Win! Broekje + sjaaltje naar keuze van Baby Musthaves (gesloten)

Het is alweer de vijfde dag van de winweek! Vandaag kun je een broekje met sjaaltje winnen van Baby Musthaves. Ik heb afgelopen zomer zelf twee broekjes bij haar laten maken, omdat ik geen leuke korte broekjes voor Naomi kon vinden die op haar knie vielen. Mellanie van Baby Musthaves had hier een oplossing voor en we hebben ze met plezier gedragen.


Baby Musthaves staat nog in de kinderschoenen. Zo zegt ze enthousiast: “Ik ben Baby Musthaves gestart omdat ik het erg leuk vond om voor mijn eigen kleine man kleertjes te maken. Toen dit een beetje uit de hand liep heb ik een tijdje een kraampje gehuurd bij Jouwmarktkraam in Ouddorp. Mijn schoonzusje kwam uiteindelijk met het idee om een Facebookpagina aan te maken met de naam Baby Musthaves.”

Ze maakt niet alleen broekjes en sjaaltjes. Ook voor jurkjes, rokjes, haarbandjes, mutsjes en dekentjes ben je aan het juiste adres. En als je iets zoekt, maar je kunt het niet vinden, dan kun je Mellanie altijd een berichtje sturen om te kijken of zij het voor je kan maken. Het is voor haar een hele leuke, uit de hand gelopen hobby, maar dat betekent niet dat ze geen droom heeft. “Misschien later als de kleine man wat groter is dat ik er ooit wel een echt bedrijfje van kan maken, maar dat is nog ver weg en misschien ook wel niet meer dan een droom.”

Ik weet zeker dat ze die droom kan verwezenlijken. Ze maakt toffe kleding voor een leuke prijs en na heel veel wassen blijft het ook gewoon mooi. Je hebt ruime keus uit stoffen, wat het ook leuk maakt om rond te snuffelen op haar Facebookpagina.

Win een broekje + sjaaltje naar keuze!
mb
Laat in een reactie hieronder achter, dat je meedoet. Daarnaast zou ik het erg leuk vinden als je de facebookpagina van Mama met passie leuk vindt en die van Baby Musthaves. Het delen van dit bericht of taggen van iemand die ook wel shoptegoed wil winnen is niet nodig, maar dat waardeer ik natuurlijk zeer. Je kan meedoen met deze winactie tot en met 2 november. Op 3 november deel ik de winnaar op Facebook en krijgt de winnaar ook persoonlijk bericht. Succes!

Fotocredits zijn voor Mellanie van Baby Musthaves.

Liefs Angela

You Might Also Like

32 Comments

 • Reply
  Neely oosters
  26 oktober 2016 at 06:30

  Jaaa leuk!! Doen graag mee!

 • Reply
  Anna
  26 oktober 2016 at 06:31

  Woowww te gek!! Ik doe graag mee

 • Reply
  Natasja
  26 oktober 2016 at 06:42

  Leuk doe graag mee voor ons meisje

 • Reply
  Ruby
  26 oktober 2016 at 06:45

  Oww wat leuk! Ik doe weer mee!
  Ruby onlangs geplaatst…5 irritante vragen als je kind naar school gaatMy Profile

 • Reply
  Karin
  26 oktober 2016 at 06:59

  Ja ik doe graag mee!

 • Reply
  Daniëlle
  26 oktober 2016 at 07:04

  Me 2! Leukkkk

 • Reply
  Rianne
  26 oktober 2016 at 08:26

  Wat een leuke winacties heb je toch! Hier doe ik ook graag aan mee! Super leuke kleding!

 • Reply
  Femke vd Griend
  26 oktober 2016 at 08:37

  Super leuk! Ik doe graag mee voor Bente.

 • Reply
  Marleen van der Kieft
  26 oktober 2016 at 08:59

  Wat leuk. Ik lees je blog iedere keer met veel plezier! En deel nu ook graag mee voor een leuk broekje en sjaaltje!

 • Reply
  Michelle Peters
  26 oktober 2016 at 08:59

  Ik doe graag mee voor mijn kleine meid! <3

 • Reply
  Jacqueline
  26 oktober 2016 at 12:36

  Graag een stoer broekje voor mijn stoere mannetje

 • Reply
  Jeanine Oost
  26 oktober 2016 at 14:43

  Leuk! Wie weet krijgen we nu een meisje. Of anders een stoer jongens broekje. Ben zo benieuwd. #nogevengeduld #13wekenzwanger

 • Reply
  Jolanda
  26 oktober 2016 at 17:44

  Oh, zij maakt zulke leuke dingen! Ik doe graag mee met deze actie voor een leuk broekje voor Loïs.

 • Reply
  Willemijn
  26 oktober 2016 at 19:31

  Ik doe mee! Leuk voor de baby die er aan komt 🙂

 • Reply
  Wilmaaa
  26 oktober 2016 at 20:51

  Aaah zo leuk, ik doe mee! Leuk voor Yarah of mijn babyboy 🙂
  Wilmaaa onlangs geplaatst…Pregnant life | 26 weken zwangerMy Profile

 • Reply
  Marian
  26 oktober 2016 at 21:15

  Weer een leuke winactie! Ik doe graag weer mee voor de baby die zeer binnenkort wordt verwacht!

 • Reply
  Manon
  26 oktober 2016 at 21:55

  Ook weer super leuk Angela! Wat ontzettend creatief en knap dat ze dit zelf kan maken. Ik doe graag mee voor Colin.

 • Reply
  Claudia Diependaal
  27 oktober 2016 at 03:41

  Hoi hoi erg leuk zeg. Een uit de hand gelopen hobby. Als je er maar de fun van in blijft zien, toch? Ook in mmaat 98 dan doe ik graag mee.

 • Reply
  Andrea de ruiter
  27 oktober 2016 at 08:20

  Wat een leuke actie weer! Superleuk!! Ik doe graag mee voor mijn stoere binkie!!

 • Reply
  Sanne
  27 oktober 2016 at 13:18

  Leuk!! ik doe ook graag mee voor Mae-Lynn!

 • Reply
  Bodil
  28 oktober 2016 at 07:28

  Super leuk en origineel!

 • Reply
  Marjo
  28 oktober 2016 at 08:55

  Wat leuk! Doe graag mee!

 • Reply
  Jasmijn
  28 oktober 2016 at 19:46

  Yeah.. Ik houd zo van zulke broekjes. Benieuwd welk broekje we kunnen bestellen. Jongetje of meisje, spannend.

 • Reply
  Ellen
  29 oktober 2016 at 15:00

  Ik doe graag mee voor mijn kleine man! zou hem superstoer staan 🙂

 • Reply
  Marit
  29 oktober 2016 at 20:11

  Ik doe super graag mee met deze actie!!
  Het stofje met de ankertjes is echt super leuk!! Al zijn er zoveel leuk dat het nog een lastige keuze zal zijn!

 • Reply
  Jacomijn
  30 oktober 2016 at 09:14

  Leuk, ik doe mee voor anna!

 • Reply
  Ellen van Helden
  30 oktober 2016 at 11:36

  Ja super leuk. Ik doe graag mee.

 • Reply
  Astrid
  31 oktober 2016 at 07:55

  O ja leuk!! Onze kleine van net vijf maanden kwijlt alsof haar leven er vanaf hangt! Zo’n slab is dus super handig maar een sjaaltje super lief, want ze heeft al behoorlijk wat haar. Alles geliked enzo, en ga denk ik sowieso maar even twee bibs bestellen, want ze zijn nog in de aanbieding ook 😉

 • Reply
  Nicole
  2 november 2016 at 13:19

  Hartstikke leuk! Ik doe graag mee voor ons zoontje!
  Nicole onlangs geplaatst…En toen was ik mijn lens kwijt, IN MIJN OOGMy Profile

 • Reply
  michelle
  2 november 2016 at 14:08

  Ik ben fan van de broekjes en slabbetjes van babymusthaves. Ik doe dan ook graag mee!

 • Reply
  Luisa Hansen
  2 november 2016 at 16:03

  Aaah ik doe heel graag mee voor mijn kleine meid. Sjaaltje is nu ook lekker met dit weer. Leuk om op deze manier een startend bedrijf te leren kennen!

 • Reply
  Iris
  3 november 2016 at 08:46

  Wat een leukies! Ik doe graag mee

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Deze content is beveiliigd