GESLOTEN Winactie: Verwenpakket met Etos ‘Baby zacht’ huidverzorging

Mijn blog is dit jaar enorm gegroeid en daar wil ik al mijn lieve lezers voor bedanken. Op dit moment ben ik 36 weken zwanger en voornamelijk bezig met de komst van onze zoon. Ik krijg de afgelopen tijd ook producten toegestuurd en niet alles daarvan gebruik ik. Zonde om dat te laten liggen. Ik heb van al deze mooie producten twee verwenpakketjes gemaakt die je kunt winnen. Vandaag de eerste winactie online en volgende week zaterdag (13 mei) de tweede winactie!

Je kunt de set die je hierboven op de foto ziet dus winnen! Een verwenpakket met onder andere een aantal producten uit de Etos ‘Baby zacht’ huidverzorgingslijn van de Etos. Een mama buikbalsem die je overigens ook nog prima na je bevalling kunt gebruiken en een lief mutsje met handschoentjes (handig voor als je baby scherpe nageltjes heeft!)

Wil jij kans maken op dit pakket? Laat mij dan op mijn Facebookpagina of Instagram weten welke lieve (aanstaande) mama – dat mag je natuurlijk ook zelf zijn – jij dit pakket ook gunt!

De winactie loopt tot en met zaterdag 13 mei. De winnaar wordt op Moederdag (14 mei) op mijn Facebookpagina en Instagram bekendgemaakt! Doe je ook mee?

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Liefs Angela

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  elisabeth maria martina
  6 mei 2017 at 08:08

  mijn schoondochter gaat compleet uit haar plaat als mijn naam hier straks als winnaar staat

 • Reply
  Nicole
  6 mei 2017 at 08:53

  Leuk Angela
  Nicole onlangs geplaatst…Moederdag cadeau tipsMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Deze content is beveiliigd