WINACTIE: Verwenpakketje zwangere mama&baby

Mijn blog is dit jaar enorm gegroeid en daar wil ik al mijn lieve lezers voor bedanken. Op dit moment ben ik 37 weken zwanger en voornamelijk bezig met de komst van onze zoon. Ik krijg de afgelopen tijd ook producten toegestuurd en niet alles daarvan gebruik ik. Zonde om dat te laten liggen. Ik heb van al deze mooie producten twee verwenpakketjes gemaakt die je kunt winnen. Vandaag is trouwens de laatste dag dat je mee kunt doen met de eerste winactie! Dus mocht je hem gemist hebben? (klik!).

Je kunt de set die je hierboven op de foto ziet dus winnen! Een verwenpakket met verzorgingsproducten van Weleda (Shampoo&Douche en Calendula olie) voor je baby. Daar zit ook een minitester bij van de Nappy crème. Een knuffelrammelaar van de Hema én een product dat ik laatst won bij collegablogger Nicole van Everyday-life. Ik ontving twee bussen Tastea: bun in the oven. Heerlijke thee speciaal voor tijdens het derde trimester van je zwangerschap. Lees hier haar ervaring! Aangezien mijn bus nog behoorlijk vol zit (je gebruikt maar 2 gram per keer en ik drink twee koppen thee op een dag, anders moet ik nóg meer plassen) en mijn bevalling nadert, besloot ik om de andere bus in het pakket te doen.

Wil jij kans maken op dit pakket? Laat mij dan op mijn Facebookpagina of Instagram weten welke lieve (aanstaande) mama – dat mag je natuurlijk ook zelf zijn – jij dit pakket ook gunt!

Delen is niet verplicht, maar wel erg lief natuurlijk!

De winactie loopt tot en met zondag 21 mei. De winnaar wordt op 22 mei op mijn Facebookpagina en Instagram bekendgemaakt! Doe je ook mee?

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Liefs Angela

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Deze content is beveiliigd