Win! Gehaakte colsjaal naar keuze van Tabartz (gesloten)

Vandaag is het alweer de laatste dag van mijn winweek. Met dit koude weer kun je wel een heerlijke colsjaal gebruiken. Tabartz haakt deze sjaals zelf. Niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen kun je bij Tabartz terecht. Het is haar passie om mooie dingen te maken!

Eigenaresse Tabitha vertelt enthousiast hoe ze op het idee kwam: ” Al voor mijn opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening wist ik dat ik later andere dingen zou gaan doen. Ik had toen al de droom en het verlangen om van mijn passie, dans en theater, mijn werk te maken. En daarnaast met mijn handen mooie dingen te creëren die met liefde zijn gemaakt. Dat ik mensen echt iets origineels kon geven, kunst maar dan simpel.

Toch ben ik na mijn SPH eerst “gewoon”gaan werken. In het najaar van 2008 werd ik geveld door de ziekte van Pfeiffer en toen heb ik thuis veel nagedacht over mijn dromen en mijn toekomst. In april 2009 heb ik de switch gemaakt. Ik ben in de jaren daarna veel les gaan geven in allerlei stijlen dans, heb mij verdiept in theater en ben nu 7 jaar later nog altijd gelukkig met deze keuze. Naast het lesgeven heb ik ook al die tijd gehaakt, geschilderd, meubeltjes opgeknapt en noem maar op. Nu verkoop ik al zo’n 6 jaar mijn zelfgemaakte items via mijn webwinkel. Ik richt mij nu vooral op gehaakte kinder-baby’s en damesaccessoires. Naast een eigen aanbod werk ik vooral veel op aanvraag, wat superleuk voor mij is, omdat ik precies kan maken wat iemand zoekt.”

Groot assortiment
En dat ze inderdaad maakt wat je zoekt, kan ik beamen. Ik kon maar geen leuke muts vinden voor Naomi. Tabitha heeft er eentje voor mij gehaakt en ik vind hem heel tof! Echt anders dan anders en daar hou ik van 🙂 Ze heeft heel veel verschillende kleuren waar je uit kunt kiezen en ze kan echt alles maken. Aanrader dus om bij haar een mutsje te bestellen. Of slofjes voor je baby, die vind ik ook zo enorm schattig. Dat is trouwens een leuk kraamcadeautje om te geven. De foto’s van Naomi zijn niet van de meest beste kwaliteit, excuses. Ze wilde absoluut niet stil blijven staan, dus heb lopend foto’s van haar gemaakt. Ik deel ze toch, omdat je heel goed kan zien dat het mutsje past en ik vind hem heel schattig staan bij haar.
collage42

Op haar Facebookpagina zie je een hoop voorbeelden. Van sjaals, mutsen, gehaakte schaapjes voor aan een boxmobiel tot aan een wiegdeken. Zeker even een kijkje nemen dus. Hieronder een klein overzichtje.

collage41

Win een gehaakte colsjaal naar keuze

12004722_764492600340105_3975567683884001219_ncols-3xIk vind het heel tof dat ik een van jullie blij mag maken met een gehaakte colsjaal naar keuze. Ben ontzettend benieuwd welke kleur (okergeel, grijsblauw of beige) jij zou kiezen. Laat dat in een reactie hieronder weten. Daarnaast zou ik het erg leuk vinden als je de facebookpagina van Mama met passie en die van Tabartz leuk vindt. Het delen van dit bericht of taggen van iemand die ook een toffe sjaal wil winnen is niet nodig, maar dat waardeer ik natuurlijk zeer. Je kan meedoen met deze winactie tot en met 4 november. Op 5 november deel ik de winnaar op Facebook en krijgt de winnaar ook persoonlijk bericht. Succes!

Doe jij al mee met de andere winacties?
35 euro shoptegoed van Sans-Online
doosje met 6 overheerlijke taartjes van Nathalie’s Bites&Pie
Hand gemaakte set armbanden uit Zuid-Amerika
25 euro shoptegoed bij Vlinderhout
Broekje + sjaaltje naar keuze bij Baby Musthaves
Twee setjes muurstickers + schilderij muursticker naar keuze van Zoetje Zoo

Liefs Angela

You Might Also Like

40 Comments

 • Reply
  Natasja
  28 oktober 2016 at 06:24

  Mooie sjaal. Zou de blauwgrijze wel willen winnen.. vooral sochtends vroeg is het al koud op de fiets

 • Reply
  Anna
  28 oktober 2016 at 07:04

  Ik zou voor de beige gaan.. heerlijk zo een warme sjaal..
  Facebook: An Na

 • Reply
  Evelien
  28 oktober 2016 at 07:09

  Wat een mega prachtige sjaals!!!
  Ik als echte sjaal addict zou er heel graag eentje winnen
  Het mutsje van Naomi: te leuk!
  Ik ga zeker even een kijkje nemen op haar site!

 • Reply
  Neeltje
  28 oktober 2016 at 07:44

  Jaaa ik doe mee voor de okergele sjaal, echt m’n lievelingskleur!!!

 • Reply
  kristel
  28 oktober 2016 at 07:45

  Weer zo’n leuke winactie. De okergele is wel heel erg gaaf en valt lekker op. Daar hou ik wel van. Het mutsje is ook erg gaaf, dat staat haar goed.

 • Reply
  Bodil
  28 oktober 2016 at 08:08

  Dat mutsje is echt geweldig! 😀
  En de sjaals ook! Prachtige kleuren, met de beige als mijn persoonlijke favoriet!

 • Reply
  Inge
  28 oktober 2016 at 08:41

  Super mooi werk, ziet er zo mooi uit!! Heel fijn dat er nog handmade dingen op de ”markt” komen.
  Ik zou graag de okergele sjaal willen.
  Zou mijn herfst (outifit) compleet maken!

 • Reply
  Dinah
  28 oktober 2016 at 08:49

  ik vind de beige erg mooi! zou mooi bij mijn nieuwe winterjas staan;)

 • Reply
  Rianne
  28 oktober 2016 at 09:00

  Oh die zijn echt super gaaf! Die okergele vind ik echt supermooi! Ik doe graag mee!!

 • Reply
  marjo
  28 oktober 2016 at 09:11

  grijsblauw is erg mooi,maar okergeel ook! als ik win laat ik mij verrassen!

 • Reply
  Marit
  28 oktober 2016 at 09:23

  Leuk!!! Graag de beige!

 • Reply
  Manon
  28 oktober 2016 at 09:23

  Dat zijn leuke dingen! Ik weet wel iemand waar ik haar wat van cadeau kan doen. Maar nu lekker ego voor mezelf, de lichtblauwe!

  • Reply
   carinsuance in Easton car
   1 mei 2017 at 22:34

   Es ist dem unermüdlichen Gerechtigkeitssinn von Peter Förthmann zu verdanken, dass endlich ans Licht kommt, was lange schon in Seglerkreisen diskutiert wurde: der Daseinszweck des TO hat unter der dünnen Camouflagefarbschicht einer Förderung des Hochseesegelns nur zwei Zwecke: Funktionärsprofilneurosen ein Spielparkett zu geben und min. 90+% der Mitgliedergelder in das strukturschwache Cuxhaven zu pumpen.

 • Reply
  anne
  28 oktober 2016 at 09:27

  Wat een gave spulletjes heeft ze zeg! Ik zou voor okergeel gaan..stoere kleur!!
  anne onlangs geplaatst…Nore – 13 maandenMy Profile

 • Reply
  Dominique
  28 oktober 2016 at 09:34

  Leeeuk! Je kan nooit sjaals genoeg hebben. Ik kies okergeel, omdat het een erg leuke kleur is maar ik eigenlijk nog niets in die kleur heb.

 • Reply
  Karin
  28 oktober 2016 at 09:35

  De blauwgrijze ziet er onwijs mooi uit.

 • Reply
  Jeanine Oost
  28 oktober 2016 at 09:45

  Prachtig. Vind okergeel echt een hele mooie kleur. Wil ik graag winnen hoor! Maar vind al je acties errug leuk trouwens haha.
  Jeanine Oost onlangs geplaatst…Mommy & me sessionsMy Profile

 • Reply
  Marieke
  28 oktober 2016 at 09:52

  Wat een gave actie! Ik zou voor de okergele gaan! Vind dat zo’n toffe kleur 🙂

 • Reply
  Charlotte
  28 oktober 2016 at 10:10

  Leuk! ik ga voor grijsblauw

 • Reply
  Amanda van Lier
  28 oktober 2016 at 10:14

  Ohh wauw mooi! De beige vind ik heel leuk

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  28 oktober 2016 at 10:27

  Ik vind de grijsblauwe sjaal erg mooi!
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Sinterklaas feest vieren: 3 fasesMy Profile

 • Reply
  Sanne
  28 oktober 2016 at 10:30

  Die zien er lekker warm uit zeg! Ik zou voor de beige gaan! Makkelijk te combineren.

 • Reply
  Colinda
  28 oktober 2016 at 10:53

  Gaaf! Zou voor de oker gele, staat mooie bij mijn blauwe jas.

 • Reply
  Nancy van der kamp
  28 oktober 2016 at 11:49

  Ik zou voor de beige gaan want die past ontzettend leuk bij Mn jas! En omdat ik het altijd heel erg koud heb, ontzettende koukleum,wil ik die lekkere warme dikke sjaal wel hebben

 • Reply
  Erna
  28 oktober 2016 at 13:31

  Wat leuke colsjaal, wat mooi, wat een toffe actie! Deze zijn inderdaad op vele manieren te dragen, lekker warm.
  Ik ben bijna jarig dus… 😉 🙂 kleur maakt niet uit, allemaal mooi.

 • Reply
  Anita H.
  28 oktober 2016 at 13:39

  Ik wil wel graag een beige sjaal.

 • Reply
  Lizette mouws
  28 oktober 2016 at 14:00

  Okergeel staat deze oma het mooist 🙂

  Ik weet dat jij erg mooie spulletjes maakt , mijn dochter en kleinzoon showen er dan ook graag mee.

 • Reply
  Jarinda
  28 oktober 2016 at 17:44

  Wauw, die grijsblauwe!

 • Reply
  anne
  28 oktober 2016 at 22:44

  Wauw! Het word voor mij de grijsblauwe sjaal.

  En wat een super leuk mutsje heb je dochter. Orgineel !! Wat je niet veel ziet en daar hou ik van. 😉

 • Reply
  Tamara
  28 oktober 2016 at 22:50

  Ja leuk! De okergele sjaal staat leuk bij mn winterjas. Ziet er lekker warm uit.

 • Reply
  michelle
  29 oktober 2016 at 09:01

  Ik ben fan van colsjaals. Als koukleum draag ik ze vaak hele dagen. Ik zou voor de kleur beige gaan.

 • Reply
  Marian
  29 oktober 2016 at 11:58

  Wat een fijne en mooie gehaakte sjaals! Hier wordt de herfst en winter zeker een stuk draaglijker van. De blauwgrijze is echt mijn kleur!

 • Reply
  Ellen
  29 oktober 2016 at 14:58

  De okergele variant is erg mooi, die zou ik supergraag winnen!

 • Reply
  Jacomijn
  30 oktober 2016 at 09:10

  Gaaf en heerlijk warm! de blauwe vind ik super mooi!

 • Reply
  Ellen van Helden
  30 oktober 2016 at 11:34

  Wow. Lijkt me heerlijk zo’n warme sjaal. Ik zou gaan voor de grijs blauwe.

 • Reply
  Jolanda Bellekom
  30 oktober 2016 at 11:48

  Ik houd van een mooie warme sjaal bij m’n outfit in de winter. Heerlijk buiten op de fiets en ook binnen als het echt koud is. Ik vind de okergele en grijsblauwe beide erg mooi! En ik doe graag mee met deze actie.

 • Reply
  Corinne
  2 november 2016 at 09:19

  Blauw grijs is hier favoriet!

 • Reply
  Jo's Daughter
  3 november 2016 at 10:30

  De okergele zou mijn beste vriendin fantastisch vinden! Ze kan wel wat warmte en kleur in haar leven gebruiken. En dus doe ik graag voor haar mee!!
  Jo’s Daughter onlangs geplaatst…Dried apples & Paper bagsMy Profile

 • Reply
  Nadia
  4 november 2016 at 00:42

  Heel mooie accessoires heeft Tabitha! Handmade vind ik wel het leukst. Ik doe graag mee en kies de blauwgrijze sjaal. Ik volg je al op Facebook en nu ook Tabitha.

 • Reply
  Fleur
  4 november 2016 at 12:02

  Ideaal voor de komende winterdagen! Ik zou graag een okergeel sjaal dragen
  Fleur onlangs geplaatst…Review | Etos verbeterde en vernieuwde Haarstyling lijnMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Deze content is beveiliigd