Wat zijn onze vakantieplannen deze zomer?

Als je mij kent of mij volgt via Instagram, dan heb je al het een en ander van mij gehoord. Het zal je dan ook niet verbazen dat wij weer op vakantie gaan met onze vouwwagen. Tot op de dag van vandaag zijn wij blij met deze aanschaf die we in 2016 deden. Het wordt onze derde zomervakantie met vouwwagen. 
La France
Voor het derde jaar op rij gaat onze Jametic vouwwagen terug naar het land waar ze gemaakt is; Frankrijk.

LEES OOK: Wij kochten een vouwwagen

Het is exact dezelfde bestemming als twee jaar geleden. Dat zou normaal niet onze voorkeur hebben. We vinden het immers leuk om ieder jaar een andere omgeving te ontdekken. Maar dat heeft een reden! In 2016 fietste Stephan met een aantal familieleden voor de tweede keer de Mont Ventoux op voor het goede doel; Groot Verzet Tegen Kanker. Er kan wat mij betreft niet genoeg geld opgehaald worden in de strijd tegen kanker. Mijn schoonmoeder en ik zeiden toen tegen elkaar; dit gaat wij volgend jaar doen. Dat kwam er niet van, want er kwam iets – iemand –  tussen. Na onze vakantie werd ik zwanger van Daniël. Dat idee schoof dus een jaar op!

Groot Verzet Tegen Kanker
Kanker. Een woord dat bij iedereen direct een emotie oproept; verdriet, boosheid, angst. Als je rondvraagt, dan is er eigenlijk niemand die niet te maken heeft gehad met deze ziekte. Iedereen kent wel iemand die moet vechten. Een aantal mensen won, sommige zijn nog aan het vechten en enkelen verloren. Ook wij kennen dierbaren en andere mensen die op dit moment vechten. Een daarvan is mijn opa. Wij willen een bijdrage leveren aan deze vreselijke ziekte door zoveel mogelijk geld op te halen! Mijn schoonmoeder en ik trainen hard om eind augustus de Mont Ventoux te beklimmen met onze mountainbikes. Dat betekent dat we van onze vakantieweken als gezin, er een week wat meer in het teken staat van fietsen. Er moet namelijk ook getraind worden in de warmte daar. En uiteraard gaan we die berg in die week al een keer beklimmen. Dus… mocht je mij willen sponsoren? Dat kan hier! Mijn dank is groot!

De camping
We kozen voor dezelfde camping als twee jaar geleden; Camping Les Fontaines.Deze is ons enorm bevallen. Mooi sanitair, fijne staanplaatsen, een heerlijk zwembad en een leuke speeltuin. Extra pluspunt vind ik de babyfaciliteit. Er is namelijk een badje waar je je kind op hoogte in kan wassen. Ideaal met Daniël. Daarbij kost het ons – als ik het goed heb – 32 euro per nacht. Hieronder een kleine indruk van de camping.

De omgeving is schitterend. Ik schreef twee jaar eerder al wat we graag wilden zien in die omgeving. We hebben niet alles gezien, maar dat lijstje gaan we dit jaar wel compleet maken en op zoek naar nieuwe mooie pareltjes daar.

Wachten
Ik moet zeggen dat ik het eigenlijk nog heel lang vind duren. Maar als ik dan bedenk dat het over twee maanden al augustus is, dan valt het mij alles mee! Ik kijk er ontzettend naar uit. Genieten van het mooie weer, herinneringen maken met de kids en Stephan. Gewoon echt tijd voor elkaar en even rust van alle hectiek in het dagelijks leven.

Waar gaat jouw vakantie naar toe?

Liefs Angela

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Anne buijsen
  6 juni 2018 at 19:38

  Wij gaan dit jaar naar Kroatië en Italië! Eigenlijk zouden we naar Canada gaan maar mijn broer heeft een klaplong gehad 3 keer en is geopereerd daardoor mag je 6 maanden niet vliegen.

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Deze content is beveiliigd