GESLOTEN WIN: Shoptegoed voor telefoonaccessoires

Smartphones zijn niet weg te denken. Dertig jaar geleden zeiden mensen: “Nee hoor dat is heel raar om een telefoon bij je te hebben. Ik heb toch een telefoon thuis?” Dat zul je nu mensen niet meer horen zeggen.

Zoveel soorten telefoons, zoveel hoesjes, powerbanks en noem maar op. Oneindig veel accessoires zijn er te vinden. Voor mijn telefoon ontving ik een van de . Ik ontving onder andere een doorzichtige versie en die bevalt erg goed. Genoeg bescherming en toch een mooie telefoon. Daarnaast ook nog een houder voor mijn telefoon en een powerbank. Ideaal, want hij is erg snel leeg. Iets met heel veel foto’s en filmpjes maken van de kids haha. Iets dat veel moeders (en vaders!) vast ook herkennen.

Ik mag aan een van mijn lezers 25 euro shoptegoed beschikbaar stellen! Wat zou jij ervan kopen? Wellicht ook een van de Huawei hoesjes? Of voor een Iphone? Welke telefoon je ook hebt er is meer dan genoeg keuze.

Zo maak je kans!
♡ Like de Facebookpagina van Mama met Passie en/of volg Mama met Passie op Instagram.
♡ Laat onder de blog weten dat je meedoet.

Let op: laat een geldig e-mailadres achter. Anders kan ik je niet bereiken en kan de code van het shoptegoed niet verstuurd worden.

De winnaar wordt zondag 8 oktober onder de blog bekend gemaakt en krijgt persoonlijk bericht van mij!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Liefs Angela

You Might Also Like

21 Comments

 • Reply
  charlotte
  3 oktober 2017 at 11:07

  Gaaf! Ik ben wel toe aan een nieuw hoesje dus doe zeker mee 🙂

 • Reply
  Sanne van Dijk
  3 oktober 2017 at 11:34

  Hier ook een Huawei P8 lite. Door het maken van heel veel foto’s van onze kleine man is de accu snel leeg. We willen natuurlijk niets missen. Tijd voor een power bank dacht ik! Angela, wat een fijne blog heb je toch! Prettig, leuk en enorm herkenbaar! Liefs

 • Reply
  Marieke
  3 oktober 2017 at 11:39

  Ik doe zeker mee! Zou graag een nieuw hoesje kopen voor mijn Samsung!

 • Reply
  Réwana
  3 oktober 2017 at 11:40

  yeah een redder in nood;) ik doe mee, mijn 4s zal mij dankbaar zijn whahahaha

 • Reply
  Anna
  3 oktober 2017 at 12:15

  Ik doe graag mee!!

  Facebook: An Na

 • Reply
  Natasja dorsman
  3 oktober 2017 at 12:36

  Leuk, ik doe mee! Sinds vorige week een nieuwe iPhone dus ik kan wel een mooi hoesje gebruiken!

 • Reply
  Wendy
  3 oktober 2017 at 13:07

  Jaa dat zou leuk zijn. Net een nieuwe telefoon, daar hoort natuurlijk een mooi
  hoesje omheen:)

 • Reply
  Wilma
  3 oktober 2017 at 17:57

  Leuk ik doe natuurlijk ook mee

 • Reply
  Celine
  3 oktober 2017 at 18:22

  Wat een leuke actie!! Een nieuw hoesje zou suoer zijn voor mijn nieuwe telefoon!

 • Reply
  Mirjam Hellingman
  3 oktober 2017 at 18:53

  Ik doe heel graag mee, want ik kan wel een nieuw hoesje gebruiken voor mijn iphone. De huidige is echt aan vervanging toe.

 • Reply
  Barbara Gelens
  3 oktober 2017 at 21:10

  Mijn eerste reactie is: nieuw hoesje! Mijn zoontje heeft mijn huidige exemplaar opgeleukt met wat Paw-Patrolstickers, maar dat is toch net niet helemaal mijn smaak…. Ik doe dus graag mee!

 • Reply
  Marjolein Klem
  3 oktober 2017 at 21:27

  Leuk ik doe graag mee! Ik zoek nog een hoesje voor m’n nieuwe Samsung A5. Nu is hij nog niet kids proef hihi

 • Reply
  Karina
  3 oktober 2017 at 21:32

  Wat leuk je winactie!! Ik doe ook graag mee en zou denk ik ook voor een powerbank gaan aangezien onze zoon al 4 maanden in t ziekenhuis ligt en ik daar veel ben (helaas moest ik weer beginnen met werken) en mijn batterij dus ultra ultra snel leeg gaat. Fingers crossed.

 • Reply
  Linda Smeets
  3 oktober 2017 at 23:12

  Wat leuk! Ik doe graag mee en zou kiezen voor een powerbank die al een tijdje op mijn verlanglijstje staat!

 • Reply
  Anna
  3 oktober 2017 at 23:50

  Te leuk. Een powerbank zou top zijn. Batterij is snel leeg met foto’s en de filmpjes die elke dag gekeken worden

 • Reply
  Marit
  4 oktober 2017 at 07:19

  Ook ik doe natuurlijk graag mee aan deze winactie! Een powerbank zou top zijn, de accu van mijn iPhone gaat veels te snel leeg…iets met een drukke app vol met lieve meiden

  • Reply
   Angela
   27 oktober 2017 at 14:24

   Gefeliciteerd Marit! Jij hebt het shoptegoed gewonnen. Check je mail voor verdere info!

 • Reply
  Daniëlle
  5 oktober 2017 at 19:54

  Ik doe mee!

 • Reply
  Jasmijn
  6 oktober 2017 at 00:19

  Ik doe graag mee. Die powerbank klinkt als muziek in mijn oren.

 • Reply
  Renske
  6 oktober 2017 at 08:56

  Leuk zeg 🙂 Ik doe mee! Heb geen FB 😉 Hoogste tijd voor een nieuw hoesje! Tussen het spelen en voeden door én tegelijk leuke snapshots maken van mijn twee boys valt mn telefoon regelmatig dus onmisbaar een leuk hoesje 🙂

 • Reply
  Lyn
  7 oktober 2017 at 10:01

  Ik doe graag mee. Ik zou een samsung hoesje kopen

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Deze content is beveiliigd