Win! €25 euro shoptegoed bij Vlinderhout (gesloten)

Het is alweer de vierde dag van mijn winweek. Vinden jullie het nog steeds leuk? Ik wel in ieder geval! Vandaag mag ik shoptegoed weggeven bij Vlinderhout. Een toffe winkel waar je houten speelgoed kunt kopen voor je kinderen.
Vlinderhout heeft sinds mei een nieuwe eigenaresse, namelijk Corine. Vlinderhout is opgericht in februari 2012, door de nicht van haar man.  Vlinderhout viert dus alweer bijna hun vijfjarig jubileum. Vlinderhout is een (web)winkel waar je houten speelgoed kunt kopen. Ik heb nog nooit zoveel houten speelgoed bij elkaar gezien. Waar je vaak leest dat houten speelgoed prijzig is, laat Vlinderhout het tegendeel zien. Ook houten speelgoed is betaalbaar en zéker niet minder leuk dan plastic speelgoed.

Zo hadden wij voor Naomi een houten babygym. Hebben we een vormendoos van hout, houten blokken om te bouwen, houten puzzels en nog een aantal speelgoedstukken. Houten speelgoed is gewoon zo mooi. Op de website van Vlinderhout is een verscheidenheid aan speelgoed te zien. Van loopauto’s tot aan houten blokken én voor iedere prijsklasse is er wel iets te vinden. Ook leuk om als kraamcadeautje te geven dus!

Corine, eigenaresse van Vlinderhout, vertelt waarom ze zo blij is met Vlinderhout. “Wij maken niet alleen ouders blij met speelgoed, maar ook basisscholen en kinderdagverblijven kunnen bij ons aankloppen. Ik kan grotere speeltoestellen leveren, zoals wandborden en kralentafels. Zo leveren we ook aan huisartsenpraktijken, ziekenhuizen of andere organisaties waar wachtruimtes zijn. Allerlei bedrijven kunnen dus bij ons terecht!”

Win 25 euro shoptegoed bij Vlinderhout

Ik vind het zo gaaf dat ik een van jullie blij mag maken met 25 euro shoptegoed. Ben ontzettend benieuwd wat jullie voor dat geld zouden kopen of wellicht zie je duurder speelgoed en hoef je nog maar een beetje bij te leggen. Laat dit in een reactie hieronder weten. Daarnaast zou ik het erg leuk vinden als je de facebookpagina van Mama met passie en die van Vlinderhout leuk vindt. Het delen van dit bericht of taggen van iemand die ook wel shoptegoed wil winnen is niet nodig, maar dat waardeer ik natuurlijk zeer. Je kan meedoen met deze winactie tot en met 1 november. Op 2 november deel ik de winnaar op Facebook en krijgt de winnaar ook persoonlijk bericht. Succes!

Doe jij al mee met de andere winacties?
35 euro shoptegoed van Sans-Online
doosje met 6 overheerlijke taartjes van Nathalie’s Bites&Pie
Hand gemaakte set armbanden uit Zuid-Amerika

Liefs Angela

You Might Also Like

49 Comments

 • Reply
  Nicole @ Everyday-Life.nl
  25 oktober 2016 at 00:18

  Ohhh ik heb iets HEEL leuks gezien voor ons zoontje, dus ik doe heel graag mee!! Uiteraard volg ik je al overal 🙂
  Nicole @ Everyday-Life.nl onlangs geplaatst…Winactie! – Win een persoonlijk videobericht van Sinterklaas!My Profile

 • Reply
  Anna
  25 oktober 2016 at 06:45

  Nou super gaaf! Ik zou een mooie houten puzzel voor mijn dochter willen kopen..

 • Reply
  Marian Maliepaard
  25 oktober 2016 at 07:11

  Met deze doe ik heel graag mee! Wij denken al een tijdje aan een houten treinset voor Joris, maar hikken nog een beetje tegen de prijs aan. Met € 25,00 shoptegoed wordt dit een stuk aantrekkelijker!

 • Reply
  Jacomijn
  25 oktober 2016 at 07:21

  Wat een leuke actie! Ik ben een houten keukentje aan het opknappen voor mijn kids dus wat leuke accessoires zou super zijn.

 • Reply
  marjolein grootenboer
  25 oktober 2016 at 07:22

  Super leuke actie. Vlinderhout heeft vele leuke dingen. De jaarkalender vindt ik leerzaam, maar het rijgen van kralen met letters is ook erg leuk. Voor de oudste om letters te oefenen en woordjes te maken en voor de jongste het rijgen van kralen, goed voor de motoriek!

 • Reply
  Ruby
  25 oktober 2016 at 07:27

  Zooo leuk angela! Ik zou gaan voor een tweewiel loopfiets of toch voor de werkbank. Owww moeilijk!

 • Reply
  Wilmaaa
  25 oktober 2016 at 07:33

  Wat een leuke winactie! Ik doe mee voor Yarah haar verjaardag. Dat zou superleuk zijn! Genoeg leuke dingen 🙂
  Wilmaaa onlangs geplaatst…Mijn zomer, een bruiloft en nieuwe plannenMy Profile

 • Reply
  kristel
  25 oktober 2016 at 08:10

  Wat een leuke winactie. Houten speelgoed blijft het mooiste om mee te spelen. Wat een gave keuken accesoires hebben ze. Een taartje, pizza of eieren zijn wel heel erg gaaf.

  • Reply
   http://www./
   30 december 2016 at 07:07

   Muito bem feito. Devia ser apresentado nas escolas para que as crianças soubessem o que está por trás dos seus aplausos e é imoral as televisões apresentarem circos, touradas e outros espectáculos deste tipo. É muito triste!|

  • Reply
   http://www./
   30 december 2016 at 17:12

   Hmmmm, interesting! I would love a good set explaining all the minute details of the sacraments and mass etc. Maybe these could be better presented, but this here is a good example of using media to teach people stuff! Much better than reading books, as you tend to better understand what you see, and even better what you see and read and do.

 • Reply
  Emy van der Linden
  25 oktober 2016 at 08:22

  Wat ontzettend leuk Angela! Super hoe je al die wimacties organiseert! Ik ben dol op houten speelgoed en zou alle spulletjes voor in de keuken super vinden! Mirle wordt 15 december 1 en dan willen we haar ook een houten keuken geven, dus dan zou dit shoptegoed heel mooi uitkomen voor de accessoires!

 • Reply
  Caren Vlietland
  25 oktober 2016 at 08:33

  Leuke keukenspulletjes of een leuke puzzel.

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  25 oktober 2016 at 09:28

  Ik vind houten speelgoed altijd erg leuk, maar mijn kinderen geven de voorkeur aan schreeuwerig plastic : (
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Wat was jouw favoriete gerecht als kind?My Profile

 • Reply
  Colinda
  25 oktober 2016 at 09:32

  Super leuke actie! Ik zou de autogarage kopen voor Finn. Hij is dol op auto’s en denk dat hij dit heel leuk zou vinden.

  • Reply
   immobilienkredit vergleich
   2 mei 2017 at 16:45

   I don’t believe any one had a ill intention (ie. pro commie agenda)… it’s just that we need a top notch elite leaders in dealing with communist entities/isms.A point blank radical anti communist activists don’t hold the key to our soultion either however.We need a comprehensive mechanism at work to introduce our freedom culture/advantages to the minds of today’s vietnam youth residents

 • Reply
  Ellen Joppe
  25 oktober 2016 at 09:36

  Leuke actie Angela, ze hebben zulke mooie dingen daar! Ik zou een mooie bouwtrein voor mijn kleine vriend uitzoeken, hij is helemaal gek op stapelen en bouwen!

 • Reply
  Diana Smulders
  25 oktober 2016 at 09:51

  Superleuke winactie Angela!
  Als ik het shoptegoed zou winnen, dan zou ik iets uitzoeken voor de 1e verjaardag van ons kleine pluisje (als je haar haartjes ’s ochtends ziet als ze wakker word, snap je waarom :p). Ik wil haar later ook het “jeugdsentiment” gevoel geven als ze houten speelgoed ziet. Tijdloos en zo tof! Blijf vooral bloggen, ik vind het fijn om jou ervaringen te lezen!

 • Reply
  Marian Zw.
  25 oktober 2016 at 09:56

  Ik zou zo’n mooie grote vrachtwagen uitzoeken voor,onze zoon! Supe gaaf met die gekleurde blokjes erop, ik zet hem nog wel eventjes weg voor 5 dec….

 • Reply
  Jodi - liefthuis
  25 oktober 2016 at 15:34

  Ooow ik hou van houten speelgoed doe dus ook zeker mee.
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Lief thuis’ 1e verjaardag….+ WIN een handmade flexfolie shirt naar keuzeMy Profile

 • Reply
  Sandra Pijl
  25 oktober 2016 at 18:11

  I love houten speelgoed! Stevig, duurzaam, dus mee deze leuke actie doe ik graag mee voor m’n 2 mannetjes. Ik zou denk ik een mooi muziekinstrument uitzoeken. Jong geleerd is oud gedaan!

 • Reply
  Danielle Quist
  25 oktober 2016 at 19:43

  O leuk! Dat kan ik wel besteden voor Veerle en Jens!

 • Reply
  anne
  25 oktober 2016 at 19:52

  Wat een toffe winactie! Ik zou wel graag een mooie puzzel voor Nore willen! Ik vind hout zoiezo te gek voor speelgoed!
  anne onlangs geplaatst…Nore – 13 maandenMy Profile

 • Reply
  Neely
  25 oktober 2016 at 20:47

  Leuk! Wij doen zeker leuk! Hier ook dol op houtenspeelgoed! Zie genoeg leuks op de site!

 • Reply
  Carola Tanis
  25 oktober 2016 at 21:12

  Ik houd van houten speelgoed! Ik twijfel tussen de ark van Noach en de bouwtoren prinses
  Super leuke actie!! I’m in

 • Reply
  Andrea de ruiter
  25 oktober 2016 at 21:42

  Superleuk! Vind houten speelgoed ook zo leuk, dat ik ook echt nog niet weer wat ik zou kiezen!! Maar gelukkig hebben we nog even om te kiezen…

 • Reply
  Simone
  25 oktober 2016 at 22:09

  Erg leuk, ik doe mee! Ik vind houten puzzels heel leuk, of houten keukenspulletjes.
  Simone onlangs geplaatst…HEMA shoplog (oktober 2016)My Profile

 • Reply
  Fleur
  25 oktober 2016 at 22:44

  Heel leuk dat houten speelgoed. Ik zou kiezen voor een Beatyset in koffertje
  Fleur onlangs geplaatst…Winnen | De Leukste Blog Winacties wk 43My Profile

  • Reply
   http://www./
   13 februari 2017 at 23:35

   Tebrikler. Hatta ben de muhalefet etmiÅŸtim. Bu deniz etkisiyle yağış kavramının yeniden tanımlanmaya ihtiyacı var sanırım ÅŸayet Ä°stanbul’un boÄŸaz çevresi ve kuzey kesimlerinin ÅŸu anda almakta olduÄŸu yağışı deniz etkisiyle yağış olarak tanımlayacaksak. White Fox’un yardımını rica ediyorum analiz konusunda.

 • Reply
  Natasja
  26 oktober 2016 at 06:44

  Hier doe ik graag voor mee.. wat een leuke spulletjes hebben ze daar. Dat wordt lastig kiezen voor de gene die wint

 • Reply
  Jacqueline
  26 oktober 2016 at 12:35

  Ik zou voor iets voor treinen gaan

 • Reply
  Daniëlle
  26 oktober 2016 at 12:43

  Ik doe graag mee voor een leuk houten loopfietsje!

 • Reply
  Claudia Diependaal
  27 oktober 2016 at 03:21

  Ik doe heel erg graag mee ook hier kan ik niet kijken of ik je overal volg ik ga er wel vanuit.

 • Reply
  Marian
  27 oktober 2016 at 10:06

  Ja ik vind de winweek nog steeds heel leuk 😉 Wat een leuke site Vlinderhout, en inderdaad best betaalbaar. Ik zou nog wat leuk babyspeelgoed uitzoeken voor ons wondertje dat heel binnenkort wordt verwacht.

 • Reply
  Sanne
  28 oktober 2016 at 10:35

  Geweldig! Milan is dol op houten speelgoed en is 31 december jarig dus dat zou heeel goed uitkomen! Genoeg leuke dingen om uit te kiezen

 • Reply
  Jasmijn
  28 oktober 2016 at 19:50

  Wat een gave actie meid. De keuze is groot, dus dat wordt nog lastig kiezen tussen al dat moois.

 • Reply
  michelle
  29 oktober 2016 at 08:53

  Dat is moeilijk kiezen! Ik zou gaan voor een houten tafeltje. Mijn dochter heeft een geboortestoeltje gekregen en daar zal straks een tafeltje zeker bij van pas komen:)
  Of anders zou ik iets van houten muziekspeelgoed kiezen

 • Reply
  Nadia
  29 oktober 2016 at 23:03

  Leuk! Voor mijn schatje een roze fornuis:
  http://www.vlinderhout.nl/keuken/2582-fornuis-roze-opklapbaar-tafelmodel.htm
  Accessoires heeft ze al per ongeluk van haar Onkel cadeau gekregen maar geen keukentje bij.

 • Reply
  Willemijn
  30 oktober 2016 at 21:17

  Ik doe mee! Hout is geweldig. Zoveel keuze, wordt moeilijk kiezen!

 • Reply
  kempenaers
  31 oktober 2016 at 22:21

  leuke site, houten speelgoed vind ik goed, zoveel moois, zowel voor jongen als meisje, moeilijke keuze

 • Reply
  brants
  31 oktober 2016 at 22:22

  leuke site, moeilijk kiezen, veel moois voor jongens en meisjes

 • Reply
  Bodil
  31 oktober 2016 at 22:44

  Leuk leuk leuk!!! Zooooveel leuke dingen gezien! Vooral de chunky puzzel huisdieren zal hier goed in de smaak vallen! 😀

 • Reply
  Chantal de Haan
  1 november 2016 at 13:44

  Leuk! Ik zou een puzzel kopen voor mijn zoontje en voor mijn dochter iets met blokken of het vissenspel. Wij zijn echt een voorstander van hout speelgoed

 • Reply
  Marit
  1 november 2016 at 14:16

  Woow zoveel leuke dingen! Maar bovenaan mijn lijstje staat echt een houten keukentje!! 25 euro is dan toch een leuke korting!!

 • Reply
  Klari
  1 november 2016 at 14:23

  Tja ik vind zoveel leuk! zou denk ik voor magnetisch kralen bord klok gaan!

 • Reply
  Femke
  1 november 2016 at 14:33

  Hier nog geen speelgoed in huis dus dit zou een leuk begin zijn om alvast wat te kopen.

 • Reply
  Anne
  1 november 2016 at 17:16

  Zou super leuk zijn! De houten garage met spoorbaan

 • Reply
  Karin
  1 november 2016 at 19:47

  Dat zou leuk zijn! Isabel heeft een houteb zelfgemaakt keukentje voor haar 1e verjaardag gekregen. Daar zou ik dan iets leuks voor kopen!

 • Reply
  Mabelie
  1 november 2016 at 22:11

  Een leuke taart of etagère met bonbons van hout.

 • Reply
  Leandra
  1 november 2016 at 23:26

  Ik zou nieuwe accessoires kopen voor het keukentje van de kids. Ze spelen nu nog met mijn eigen spulletjes van vroeger maar dat gaat allemaal wat kapot.

  Groetjes Leandra

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Deze content is beveiliigd