Vriendenboekje| Leer mij beter kennen

Jodi van Liefthuis.nl tagde mij om in haar vriendenboekje te schrijven. Een hele originele tag, dus daar doe ik zeker aan mee. Vroeger vond ik dat ook altijd ontzettend leuk om te doen! Dus zie hier mijn antwoorden.

Naam: Angela
Leeftijd: 27
Geboortedatum: 09-11-1990
Broertjes/ Zusjes: Een broertje die vier jaar jonger is.
Kleur ogen: bruin/groen.
Kleur haar: Bruin
Lengte: 1,82
Het liefste eet ik: Chips, chocolade, drop, frikandel speciaal, maar ik hou ook van sla, stampotten en de gerechten zonde pakje en zonder zakje van Lifesabout.nl maak ik graag.
Mijn lievelingskleur is: heb ik die? Ik denk het eigenlijk niet, maar ik vind blauw altijd wel een hele mooie kleur op de een of andere manier.
Mijn lievelingsdier is: Ik ben helemaal niet zo dol op dieren. Maar de dieren die we zagen in Zuid-Afrika, waaronder dus de Big Five, waren wel echt heel tof om te zien. Een tijger zou gaaf zijn om deze ooit nog eens in het wild te zien tijdens een mooie reis.
Mijn favoriete popgroep/zanger/band: Nee heb ik ook al niet. Tjonge wat is dit saai voor jullie haha. Ik ga graag met mijn beste vriendin naar concerten van Marco Borsato. Echt ik hou van de stem van die man en zijn liedjes raken mij. Een fantastische zanger. Maar het is niet zo dat ik zijn nummers grijs draai. Ik hou eerder van liedjes, dan van een bepaalde band of artiest.
Mijn lievelingsliedje: Dat is een christelijk lied: Jezus alleen!

Mijn lievelingsfilm: De trilogie van de Lord of the Rings en de delen van de Hobbit.
Mijn leukste vak: Nederlands! Ik vond dat altijd erg interessant. Ik hou van taal en schrijven. Dat is vast geen verrassing 😉
Mijn favorieten tv-programma is: ‘Grey’s Anatomy’ en ‘the bold and the Beautiful.’Die laatste vind ik heerlijk om hersenloos naar te kijken, tot ergernis van Stephan haha. ‘ En “Wie is de Mol” en “Expeditie Robinson” mogen hier toch ook niet missen. En Flikken Maastricht!
Mijn lievelingsboek: Met stipt op één: De Bijbel. Wat een prachtig boek vol met wijze lessen en verhalen die je kunt toepassen in het leven nu. Ook al is het meer dan 2000 jaar oud.
Naar een onbewoond eiland neem ik mee: Mijn gezin, bikini en zonnebrand.
Waar ik het meest van hou: Stephan, Naomi en Daniël natuurlijk!
Mijn hobby’s zijn: Schrijven, winkelen, kletsen, eten met vrienden of familie. Vooral veel gezelligheid!
De sport die ik doe is: Mountainbiken! Maar niet offroad.

Ik hou niet van: spruiten, witlof en dat soort rare groenten. Verder hou ik absoluut niet van liegen.
Mijn favoriete website: Wat een moeilijke vraag. Ik bezoek er zo ontzettend veel, met name blogs. Dan ga ik voor de mijne, grapje! Google dan maar, want die gebruik ik het meeste, ook in mijn dagelijks werk.
Later word ik: Later als ik groot ben, dat is geloof ik nu he? Ik ben wie ik wil zijn. Wow wat een diepgang. Maar serieus, ik leef per dag en geniet van alles om mij heen. Van de kansen die ik krijg op mijn werk en de contacten die het bloggen mij biedt. Je weet nooit wat er in je leven gebeurd.
Mijn grootste droom: Heel veel landen bezoeken met onze kinderen! Echt wat van de wereld zien, dus ook verre vliegreizen. Maar eerst op pad met onze prachtige vouwwagen.
Mijn wens: Dat Naomi en Daniël ons als ouders nog heel lang mogen meemaken. Dat Naomi opgroeit tot een prachtige vrouw en Daniël tot een fantastische man en dat wij daar dus heel lang getuige van mogen zijn.

Dat was hem en jullie hebben mij weer iets beter leren kennen. Wil je deze tag ook invullen? Doen, maar geef dan wel even aan dat hij van Liefthuis.nl is.

Liefs Angela

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Merel
  5 juni 2016 at 08:02

  Mooi om te lezen dat je bent wie je wilde worden! Sowieso een leuke tag
  Merel onlangs geplaatst…Ik raakte zwanger ondanks (of juist dankzij?) de minipilMy Profile

 • Reply
  Jodi - liefthuis
  5 juni 2016 at 19:20

  Wat super leuk om te lezen, leuk dat je in m’n vriendenboekje hebt geschreven. Echte vrienden horen ook in mijn boekje
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Favorieten van onze bijna 1 jarige baby…My Profile

 • Reply
  Bregje
  5 juni 2016 at 19:41

  Leuk, het verhaal van een gelukkig en tevreden mens 🙂
  Bregje onlangs geplaatst…Wat ik heb geleerd van mijn burnoutMy Profile

 • Reply
  Sarah
  5 juni 2016 at 21:10

  Leuke tag! Pure nostalgie zo’n vriendenboek!
  Sarah onlangs geplaatst…Bloggers spotlight #1My Profile

 • Reply
  Nicole
  5 juni 2016 at 21:38

  Mooie antwoorden ! En je bent gewoon uit 1990…. Nu voel ik me pas echt oud haha
  Nicole onlangs geplaatst…Het leed dat de zwangerschapstest heetMy Profile

 • Reply
  Mathiske's mama blog
  6 juni 2016 at 17:24

  Leuk! Ik moet hem nog inplannen!
  Mathiske’s mama blog onlangs geplaatst…Sporten en borstvoedingMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Deze content is beveiliigd