…Your Story – Leonie (26) leeft met meerdere chronische ziektesMy Profile

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  21 oktober 2016 at 11:01

  Wat een mooie mijlpaal morgen! Alvast gefeliciteerd. En natuurlijk succes met de winweek.
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…6 Tips: waar je aan moet denken bij het uitzoeken van een keukenMy Profile

 • Reply
  jodi - liefthuis
  21 oktober 2016 at 11:29

  Ja leuk leuk leuk
  jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Ik hou niet van familiekiekjes aan de muur…My Profile

 • Reply
  Irma ten Napel
  21 oktober 2016 at 14:05

  Super leuk, en alvast gefeliciteerd! 😀

 • Reply
  Lori (Mama's Jungle)
  21 oktober 2016 at 15:20

  Wat leuk, gefeliciteerd! En succes met je winweek 🙂
  Lori (Mama’s Jungle) onlangs geplaatst…Welk geboortekaartje kiezen wij?My Profile

 • Reply
  Simone
  21 oktober 2016 at 21:11

  Leuk! Ik ben benieuwd! Ik zal het zeker in de gaten houden
  Simone onlangs geplaatst…Winactie | Blub Blub Bad Ziva Zeeleeuw!My Profile

 • Reply
  anne
  21 oktober 2016 at 22:04

  Leuk! Ik hou je site in de gaten! 😉 Liefs Anne.

  Pas. Volgende weekend ben ik voor een kort weekendje in ouddorp om even te relaxen maar de volgende keer dat ik er (langer) ben ergens koffie gaan drinken?
  anne onlangs geplaatst…‘Is het al bijna Kerst?’tagMy Profile

 • Reply
  mathiske's mama blog
  22 oktober 2016 at 20:10

  Helemaal vergeten gisteren te feliciteren. Maar echt van harte hoor! Super mooie mijlpaal! Gefeliciteerd en op naar de volgend haren en mooie verhalen!
  mathiske’s mama blog onlangs geplaatst…Keek op de week – W E E K 42- Ziekenboeg 2.0My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Deze content is beveiliigd