WEEKLY PICTURES #2 Workshop, afspraken en twee nieuwe websites online

Goedemorgen! Hoe was jullie week? Mijn week was heel tof. Ik heb vrij van mijn werk, maar werkte maandag nog wel. Ik gaf een social media workshop aan collega’s. Ik genoot van de vrije tijd met de kids én er kwamen twee nieuwe websites online. Kijk je gezellig mee? 

Maandag

De dag begon al goed. Soort van… ik was aan de late kant en moest nog tanken. Het was een hele gave, maar drukke dag met ruim 75 collega’s. In een hotel in Bergen op Zoom vonden er inspirerende workshops plaats, waarvan ik er dus een mocht geven. De lunch was waanzinnig goed. Op de terugweg belde ik met mijn schoonzus, dat werd wel weer eens tijd. Ik maakte deze dag nauwelijks foto’s, want het was zo druk. Die avond lukte het mij om maar liefst twee keer de wasmachine vol te gooien met was én een derde was die de volgende ochtend klaar zou zijn. Ik heb dus een lege wasmand en ik weet niet hoe het met jullie is, maar ik word daar blij van.

Dinsdag

De dag begint goed door meteen een was in de droger te doen. Ik word daar zo blij van haha. Verder hanteer ik een pyjama ochtend met de kids. Ik schaf na een hele lange tijd weer Netflix aan. We kijken Madagascar, doen spelletjes en genieten gewoon van elkaar. In de middag gaat Daniël naar bed en gaan Naomi en ik weer aan de slag met letters. Ze moet echt uitgedaagd worden en dat gaat op deze manier heel goed. Ik vouw ook nog even de handdoeken op.

Als Daniël wakker is brengen we een bezoekje aan de kapper. Ik was enorm huiverig, omdat zijn eerste keer een drama was. Huilen, huilen en nog eens huilen. Deze keer ging het heel goed op schoot. Maar op den duur was hij het zat en wilde hij op de zeehond zitten, spelen of bij oma. Mijn moeder was mee, wat een verademing! 

Woensdag

De dag waar ik al heel lang naar uit kijk. Willeke van Willeke Terlouw Fotografie komt foto’s maken voor mijn website. Niet voor Mama met Passie, maar voor mij als tekstschrijver. Zo zo zo tof! Het is bovenal erg gezellig met haar. We hebben elkaar gevonden via een programma dat we voor onze bedrijven volgen. Vrijwel meteen klikte het, hoe leuk is dat! We sparren ook nog samen en ze helpt mij met mijn website. Een hele productieve dag! Die avond leg ik de laatste hand aan mijn website. De nieuwe huisstijl vind ik zo gaaf! Ben benieuwd wat anderen ervan vinden. Met een kriebel in mijn buik ga ik naar bed. We vergeten foto’s te maken van deze topdag. De foto bovenaan deze blog is een van de resultaten. Tof he?!

Donderdag

Dat is nog eens leuk wakker worden. De reacties op mijn nieuwe huisstijl en slogan zijn heel tof. Er zitten nog wat dingetjes in de website qua foto’s niet lekker. Daar baal ik van en probeer het op te lossen. De een ziet alles wel en de ander niet, raar! Verder heb ik een heerlijke dag, want ik werk aan mijn andere website. Als break ga ik lunchen met een oud collega en dat krijgt ook nog een zakelijk tintje. Leuk!! Ik schrijf dus ook teksten voor andere ondernemers. Tijd voor een eigen website dus. Die dag gaat www.angelalodder.nl live en mijn andere instagramaccount. Zo spannend! De foto’s zijn gemaakt door Willeke Terlouw Fotografie. In deze blog van haar zie je wat uitgebreider de foto’s. Mocht je iemand kennen die een tekstschrijver zoekt, ik waardeer het zeer als je hen op mij wijst. Vol energie haal ik de kids op. Ik word hier zo blij van. Die avond heb ik de laatste mastermind sessie van The Next Level. De beste investering die ik tot nu toe heb gedaan. Ik ben blij. Geen foto’s deze dag, sorry! Ik heb er gewoon niet aan gedacht.

Vrijdag

Het is weekend! Ik ga in de ochtend boodschappen doen met de kids. Dat was echt geen succes. Naomi heeft de hele winkel gekrijst, omdat ze haar zin niet kreeg. Ik lig daar overigens niet wakker van hoor, maar andere mensen wel. Gelukkig zijn er ook genoeg vrouwen die zeggen; ik ben gelukkig niet de enige. Haha. Vervolgens gingen we naar mijn moeder, 7 km verderop en Daniël viel in slaap. We lunchten daar, omdat ik die middag een afspraak had.

Ik ontmoet bij Zoet of Zout Marloes van Flowplanners Een toffe meeting rondom dit fantastische product. Je gaat er deze week meer over lezen, maar even in een notendop. Ik was op zoek naar een planner voor zowel zakelijk als privé. Waar ik afspraken en taken in kwijt kan. Maar ook wat we de hele week gaan eten. Ik heb nooit echt een goede kunnen vinden, maar….. deze van Flowplanners is voor mij top. Mocht jij nu ook op zoek zijn naar die combinatie? Gebruik de code mamametpassie en je krijgt 10% korting!

 

Ik haal nog iets op voor mijn schoonzus en ga ook nog langs de slager. De kids hebben het reuze naar hun zin bij mijn moeder. Ondertussen is mijn vader ook thuis en gaan wij weer naar Ouddorp.Stephan is op tijd thuis, dus we kunnen met elkaar eten. Die avond doe ik helemaal niks, want ik ben kapot! Ik geniet van de knuffelsessie met Daniël.

Zaterdag

Dit zijn de fijnste dagen. Als gezin bij elkaar, niets moet en alles mag. Stephan gaat een paar uurtjes klussen bij het huis van zijn broertje en schoonzus. De kids en ik brengen ook een bezoekje en hoor de plannen die ze hebben. Dat wordt echt heel tof! Daniël eet zijn allereerste oliebol die hij gekregen heeft van zijn oom. Dikke hit! Er moeten cadeautjes worden gekocht voor twee meisjes die 1 zijn geworden. En mijn kids mogen ook wat uitzoeken van de cadeaubon die ze beide kregen van de buurvrouw. Ze zijn dolgelukkig met hun nieuwe speelgoed.

Die middag gaan we naar de eerste verjaardag van Nora. Een gezellige middag en de kids zijn bekaf tijdens het avondeten. Ze liggen snel in bed en wij hebben een fijne avond met elkaar.

Zondag

Ik ben echt moe, dus ik lig weer wat langer op bed. Dat was zaterdag ook al zo….Stephan doet de kids en dat is zo fijn. We gaan naar de kerk als gezin. De laatste kaars wordt aangestoken en Naomi is weer onder de indruk. In haar eigen kinderdienst maakt ze Jozef voor in de stal. Er mist nog een poppetje: baby Jezus. “Die maken we dinsdag”, zegt Naomi. De kids voelen zich helemaal thuis en rennen na de dienst rond met de andere kinderen. In de middag speel ik met Naomi. We gaan samen kamperen en ze heeft er iets heel moois van gemaakt. Ik vind deze fantasie echt geweldig!

Als Daniël wakker is gaan we naar de eerste verjaardag van Eva. Het is een gezellige boel en bij thuiskomst heeft Stephan de lasagne op tafel staan. De kids zijn moe en liggen vrij snel in bed. Wij kijken Suits seizoen 6 af. We kunnen niet wachten op de rest van het seizoen, nog even geduld. Stephan gaat al wat eerder naar bed dan ik en ik drink nog een wijntje.

Bedankt voor het meekijken in mijn week. Op naar een week vol met gezelligheid, kerst en werken! Ik wens jullie hele fijne dagen met elkaar.

Liefs Angela

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Deze content is beveiliigd