GESLOTEN Winactie: Win een zwangerschapssieraad naar keuze

Jeeeeeeeeeeeeeh een toffe winactie online vandaag! Ik ben al een aantal dagen enorm blij met mijn Bola die ik ontving van Zwangerschapssieraden.nl. Vandaag kun jij er ook eentje winnen ter waarde van 30 euro. Je mag er zelf een uitkiezen als je wint, hoe leuk is dat?!


Mama’s en sieraden
Sinds de geboorte van Naomi draag ik nauwelijks nog sieraden. Veel moeders zullen dat wel herkennen, want die kleine grijpgrage handjes die trekken de oorbellen zo uit je oren. Best jammer, want ik heb een behoorlijke collectie liggen. Het sieraad waar ik absoluut niet zonder kan is mijn gouden trouwring en mijn Guess horloge. De andere sieraden komen de kast uit als ik de deur uit ga zonder Naomi. Vaak is dat met een verjaardag of een datenight met Stephan. Laatst besloot ik om gewoon weer eens een ketting aan te doen met bijbehorende oorbellen en warempel, Naomi keek er niet eens naar om. Dit zou ik vaker gaan doen! Nu ik mijn bola draag vindt ze het wel interessant, omdat het een lange ketting is die op mijn buik valt. “Baby, baby” roept ze dan als het belletje tinkelt. Heel schattig.

Wat is een bola?
Een bola is een zwangerschapsketting die oorspronkelijk uit Mexico komt. Daar droegen zwangere vrouwen ze op of om de buik. Zodra je beweegt laat het belletje een fijn getinkel horen. Ze zeggen dat baby’s die dit vaak horen, het associëren met het veilige gevoel die ze ervaren in je buik. Na de geboorte herkennen ze dat geluid ook en dat is vertrouwd. Ik heb hem nu sinds een aantal dagen en onze babyboy reageert echt op het getinkel. Je hoort wel vaker dat mensen een standaard liedje zingen of een muziekdoosje op hun buik leggen. En het schijnt inderdaad echt zo te zijn dat ze het dan herkennen na de geboorte. Ik blijf hem dragen tot hij geboren is en dan ben ik benieuwd of hij het inderdaad herkent.

Zoveel keuze
Op de website Zwangerschapssieraden.nl heb je ruime keuze. Van armbanden tot aan kettingen, dus voor ieder wat wils. Ik weet zeker dat jullie een mooi sieraad voor jezelf, je (schoon)zus of vriendin kunnen uitzoeken. Daarnaast is het ook een leuk cadeau om te krijgen als je zwanger bent, althans ik vind het een leuk cadeau en ook nog eens betaalbaar. Je kunt het belletje er ook afhalen en om een kortere ketting dragen als je bijvoorbeeld bevallen bent. Dan heb je het geluid bij je en klinkt dat voor je baby vertrouwd. Of het een goed idee is met die grijpgrage handjes? Daar kom je vanzelf achter 😉

Wat moet je doen om te winnen?
Zoals ik al zei kan één van jullie een zwangerschapssieraad winnen ter waarde van € 30,00. Let op! Je kunt alleen meedoen als je voldoet aan álle voorwaarden.

 • Laat een reactie achter onder deze blog met een geldig e-mailadres dat je mee doet!
 • Like de Facebookpagina van Mama met passie én like het bericht van deze winactie.

Extra kans maken?

 • Deel het bericht op Facebook
 • Volg me op Instagram

Geen Facebook, maar wel instagram? Volg mij dan daar en laat een reactie achter dat je mee doet!

Ik zou het leuk vinden als je laat weten naar welk sieraad je voorkeur uit gaat, maar dat is niet verplicht natuurlijk 😉

De winactie loopt tot en met 2 mei. De winnaar wordt op 3 mei op mijn Facebookpagina bekendgemaakt! Doe je ook mee?

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Liefs Angela

You Might Also Like

30 Comments

 • Reply
  Anna
  17 april 2017 at 20:17

  Ik doe graag mee… niet voor mezelf maar voor een lieve vriendin
  Facebook: An Na

 • Reply
  Willemijn Henken
  17 april 2017 at 20:25

  Leuk, ik doe mee 🙂

 • Reply
  Emy
  17 april 2017 at 20:32

  Wat een leuke winactie!! Ik heb al even gekwijld op de site.. er zitten zoveel gave sierraden tussen! Ik vind die met de edelsteen erg leuk en de roze baby bangle is ook prachtig! Proud mama.. dat zijn we allemaal
  Ben heel benieuwd hoe onze kleine op het getinkel zou reageren! Ik voel nu sinds een week wat kleine plopjes in mijn buik, heerlijk!!

 • Reply
  Gemma
  17 april 2017 at 20:44

  ik doe graag mee!
  Ga gauw eens spieken op de site!

 • Reply
  Jacomijn
  17 april 2017 at 20:55

  Leuk! Ik doe mee voor mijn schoonzus

 • Reply
  elisabeth maria martina
  17 april 2017 at 21:03

  wat een megamooi kado voor mijn schoondochter

 • Reply
  Evelien Tanis
  17 april 2017 at 21:13

  Ooooowww wauw Angela weer zo’n geweldig gave actie Ik kan nog niet zo goed kiezen wat zijn ze prachtig!
  Ik zou dit prachtige sieraad heel graag dragen op m’n bolle buik

 • Reply
  Marit
  17 april 2017 at 21:16

  Ik doe heel graag mee voor mijn lieve vriendin, na heel veel jaren van proberen om zwanger te worden is dit eindelijk gelukt! Na vele icsi pogingen bleek ivf toch de oplossing voor hen te zijn..wat een hard gelach was het voor haar toen ik heel snel zwanger bleek (mijn zoontje is ondertussen bijna 2) maar wat is ze lief voor hem! Ik kijk super uit naar het moment dat zij eindelijk moeder mag worden.. ik zal gaan voor een mooie zilveren met de voetjes!

 • Reply
  Manon
  17 april 2017 at 21:19

  Mooie sieraden! Ik doe graag mee voor een vriendin die wel wat extra steun kan gebruiken. Hoe mooi dat het kindje dit geluidje kan herkennen! Ik vind de deluxe erg mooi.

 • Reply
  Wendy
  17 april 2017 at 21:51

  Jaaa superleuk! Ik doe graag mee:)

 • Reply
  Anne
  17 april 2017 at 22:07

  Wat leuk! De babybel met rozenkwarts vind ik echt prachtig. .
  Ik hoop hem ooit zelf te dragen omdat de wens voor een 2e kindje er wel is..

  Hij staat je trouwens prachtig Angela!
  Anne onlangs geplaatst…Nummer 26My Profile

 • Reply
  Marjolein
  17 april 2017 at 22:15

  Zou geweldig zijn om dit te winnen.
  De geluidjes waar de baby op reageert. Een fijn gevoel zou dat zijn om zo contact te krijgen.
  Ik zou voor de zilveren gaan met voetjes.

 • Reply
  Robin Ruud
  17 april 2017 at 23:07

  Wat een super leuke actie! Graag doe ik ook mee, ik ben nu zelf 17 weken zwanger van ons eerste kindje, een jongetje! Het zou geweldig zijn om een zwangerschapssieraad te winnen!

 • Reply
  Marion
  17 april 2017 at 23:37

  Wat een leuke actie! Ik doe graag mee 🙂

 • Reply
  Cynthia van der meer
  18 april 2017 at 07:49

  Zou heel leuk zijn verwacht ons tweede wonder en heb nog nooit zo’n sieraad gehad dus ja ik doe mee

 • Reply
  Mariska
  18 april 2017 at 08:29

  Ik doe heel graag mee

 • Reply
  Ilse
  18 april 2017 at 08:37

  Heel leuk! Bij de eerste graag gewild, maar nooit gedaan. Zou er nu wel heel graag 1 willen dragen.
  Ik vind de babybel edelsteen kwarts ontzettend mooi!

 • Reply
  Liess
  18 april 2017 at 10:45

  Ik zeg al sinds mn eerste zwangerschap (15 jaar geleden) dat ik zo’n speciale ketting wil…
  Nu is dit mijn 3e en laatste en komt t er nog niet van.. dus ik doe graag mee aan de winactie haha.

  Ik vind dat verzilverde hartje het mooist!
  Liess onlangs geplaatst…Zwangerschapsupdate week 25/26/27My Profile

 • Reply
  Lisanne
  18 april 2017 at 10:50

  Ik ben nu 12 weken zwanger van ons 2de wondertje ♡
  Ik zou kiezen voor de : edelsteen rozekwarts heel mooi !

 • Reply
  Kristel
  18 april 2017 at 10:54

  Wat een leuke actie. Ik weet zeker dat de kleine in mijn buik het met me eens is 🙂
  Die met de baby voetjes vind ik erg leuk en schattig.

 • Reply
  Zoé kwiek
  18 april 2017 at 12:04

  Het hartje die zijn wel leuk! Ik wilde eigenlijk de vorige zwangerschap al een zwangerschapsketting.

 • Reply
  jessica
  18 april 2017 at 12:14

  ik doe graag mee voor mijn schoonzus

 • Reply
  Erika Bekema
  18 april 2017 at 12:49

  Leuke actie!! Ik doe graag mee!! Staat altijd mooi op een jurkje met een dikke buik! Duimen duimen duimen!!♡♡♡

 • Reply
  Andrea Heuvelman
  18 april 2017 at 13:29

  Mooie ketting! Ik doe heel graag mee met deze winactie!

 • Reply
  Jessica Wysmans
  18 april 2017 at 21:23

  Zo een leuke actie. Ik zou gaan voor de proud mama. Bij mijn eerste altijd een gedragen, en dat heeft haar op het einde laten draaien.

  Maar spijtig genoeg bij ik deze ergens verloren. Dus voor ons tweede heb ik nog geen gekocht. Dus deze winnen zou natuurlijk geweldig zijn.

  Succes aan de andere deelnemers.

 • Reply
  Sylvia
  20 april 2017 at 14:48

  Super leuk!!
  Doe graag mee voor mezelf bij 21 week zwanger van ons eerste wondertje!

 • Reply
  Jessica
  20 april 2017 at 19:53

  Yay. Ik doe ook mee. Ik ben 13 weken zwanger en ook ik draag echt nooit sieraden. Maar jouw ketting vind ik zo mooi.

 • Reply
  Carola
  25 april 2017 at 13:15

  Ik doe ook graag mee!

 • Reply
  Jarinda
  26 april 2017 at 08:53

  Leuk! Ik doe graag mee!

 • Reply
  MirjamHelmond91
  30 april 2017 at 09:21

  Jaaa ik dit ook mee!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Deze content is beveiliigd