GESLOTEN Win! A Lovely Box ter waarde van € 49,00

Bij A Lovely Box vind je de meest schitterende items in mijn ogen. Frederike Hoogendoorn is de bedenker en eigenaresse van A Lovely Box. Zij runt aan huis dit mooie bedrijf en koopt de mooiste producten in en maakt ook items zelf, zoals haar populaire hydrofieldoeken. Deze kun je sinds kort ook personaliseren met de naam van je kindje. Hoe leuk is dat! Ze was tijdens haar eigen zwangerschap op zoek naar unieke en originele producten. Uren bracht ze door op het internet, ze vond niet alles en soms moest ze concessies doen. A Lovely Box is ontstaan door een eigen ervaring van Frederike: “In mijn kraamtijd kreeg ik een 10 dagen kraammand, waarbij je elke dag één cadeautje open mag maken. Dit is natuurlijk hartstikke leuk en elke dag is weer een verrassing. Van oorsprong komt deze traditie uit Brabant. De kraamtijd was vroeger tussen de 8 en 10 dagen. Zo ben ik dan ook op het idee gekomen om zelf zo’n baby giftbox samen te stellen maar dan voor 4, 5 en 7 dagen in een moderne variant.” 
Je kunt deze box in mijn ogen echter op ieder gewenst moment geven. Hij is tof om te ontvangen als iemand net zwanger is. Je kunt hem ook geven nadat het geslacht bekend is, zo kreeg ik A Lovely Box van Frederike na onze geslachtsaankondigingNieuwsgierig wat erin zat? Dat kun je hier bekijken.  Tijdens een babyshower is het ook een tof cadeau of gewoon als kraamcadeau natuurlijk. Het is een prachtige baby giftbox die je samen met familie, vrienden of collega’s kunt geven.

Jij kunt er nu één winnen voor jezelf of voor een vriendin, collega, (schoon)zus, nicht enzovoorts.

Win A Lovely Box!
Ik vind het ontzettend gaaf dat ik één van mijn lezers blij mag maken met een schitterende babygiftbox ter waarde van €49,00.  Je kunt kiezen uit één van de volgende varianten (meisje, jongen, monochroom).
Babygiftbox Multicolor Box Girl 2 Babygiftbox Multicolor Boy Babygiftbox Monochrome BoxHoe doe je mee?

De winactie loopt 2 weken. Van 14 februari tot en met 28 februari. De winnaar wordt op 1 maart bekend gemaakt op de Facebookpagina en Instagram van A Lovely Box. Het is dus belangrijk dat je in ieder geval één van deze volgt, want anders weet je niet of je gewonnen hebt 😉


Let op!
De gewonnen box kan niet geruild of geretourneerd worden. Je mag een los product ook niet ruilen voor een ander product. Als de winnaar zich niet binnen 48 uur meldt, wordt er een nieuwe winnaar bekend gemaakt.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Liefs Angela

You Might Also Like

69 Comments

 • Reply
  Lieke van Veen
  14 februari 2017 at 00:39

  Wat een super leuk pakketje. Ik zou graag mee doen voor het monochroom pakketje voor mijn neefje.

  Ik volg beide pagina’s op facebook (lieke van veen) en heb dit bericht gedeeld.
  Ik volg beide pagina’s ook op instagram (liekevv24)

 • Reply
  Mariska van Dommele - Kuijpers
  14 februari 2017 at 06:08

  Wat leuk!! Ik ben vandaag uitgerekend van ons tweede meisje, wat lijkt het me leuk om zo’n pakketje voor haar (en mij) te winnen!

  • Reply
   Mariska van Dommele - Kuijpers
   14 februari 2017 at 06:10

   Ik volg jullie beiden ook op Instagram voor de extra winkans! (@orangeblossom_)

 • Reply
  Evy
  14 februari 2017 at 07:34

  Wat een gave winactie Angela! Zag m laatst al bij je voorbij komen! Ik doe mee!
  Wij krijgen er 2 mannetjes bij dus we gaan voor een echte jongensbox!

 • Reply
  Femke
  14 februari 2017 at 07:46

  De set al voorbij zien komen op jouw pagina. Het liefst zou ik kiezen voor het geslacht maar het wordt de monochroom versie Uiteraard volg ik jullie zowel op Facebook als instagram voor de extra kans..

 • Reply
  Marian
  14 februari 2017 at 07:53

  Wat een leuke box zeg! Ik zou de meisjesbox graag voor mijn schoonzus willen winnen!

 • Reply
  Natasja
  14 februari 2017 at 07:57

  Wat leuk.. zou graag de meisjes box willen winnen voor een vriendin.. ze zou wel een leuk kado kunnen gebruiken..

 • Reply
  Jessica
  14 februari 2017 at 08:06

  Ik zou er graag 1 willen voor onze zoon die begin april geboren gaat worden en anders een witte voor mijn schoonzus die zwanger is van haar eerste kindje vind t een hele leuke box

 • Reply
  Neely
  14 februari 2017 at 08:08

  Wat onwijs leuk! Ik zou graag mee willen doen voor mijn schoonzusje die hun 3de kindje verwachten..Een monochroom pakketje zou onwijs leuke verrassing zijn voor haar!

 • Reply
  Christa lindhout
  14 februari 2017 at 08:13

  Ik waag een gokje. Voor een maart 2009 nama. We kennen elkaar van zwangerschapspagina en ze heeft gisteren in ons groepje whats app mama s bekend gemaakt dat ze een meisje verwachten. Haar 4e kindje. Dus dat verdiend wel een box! Ze krijgt 28 feb haar 20 weken echo dus als een box erna komt is dat de kerst op de taart.

 • Reply
  Danielle van Esch
  14 februari 2017 at 08:13

  Wat een leuke winactie! Ik zou deze heel graag winnen voor een vriendin die ik al meer dan 20 jaar ken. Vandaag is haar trouwdag en in april is ze uitgerekend van haar dochter. Zou dus heel graag de meisjesbox voor haar willen winnen!

 • Reply
  Willemijn
  14 februari 2017 at 08:24

  Oehh! Ik doe heel graag mee! Begin mei verwachten we ons tweede meisje, dus ik doe mee voor de roze variant. Zo leuk! Volg jullie op Facebook en Instagram 🙂

 • Reply
  Nicole
  14 februari 2017 at 08:36

  Wat super leuk! Ik wil dan de roze variant winnen voor een vriendinnetje van me. Ze moet in maart bevallen dus zou een heel tof cadeau zijn!
  Nicole onlangs geplaatst…5x favoriete eten peuter + receptMy Profile

 • Reply
  Patricia Mooiweer
  14 februari 2017 at 08:44

  Ik zou hem willen winnen voor mijn vriendinnetje die zwanger is van een wondermeisje. Ze heeft heel veel te verduren gehad de afgelopen jaren en wint zelf nooit een winactie, dus wil ik het graag voor haar winnen Ze mag zelf kiezen welke, maar ik verwacht de monochroom

 • Reply
  Daniëlle
  14 februari 2017 at 08:57

  Leuke actie zeg Angela! Ik doe graag mee voor de monochrome versie. Ons kereltje komt in juni, zou prachtig staan in zijn kamertje!

 • Reply
  Jolien
  14 februari 2017 at 09:22

  Deze boxen zijn zo mooi! Zou de meisjes variant graag winnen voor mijn dochtertje van bijna 8 maanden. Zij zou heel blij zijn met de lieve cadeautjes en ik natuurlijk ook!

 • Reply
  Amanda van Lier
  14 februari 2017 at 09:22

  Ja wat leuk! Ik zou graag de monochrome box willen winnen. Een vriendin van ons heeft te horen gekregen dat hun kleine mannetje een hartafwijking (transversie) heeft en zodra hij geboren is een week moet aansterken en dan al meteen een open hart operatie krijgt. Wij hebben al zoveel spulletjes voor onze eigen spruit, en dit is voor hun het eerste kindje. Ik gun hem haar dus van harte! Ik weet niet of ze wil dat ik haar naam noem dus ik doe onder mijn eigen naam mee.

 • Reply
  Rianne
  14 februari 2017 at 09:28

  Super leuk voor ons pasgeboren dochtertje van 24 januari! Zo lief en schattig! En niet alleen leuk voor haar maar ook voor moeders om te krijgen natuurlijk!

 • Reply
  Mathiske -gelukineenrompertje-
  14 februari 2017 at 09:40

  Wat leuk! Ik wil de monochrome box graag winnen voor mijn lieve collega die na 2x een miskraam nu echt kan gaan genieten van haar zwangerschap. Zo lief hoe ze met mij alles deelt, kortom een heel bijzondere aanstaande mama die dit verdient!
  Mathiske -gelukineenrompertje- onlangs geplaatst…Huize van der Donk mini makeover. My Profile

 • Reply
  Jarinda
  14 februari 2017 at 09:41

  Wat een gave actie! Ik zou dolgraag de monochroom box voor mezelf willen winnen, om de babykamer leuk mee aan te kleden!

 • Reply
  Gianni
  14 februari 2017 at 09:42

  Wat een leuke win actie!
  Zoals je weet word ik tante van een tweeling! Ik doe dus zeker mee voor mijn schoonzusje! En dan de monochrome versie!

 • Reply
  Lyanne van 't Zelfde
  14 februari 2017 at 09:45

  Leuk.
  Wij hebben net een nieuw meisje, ik vind de monochrome wel heel lief voor haar.
  Hoeft niet altijd roze te zijn toch. 🙂
  Groetjes!
  Lyanne

 • Reply
  Willemijn Henken
  14 februari 2017 at 09:48

  Leuk 🙂 de roze versie voor mijn vriendin Agaat die volgende week uitgerekend is!

 • Reply
  Gemma
  14 februari 2017 at 09:50

  Leuk! Ik doe graag mee voor de mono.

 • Reply
  Linda
  14 februari 2017 at 09:51

  Helaas geen instagram en de rest was al langer geliked. . Wat een super leuke pakketjes, daar zou ik een bijna uitgerekende vriendin heel blij mee kunnen maken, dus ik waag een gokje.

 • Reply
  Marleen van der Kieft
  14 februari 2017 at 09:52

  Wat een leuke actie voor zo’n geweldig pakket! Ik doe mee voor mezelf voor het monochroom pakket. Ik april verwachten we ons tweede kindje

 • Reply
  Martine
  14 februari 2017 at 10:17

  Te gek! Vind de box’en zo super toff! Echt een heel leuk kraamcadeau waar ik mijn vriend Pim Verwijk straks mee wil verrassen als onze eerste kleine in maart komt! Hij is nu al zo’n fantastische vader in spé en zou hem zo graag dan ook even in de watten willen leggen! En tuurlijk volg ik jullie op Instagram en Facebook!

 • Reply
  Jeanine
  14 februari 2017 at 10:19

  Wauw wat gaaf Angela!
  Ik die graag mee voor het monochrome pakket. Voor onze kleine meid die in mei komt!
  Super schattig en stylish haha..

 • Reply
  Josee
  14 februari 2017 at 11:28

  Had pas al gekeken op de site toen je erover schreef!
  Ik zou graag de monochroom versie willen willen voor een goede vriendin die nu 38.5 week zwanger is! Zou een fantastisch cadeau zijn!

 • Reply
  Anna
  14 februari 2017 at 16:58

  Ik doe mee voor een lieve vriendin voor de Monochroom box…
  Facebook: An Na

 • Reply
  Lisette
  14 februari 2017 at 17:59

  Wat een leuke actie! De monochrome box zou ik graag willen winnen voor onze kleine meid die nu 4 weken oud is

 • Reply
  Karin
  14 februari 2017 at 18:26

  Ik doe heel graag mee voor mijn zus. Voor hun niet makkelijk om kinderen te krijgen ze doen er echt alles aan. Hopelijk binnenkort goed nieuws en hoe leuk zou het zijn om dan al een geweldig cadeautje te hebben
  Wij gaan voor de groene

 • Reply
  Fleur
  14 februari 2017 at 20:04

  Wat een leuk box! Ik zoek nog een kraamcadeautje en doe graag mee voor de meisjes-box

 • Reply
  Mirjam Hellingman
  14 februari 2017 at 21:43

  Wat een geweldig leuke box, ik zou deze heel graag winnen voor mijn babynichtje Emily! Ik volg jullie ook op Instagram onder de naam Mirremeid.

 • Reply
  Carien
  15 februari 2017 at 00:08

  Oh wat zou ik toch graag het neutrale pakketje winnen. Voor ons kleintje wat nog maar zo pril in mijn buik zit. Dit geluk mogen wij ervaren na een lang traject ivf met icsi. Enorm zwaar, maar we hebben altijd hoop gehouden en zijn blijven geloven. En het is ons gegund, eidenlijk. Er is meegekeken en onze droom is nu werkelijkheid geworden

 • Reply
  Marion
  15 februari 2017 at 00:55

  Leuk!! De blauwe Lijkt me leuk om cadeau te geven aan mijn zwager en schoonzus die zeer binnenkort papa en mama gaan worden van mijn neefje.

 • Reply
  Marjolein klem
  15 februari 2017 at 06:28

  Via Jasmijn lees ik jou blogs met veel plezier,erg leuk om je ervaringen over moeder en zwanger zijn te lezen.
  Ik doe graag mee met deze winactie,ben vanaf gisteren uitgerekend. Wat het word is nog een verrassing! Daarom doe ik graag mee voor de monochroom box.

 • Reply
  Marielle
  15 februari 2017 at 08:24

  Heel erg graag voor mezelf aangezien de zwangerschap toch weer spannend zal zijn na de vroeggeboorte van m’n zoontje.

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  15 februari 2017 at 10:24

  Wat een leuke dozen zijn dat! Met een mooie inhoud. Succes met de winactie!
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Stickertopia: de opvolger van kleurboeken voor volwassnen?My Profile

 • Reply
  Wilmaaa
  15 februari 2017 at 15:13

  Super leuk, ik doe mee voor mijn kleine miniboy! Ik ga voor de monochrome versie, zo leuk!
  Wilmaaa onlangs geplaatst…Yarah´s fotoalbum van fotofabriekMy Profile

 • Reply
  Nicole @ Everyday-Life.nl
  16 februari 2017 at 11:54

  Wat een leuke winactie!! ik doe graag mee voor onze dochter Jasmijn die vorige week is geboren! De meisjesversie dus graag 🙂
  Nicole @ Everyday-Life.nl onlangs geplaatst…Jasmijn Paula is geboren!My Profile

 • Reply
  Leonie Wijkniet
  17 februari 2017 at 23:24

  Oeh wat gaaf!! Ik doe heel graag mee voor de monochrome voor mijn zoontje!

 • Reply
  Linda Post
  17 februari 2017 at 23:27

  WAUW! Hier worden alle mama’s erg blij van denk ik!! Ik doe heel graag mee voor mijn lieve dochter Fenna!

 • Reply
  Madalina van Aartrijk
  17 februari 2017 at 23:29

  Wat leuk dat wij mee kunnen doen!
  Ik zou graag de monochrome willen winnen! We hebben nog niet besloten welke kleuren wij gaan gebruiken in de babykamer dus de monochrome versie zou bij alles passen hehe!
  Kan niet wachten!
  Groetjes,
  Maddie en baby van Aartrijk

 • Reply
  Baby_b2016
  17 februari 2017 at 23:34

  Wat een lieve box! Ik zou er graag een willen winnen voor mijn beste vriendin die voor het eerst mama wordt. Ze hebben ervoor gekozen om het geslacht niet te weten. De monochroombox zou dan ook ideaal zijn. Ik ga hard duimen de overige stappen zijn gedaan 😉

 • Reply
  Kimberly Bohets
  17 februari 2017 at 23:56

  Waarom ik graag de box voor jongens zou willen winnen… namelijk niet voor mezelf, maar voor mijn allerbeste vriendin die mama gaat worden (uitgerekend binnen een 3tal maanden). Ik weet dat ze hier gigantisch blij mee zal zijn. Ik weet ook dat ze een super mama zal worden, ze zet zichzelf nu al op de 2de plaats en hierom verdient ze dit enorm!
  Ik duim enorm hard, maar ik wens alle mama’s dit pakketje toe!
  Liefs,
  Tantie Kimmie in wording

 • Reply
  Linda Raaijmakers
  18 februari 2017 at 10:18

  Heel graag het neutrale pakketje voor ons nichtje Tess omdat de knuffel heel eg linkt op haar favoriete knuffel 😀

 • Reply
  Claudia Diependaal
  19 februari 2017 at 16:56

  Supergaaf we worden weer opa en oma dus zou goed van pas komen. De monochrome box zou ik winnen. Dat zou zo gaaf zijn. Ik duim.!

 • Reply
  Miekske Dingens
  19 februari 2017 at 21:30

  Wat een schitterende actie! Een ideaal lief pakketje! Graag maak ik kans op het monochrome doosje voor ons kleine wondertje! <3

 • Reply
  mandy
  19 februari 2017 at 23:40

  wat leuk!! heel graag een monochrome voor ons kindje wat in augustus geboren wordt!

 • Reply
  Marjolein Bakker
  21 februari 2017 at 15:50

  Leuk! Binnenkort worden er bij een vrienden een baby verwacht dus dan heb ik alvast een mooi cadeau! Het geslacht is nog onbekend dan zou de monochrome box handig zijn. 🙂

 • Reply
  m chen
  21 februari 2017 at 17:11

  voorkeur box: monochroom

 • Reply
  Corinne
  21 februari 2017 at 18:12

  Wat leuk! Ik zou de roze variant cadeau doen aan mijn vriend Bart (kan hij vast wennen), daar we begin juni onze dochter verwachten. Hele leuke pakketjes, ben benieuwd!!

 • Reply
  Corinne
  21 februari 2017 at 18:18

  Ow ja… heb ook likes gegeven op FB en Insta… Leuk 🙂

 • Reply
  Nelly
  25 februari 2017 at 15:06

  Leuk voor mijn nichtje.

 • Reply
  Celina
  26 februari 2017 at 01:39

  Ik ben bijna 3 weken geleden voor de tweede keer mama geworden van een prachtig meisje! Dus doe heel graag mee voor de meisjesbox. Ik volg en like op zowel Facebook als instagram 🙂

 • Reply
  Yessica leidner
  26 februari 2017 at 07:54

  Leuk zeg voor mij dochtertje ik heb gerageerd op jou instagram en alle stapjes opgevolgd gedeeld op Twitter en Facebook
  en ik zou graag roze variant willen winnen

  Groetjes liefs

  Yessica leidner

 • Reply
  Luisa
  27 februari 2017 at 10:36

  Super mooi zeg. Zou ik graag willen winnen voor mijn nichtje, monochrome graag 🙂

 • Reply
  Femke Dekker
  27 februari 2017 at 14:32

  Wij zouden graag de monochroom box willen winnen voor een zwangere vriendin … hopelijk kunnen wij haar blij verrassen!

 • Reply
  Patricia de crom
  28 februari 2017 at 08:23

  Ik doe graag mee voor mijn collega die zwanger is van een babyboy

 • Reply
  Wendy v V
  28 februari 2017 at 09:38

  Ik doe graag mee om een zwangere vriendin mee te verrassen. De monochroom graag want ze weet nog niet wat het wordt. Nu heel hard duimen om te winnen.

 • Reply
  Gerdi
  28 februari 2017 at 10:05

  Wauw ik doe graag mee! Ik ga voor het monochroom pakket mocht ik winnen… Spannend
  Gerdi onlangs geplaatst…Marianne Vertelt | Zeldzame ziekteMy Profile

 • Reply
  Ilsiee
  28 februari 2017 at 10:28

  Heeeee, wat onwijs leuk dat je deze actie organiseert voor de lezers van je blog!!!! Ik doe heeeeel erg graag mee voor een kansje, wat een superleuk kadoo voor mijn zus en nichtje van een paar weekjes oud!!

  Ik volg je op bloglovin, twitter & facebook!
  Groetje Ilsiee

 • Reply
  kempenaers
  28 februari 2017 at 14:17

  graag de monochroom moet nog binnenkort op kraamvisite maar weet nog niet of het een jongen of meisje is

 • Reply
  brants
  28 februari 2017 at 14:18

  doe graag mee voor de monochroom voor de beste vriendin van mijn vrouwtje

 • Reply
  Sharon de Ridder
  28 februari 2017 at 15:31

  Wat een leuke doosjes! Ik doe graag mee voor een monochroom doosje om aan mijn zwangere vriendin te geven 🙂 Ik volg jou en A Lovely Box nu op Facebook en Instagram <3

 • Reply
  Anouk Masselink
  28 februari 2017 at 22:46

  Wat leuk!! Ik doe graag mee voor het monochrome setje voor mijn vriendin! We waren allebei in verwachting, zooo leuk, maar helaas is het bij ons mis gegaan. Maar ik zou haar graag dit mooie cadeau geven!

 • Reply
  Kool Family
  28 februari 2017 at 22:50

  Ik doe heel graag mee voor de monochrome box!
  Ik vind jou en “a lovely box” leuk en volg jullie nu ook voor extra kansen…
  Veel liefs
  Kris

 • Reply
  Kool Family
  28 februari 2017 at 22:51

  Ik doe heel graag mee! Ik volg jullie ook voor extra kansen!
  Kool Family onlangs geplaatst…Ja, je mag me feliciteren!My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Deze content is beveiliigd