GESLOTEN Win een persoonlijke boodschap van Sinterklaas

Mijn hart maakte net als vorig jaar weer een klein sprongetje toen ik te horen kreeg dat ik een videobericht van Sinterklaas aan één van jullie cadeau mag doen.  Video van Sint is inmiddels al jaren een begrip én ze werken natuurlijk samen met De Club van Sinterklaas. Op jullie eigen pakjesavond een persoonlijke boodschap van de enige echte Sinterklaas ontvangen, welk kind wil dat nu niet? Eén van jullie kan dus deze persoonlijke boodschap van de Sint winnen.

Video van Sint
Via de website Video van Sint kun je een persoonlijk videobericht van de Sint samen stellen. Uiteraard vul je de naam in voor wie de video bestemd is, hoe die naam uitgesproken moet worden, je voegt er een foto bij voor in het Grote Boek van Sinterklaas enzovoorts. Dit jaar zelfs twee foto’s in het kasteel van Sinterklaas, hoe gaaf is dat?! Je kunt het zo persoonlijk mogelijk maken, door te vertellen dat je kindje zo goed is in basketbal bijvoorbeeld. Wat ik extra leuk vind, is dat ook aan de kleinere kinderen is gedacht, zo kun je aangeven dat je kindje bijvoorbeeld heel goed is in kruipen. Alle persoonlijke gegevens worden verwerkt in een gaaf verhaal van 12 minuten. Aan dit verhaal doen allerlei Pieten mee. Daarna kun je een DVD bestellen met deze persoonlijke video of je kunt het videobericht downloaden. Je kunt Video van Sint ook op Facebook volgen.

Wat moet je doen om een videoboodschap van Sinterklaas te winnen?
Voor kinderen is dit echt een droom die uitkomt, dus doe mee! Ook mijn Belgische lezers kunnen meedoen!
Laat een reactie achter onder deze blog met een geldig e-mailadres dat je meedoet. Belangrijk, want ik kan je ander niet bereiken als je gewonnen hebt.
Like de Facebookpagina van Mama met passie of volg mij op Instagram en like het bericht van deze winactie.

Extra kans maken?

Deel het bericht op Facebook of Instagram.

De winactie loopt tot en met 23 november. De winnaar krijgt persoonlijk bericht per e-mail en onder deze blog.

Liefs Angela

You Might Also Like

21 Comments

 • Reply
  Anna
  17 november 2017 at 07:40

  Ik doe heel graag mee…

  Facebook: An Na

 • Reply
  Kristel Gubbels-Daemen
  17 november 2017 at 07:51

  Lijkt me echt geweldig om zo de avond te beginnen. Lijkt me prachtig die blije gezichten van klein en groot.

 • Reply
  Mirjam Helmond
  17 november 2017 at 08:01

  Super tof! Ik doe mee voor mijn dochter Ilse van 6, dit zou wel eens het laatste jaar kunnen zijn dat ze nog in Sinterklaas geloofd!

 • Reply
  Ruby Coene
  17 november 2017 at 08:02

  Jaah wij doen heel graag mee!

 • Reply
  Natasja
  17 november 2017 at 08:02

  Dat zouden de kinders echt heel leuk vinden. Ga hard duimen

 • Reply
  Viv Schobben
  17 november 2017 at 08:04

  Geweldig! Ik maak heel graag kans, onze 6 jarige kan bijna niet wachten! Sinterklaas is een hot item hier in huis. Lijstjes worden gemaakt, veel vragen worden er gesteld ;-), het Sinterklaasjournaal wordt gevolgd en we moeten uiteraard nog naar de Sinterklaasfilm. Het is zo’n heerlijke tijd <3 ik kan er echt van genieten om ze zo enthousiast te zien! De intocht van a.s. zondag staat ook al met grote letters op zijn prikbord!

  Het zou erg leuk zijn om hem met een persoonlijke boodschap te mogen verrassen! Glunderende oogjes gegarandeerd!

  • Reply
   Angela
   24 november 2017 at 16:02

   Viv gefeliciteerd! Je hebt aan alle voorwaarden voldaan en jouw naam kwam uit de lotingmachine. Je ontvangt zo een e-mail en dan kun je aan de slag met de video van Sint! Veel plezier ermee! Liefs

 • Reply
  Willemijn
  17 november 2017 at 08:06

  Ik doe mee voor Eva! Super leuk!

 • Reply
  Gemma Somer
  17 november 2017 at 08:07

  Wat leuk! Ik doe graag mee!!

 • Reply
  Estella
  17 november 2017 at 08:12

  Wat leuk om zo iets te mogen winnen zeg!

 • Reply
  Jessica
  17 november 2017 at 08:31

  Super leuk voor onze dochter van 4

 • Reply
  Rianne
  17 november 2017 at 08:52

  Super leuk! Ik doe graag mee!

 • Reply
  Mireille
  17 november 2017 at 09:36

  Leuk voor Jayden en/of Aimy! Ik doe mee!

 • Reply
  Gerlindeij
  17 november 2017 at 15:48

  Erg leuk! Ik doe graag mee

 • Reply
  Tamara
  17 november 2017 at 23:32

  Leuke actie, ik doe graag mee voor onze dochters!

 • Reply
  Lyn
  18 november 2017 at 21:17

  Ik doe graag mee!

 • Reply
  Stefanie
  20 november 2017 at 08:18

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje!

 • Reply
  Lonneke
  20 november 2017 at 09:14

  Jaa dat zou echt super zijn voor ons zoontje

 • Reply
  Marieke te Lindert
  20 november 2017 at 09:25

  Dat zou super leuk zijn voor onze dochter Fleur. Die helemaal enthousiast wordt wanneer ze Sinterklaas hoort of ziet.

 • Reply
  Eefje Jacobs
  20 november 2017 at 10:10

  Hoi Angela,

  Ik wil graag meedoen met deze toffe winactie! Mijn zoon Noud zouden wij hier heel blij mee maken, en wellicht geeft het hem net dat laatste zetje in de rug naar het zindelijk zijn. Want het is natuurlijk leuk als de Sint daar iets over zegt!

 • Reply
  Sabine Bientje
  21 november 2017 at 12:44

  Mijn dochter Mara is 7 en ik vermoed dat dit het laatste jaar is dat ze er vol in zit 😉 Mijn jongste is Collin van 2 en beleeft het grote Sintfeest dit jaar voor het eerst heel bewust! Ik wil er dus echt een TOPFEEST van maken en de dvd van Sint is meer dan welkom! Op die manier komt de Sint toch een beetje bij ons thuis en maakt hij het heel persoonlijk.

  Ik heb alle stapjes gevolgd en de extra kansen ingezet dus ga nu heel hard duimen 🙂

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Deze content is beveiliigd