WEEKLY PICTURES #5 Een week met ups en downs

Later dan normaal komt deze blog online. Maar het lukte gewoon niet. De afgelopen week voelde ik mij niet fantastisch. Iets met verkouden zijn en last hebben van een zere keel. Tel daar nog even de avonden en nachten met Daniël bij op en  je begrijpt een beetje hoe ik mijn voel. Ik paste op de zieke dochter van een vriendin, werkte bij Zuidwester en had toffe gesprekken voor mijn andere bedrijf. 

Maandag

Een gekke dag, want ik moet werken. We hadden een lekkere lunch en een goed overleg. De avond ervoor was pittig met Daniël en de nacht ook niet bijster goed. Verder was het een prima werkdag. We aten bij mijn ouders en daarna konden de kids thuis meteen naar bed. Ideaal. Daniël sliep weer moeilijk in, dus die lieten we wat langer huilen dan we normaal doen. Warempel, hij sliep! Ik ging ook op tijd naar bed, want voelde mij een beetje beroerd door mijn keel en verkoudheid.

Dinsdag

De dochter van een vriendin van mij was ziek. Zij moest werken en ik paste op. Haar jongste dochter was naar het kinderdagverblijf. Ik had dus drie kids vandaag. Als het niet zou gaan, dan zou ik bellen en kwam ze naar huis. Het ging eigenlijk boven verwachting goed. Heel fijn! Ik heb zowaar nog de was kunnen strijken. Daniël kan al een tijdje uit een open beker drinken, zo leuk om te zien. Hij wil ook met stiften kleuren, vandaar de roze oude slab van Naomi. Stift op die slab is geen ramp. Die avond was het wederom drama met de kleine man. Ik heb echt geen idee wat er is, Stephan ook niet, moedeloos worden we er wel een beetje van. De avonden zijn dus niet relaxed.

Woensdag

Een leuke dag op de planning! In de ochtend met de kids wat pakketjes ophalen en wegbrengen. We gingen naar mijn oma om voor een kop thee. Mijn moeder was daar ook, dus dat vonden de kids helemaal geweldig. We lunchten bij mijn moeder en die middag had ik een toffe afspraak. Het was gewoon een kennismakingsgesprek en ik liep weg met een opdracht voor www.angelalodder.nl. Hoe gaaf! Ik zal maar niet in herhaling vallen rondom de avonden….. De nacht is al helemaal vreselijk. Het gaat een keer weer over toch? Die avond bestel ik wel alvast de weekboodschappen. Die haal ik zaterdag op. Compleet nieuwe ervaring wordt dit, want we doen altijd zelf boodschappen. Ik maakte geen foto’s vandaag, oeps!

Donderdag

Back to work met hoofdpijn, maar geen reden om thuis te blijven. Een drukke dag met afspraken, maar wel heel zinvol. Niet helemaal kunnen doen wat ik wilde, maar hee morgen is er weer een dag. Na mijn werk had ik een gratis sessie met een potentiële klant. Aan het einde van het gesprek werd het een klant. Ik mag gaan zakelijk bloggen voor een webshop. Zo gaaf! Helemaal zin in. Ik haal de kids van het kinderdagverblijf en zie dat Naomi een kapotte lip heeft. Ze is hard gevallen, arme drommel. Ik at hutspot uit de diepvries, Stephan en de kids aten pasta. Dit was de enige avond dat de kleine man ging slapen. Ik had dus eindelijk tijd voor mezelf. De nacht daarentegen… Ik kreeg een appje van een collega met de vraag of ik morgen zin heb in crispy chicken wraps. Ja natuurlijk, maar ik zou niet op kantoor zijn. Balen! Soraya van Doorsorr.nl kan zo ontzettend goed koken!

Vrijdag

De dag start niet echt zoals ik wil. Ik ben moe, mijn auto moet naar de garage en ik werk dus thuis. Normaal vind ik het wel fijn, maar vandaag even niet. De wandeling buiten doet mij wel goed, maar halverwege de middag is de koek op. Mijn hoofd barst uit elkaar en ik besluit even op de bank te gaan liggen. Ik kan mij niet herinneren dat ik mij zo slecht heb gevoeld door een verkoudheid en een zere keel. Al helpen de onrustige avonden en nachten natuurlijk ook niet. Slaap is zo belangrijk, zeker als je je niet helemaal fit voelt. Na 1,5 uur voel ik mij al een stuk beter. Fijn! Het avondeten bij mijn schoonmoeder doet mij ook goed. Thuis volgt weer een pittige avond en dit keer met beide kids. Uiteindelijk slapen ze en kijken Stephan en ik Flikken Maastricht terug en een stukje van de Voice of Holland. Daar ben ik zo aan toe! Ook geen foto’s vandaag. Iets met druk en er niet aan denken!

Zaterdag

Mijn auto halen we eerst op bij de garage. Stephan pakt mij auto en die gaat klussen bij het huis van zijn broertje en schoonzus. Ik ga met de kids de boodschappen ophalen die ik eerder deze week online bestelde. Ik snap niet waarom ik dit nu pas doe. Ideaal, want ik pak meteen de bakker mee. Naomi vindt het overigens maar gek. Snap ik ook wel, want normaal mag ze met het karretje rijden. Ik ga een andere week proberen om het te laten bezorgen. Eens kijken wat mij beter bevalt. Ik moet namelijk alsnog naar het dorp voor de bakker. Vraag mij dus af of ik het dan wel fijn vind om thuis te wachten, als je snapt wat ik bedoel. Daniel heeft het zwaar en die leg ik dus eerder op bed. Samen met Naomi ga ik kleien en we kijken samen Heel Holland Bakt terug. Zo gezellig samen. Als Daniël wakker is gaan we de pad op. Vorige week schoenen voor hem en nu voor Naomi. Had ik beter vorige week kunnen doen he. Tja… iets met zelf even gekeken of die laarzen nog prima waren en ik vond van wel. Kleine misvatting dus. Ik kocht ook laarzen voor mezelf met 70% korting. Van die stoere boots met veters, helemaal gaaf. Ze waren nu maar 36 euro in plaats van 120 euro. Nog even een drankje bij pa en ma thuis en toen weer naar Stephan toe. Die voelde zich niet zo fit en dat vind ik niet zo heel gek. We voelen ons allemaal niet echt top. Het avondeten verloopt weer een keer rustig en dat is fijn. Het douchen en slapen daarentegen is weer wat lastiger. Wel is er tijd voor Wie is de Mol en ik besluit om op tijd naar bed te gaan. Heerlijk.

Zondag

“Kerkdag mama”, roept Naomi heel hard als ze wakker wordt. Het is inderdaad de dag dat we naar de kerk gaan. Een fijne dienst en de kinderen krijgen we weer moeilijk mee naar huis. Goed teken! Of dat over 16 jaar ook nog zo is? Dat gaan we zien 🙂 We kletsen nog wat na met mensen en dan gaan dan naar huis. Een snelle lunch en voorbereidingen voor het avondeten, zorgen ervoor dat we op tijd kunnen vertrekken. We hebben de eerste verjaardag van Vince, het zoontje van vrienden van ons. We vertrekken naar Willemstad om het te vieren in een tof café. Brengt mij op ideeën voor de verjaardag van onze kinderen. Bij thuiskomst schoven we de lasagne in de oven en speelden we met de kids. Na het eten, douchten we de kids.  Wonder boven wonder ging Daniël dit keer ook slapen. Helaas werd hij na een uur wakker, net nadat ik begonnen was aan deze blog en ik gedoucht was. Het duurde weer even voordat hij sliep en deze blog afmaken werd dus niets. Stephan en ik dronken nog snel iets en gingen naar bed. De blog kon dus niet online die maandag. Balen, maar het is wat het is. Slaap is zoveel belangrijker.

Bedankt voor het meekijken in mijn week!

Liefs Angela

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Deze content is beveiliigd