WEEKLY PTICTURES #3 Kerst, cadeau voor mezelf en meer

De afgelopen week, was een van de meest fijne weken van het jaar. Kijk en lees je weer gezellig mee?! 

Maandag

Een heerlijk rustig dagje met de kids. Veel tijd voor elkaar én er werd ook schoongemaakt en de was gedaan. Tja, dat moet ook gebeuren. Halverwege de middag brachten Naomi en ik tijd door bij de kapper. Het was hoog tijd om ons haar te laten knippen. Bij Naomi bleef het niet bij knippen, ze vertrok met een prachtig kerstkapsel zoals je op de foto kunt zien. Zelf vond ik mijn haar ook echt heel tof! Na het eten spelen we altijd nog even met de kids. Ze zijn altijd blij als papa weer thuis is. Die avond ging ik naar de tweede kerstnachtdienst in onze kerk. Mijn schoonouders zingen in het gospelkoor van onze kerk, dus vond het leuk om naar hen te luisteren. Het was een prachtige kerkdienst met schitterende liederen en een waanzinnig goed koor. Ik besloot die avond dat ik de komende twee dagen offline zou gaan van Instagram.

Dinsdag

Eerste kerstdag! Wat een feest. Ik vind het een bijzondere periode. Weer stilstaan bij de geboorte van Jezus. Mijn man bakte broodjes, croissants en zorgde voor eitjes. Een fijn kerstontbijt met elkaar. Ik had kleuterdienst in de kerk en vond dat best pittig deze keer. Waarschijnlijk vonden de kids het spannend zo met de kerst en vakantie van school. Respect voor de juffen, ik vond 9 kleuters al heavy haha. Na de kerk gingen we naar mijn oma. Gezellig om elkaar daar allemaal weer te zien. Gewoon bij te kletsen en oma’s heerlijke groentesoep te eten. De kids hebben heerlijk gespeeld met elkaar, dus Daniël sliep die middag niet. Bij thuiskomst ging ik aan de slag met de boeuf stroganoff en de aardappelpuree. Ooooooh wat was het lekker en dat vonden de kids ook! De pannen waren leeg. Om 18:30 lagen de kids al op bed. Wij hadden een heerlijke avond. Tijdschrift lezen, potje scrabbelen en een film kijken. Wat een fijne eerste kerstdag.

Woensdag

Tweede kerstdag en die begon pas om 8:00 uur. We sliepen zowaar uit, hoe fijn is dat?! Een rustige opstart en natuurlijk weer broodjes, croissants en eitjes. Deze ochtend verzorgde ik het ontbijt. Verder gewoon een rustige dag met de kids. Na Daniël zijn slaapje in de middag, vertrokken we naar mijn schoonouders om daar met zijn allen kerst te vieren. Het eten was heerlijk, de wijn smaakte goed en het was ontzettend gezellig. De kids deden het ook heel goed, kortom weer een topdag. Die avond genoten we samen van een andere film op Netflix en was kerst 2018 alweer voorbij.

Donderdag

Back to reality. Een werkdagje voor mij, dus veel bijzonders is er niet te vertellen. Ik werkte 150 e-mail weg uit mijn mailbox. We waren maar met een handvol collega’s, dus we werkten allemaal lekker door. Dat is extra fijn aan die dagen. Ik reed op tijd weg, deed boodschappen, ruimde de boodschappen op, warmde de pasta alvast op en haastte mij naar het kinderdagverblijf. Ik kwam daar 18:01 aan, 1 minuut te laat eigenlijk, doen ze niet moeilijk over 😉 Ondertussen was Stephan ook thuis en aten we met elkaar. Ik vind dat soort momenten zo fijn! De avond was verder rustig. Ik zette mijn telefoon weer aan en kwam tot de conclusie dat het mij wel bevallen was. Dat ga ik vaker doen!

Vrijdag

De kids gaan naar mijn schoonmoeder en ik weer aan het werk. Een hele fijne werkdag weer. Zo ontzettend gelachen met collega’s. Die avond was drama met Daniël en Naomi. Huilen, huilen, huilen. Stephan kreeg het uiteindelijk voor elkaar dat ze sliepen. Heel fijn!

Zaterdag

Zo uitgekeken naar deze dag. Op naar Den Haag met mijn vader. De kids naar mijn moeder en Stephan aan het klussen bij zijn jongste broertje. Dat huis gaat zo mooi worden! Het was maar een kort dagje Den Haag, want ik ging met een doel. Op naar de Applestore voor een Macbook Pro. Het doet wel even pijn om zoveel geld uit te geven, maar ben er zo blij mee. Onze andere laptop is zo traag en dat is gewoon niet fijn. Daarbij vind ik het ideaal dat mijn Iphone meteen synchroniseert. Mijn vader kocht nog twee toffe truien. Ik kocht een nieuwe pen voor Stephan. Net als bij een juwelier pakken ze een zacht kussentje waar ze de pennen oplegden. Weer een ervaring rijker zullen we maar zeggen. Uiteraard deden we een bakkie bij de Bijenkorf met een taartje en daarna weer met de metro naar Hoogvliet waar de auto stond. Aan het eind van de middag gingen we gourmetten bij mijn ouders met mijn broertje en schoonzusje erbij. Een hele geslaagde dag! Na een heerlijke douche kwam de dag ten einde.

Zondag

Het was zo’n fijne dag. Hij begon iets vroeger, maar zo hadden Daniël en ik tijd om eens samen te ontbijten. We hadden een fijne kerkdienst, lekker taartje eten met de kids thuis, veel spelen en ook nog wat opruimen. We zaten er lekker in met zijn allen. De kerstboom is weg. Hoefde niet nog van mij, maar mijn man is nu erg gelukkig. En stiekem is het wel weer lekker opgeruimd zo! Die avond was het even wat gedoe met Daniël qua slapen en verder maakte ik deze blog af. De dag eindigde mooier dan we hadden gedacht. Het was een dag met een gouden rand aan het eind. Eentje om heel dankbaar voor te zijn zo op het eind van 2018. Ik blik terug op vijf hoogtepunten in 2018 en die kun je hier lezen.

Bedankt voor het meekijken in mijn week. Op naar een week met het einde van 2018 en het begin van 2019. Goede jaarwisseling allemaal!

Liefs Angela

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Deze content is beveiliigd