Wie ben jij?! Ik wil jou als lezer leren kennen!

Goedemorgen! Vandaag een heel ander artikel dan jullie gewend zijn van mij. Ik wil het jaar 2017 beginnen met het leren kennen van jullie. Jij als lezer dus! Iedere maand bezoeken tussen de 5.500 en 8.000 mensen mijn website, dat zijn er een hele hoop. Ik ben daarom ook ontzettend nieuwsgierig naar jullie. Mij leren jullie namelijk steeds beter kennen, ik deel zeker 90% van mijn leven met jullie, maar ik ken jullie helemaal niet. Tenminste een aantal van jullie wel, maar het grootste gros niet. Ik schrijf uiteraard voor mezelf, maar door jullie doet ik dat met extra veel plezier. Ik vind het heerlijk om mijn ervaringen te delen en ook tips van jullie te krijgen. Ik word daar heel blij van. Daarom vandaag dus dit blogje voor jullie. Ik heb een paar vragen opgesteld, maar misschien wat veel om in een reactie te plaatsen. Kies er dan gewoon eentje uit. Ik zou het echt heel tof vinden om jullie reacties te lezen in de comments onder mijn blog 🙂

 1. Wat is je voornaam en hoe oud ben je?
 2. Wat vind je belangrijk in het leven?
 3. In welke levensfase zit je (studeren, samenwonen, getrouwd?)
 4. Noem één woord dat jou kenmerkt.

Ik hoop dat jullie mee willen doen, ik ben oprecht nieuwsgierig naar jullie 🙂

Liefs Angela

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Nicole @ Everyday-Life.nl
  25 januari 2017 at 01:48

  Volgens mij weet je van mij alles al! Maar ik bijt het spits af: Ik ben Nicole, 33 jaar. Wat ik belangrijk vind? Uiteraard ons zoontje en onze dochter die nog in mijn buik zit. Maar vooral: gezondheid en geluk! Ik ben getrouwd, heb een vaste baan en een koopwoning. Ik zit in de truttige levensfase dus 😉 En dat bevalt prima! Een woord dat mij kenmerkt? Ehmm…… zelfstandig, denk ik.
  Nicole @ Everyday-Life.nl onlangs geplaatst…Allemaal in de ziekenboegMy Profile

 • Reply
  Charlotte
  25 januari 2017 at 09:45

  Mij ken je natuurlijk ook al, Charlotte, 31 jaar, getrouwd en zwanger van ons tweede meisje. Uiteraard vind ik ons gezin heel belangrijk en die laatste vraag vind ik maar moeilijk haha…
  Charlotte onlangs geplaatst…Ask me anything & wat wil jij lezen op aukjeswereld.nl? My Profile

 • Reply
  Mathiske -gelukineenrompertje-
  25 januari 2017 at 10:33

  Leuk! We kennen elkaar ook al een beetje, maar ik ben Mathiske en ben nu nog net 26, maandag ben ik jarig. Mijn gezinnetje vind ik belangrijk. Ik zit in de fase van het getrouwde leven. Gewoon huisje boompje beestje. Die laatste vraag is moeilijk maar ik denk dat het best bij mij past Enthousiast!
  Mathiske -gelukineenrompertje- onlangs geplaatst…even bijkletsen. Hoe gaat het nu?My Profile

 • Reply
  Anja
  25 januari 2017 at 16:21

  Ik ben Anja, 37 jaar jong, mijn gezin is mijn alles. Ben al heel wat jaren getrouwd met de liefste man van de wereld (sorry not sorry aan de rest van de dames). Een woord dat mij kenmerkt? Moeilijke vraag, ik ben wel heel eigenwijs.
  Anja onlangs geplaatst…Review Sophi Eco nagellak en topcoatMy Profile

 • Reply
  Josee
  25 januari 2017 at 22:02

  Hi,
  Ik ben Josée, moeder van een zoon van bijna 9 maanden.
  Getrouwd, wonend in Middelharnis en werkend in het basisonderwijs.
  Kwam je blogs tegen via facebookvrienden waarna ik je sinds een paar maanden volg 🙂
  Met 1 woord ben ik te omschrijven als enthousiast!

 • Reply
  Rezi
  26 januari 2017 at 15:04

  Hoi!
  Ik ben Rezi, een vriendin van je collega Sandra. Zodoende lees ik weleens mee. Ik heb een dochter van 4 die net naar school gaat. Ik ben 40 jaar, getrouwd en woon in Rotterdam.

 • Reply
  Lydia
  26 januari 2017 at 23:00

  Hey Angela

  Ik ben Lydia, moeder van een dochtertje van 19 maanden en een zoontje van 3 maanden. Ik heb je weleens gezien op een voorlichtings avond toen ik zwanger was van mijn dochter. Je hebt een leuke blog!! Leuk om te volgen! Veel succes verder:)

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Deze content is beveiliigd