Vier jaar getrouwd!

Wauw. We zijn vandaag gewoon ál vier jaar getrouwd! Schitterend trouwens he de foto hierboven? Dat zijn onze trouwringen die we hebben laten ontwerpen bij een juwelier. Zij maken altijd een foto van de trouwringen, zoals je ze ook in tijdschriften ziet staan.


De dag dat ik volmondig ‘ja’ zei tegen Stephan, is een van de mooiste dagen van mijn leven. Onze relatie kreeg een veel diepere lading dan ik ooit voor mogelijk had kunnen houden. Dat kan ik niet uitleggen, maar het is zo bijzonder om het huwelijk met elkaar en God aan te gaan. Dat we dat mochten doen ten overstaan van onze familie, vrienden en de kerkelijke gemeente, vond ik heel speciaal. De afgelopen vier jaar hebben wij ons enorm gezegend gevoeld en we hadden niet durven dromen dat we twee kinderen rijker zouden zijn. Ál vier jaar getrouwd! Ik hoop werkelijk dat we minimaal de 60 jaar halen. Dan ben ik 82 en is Stephan 84, zou moeten kunnen! Ik ben nog steeds zo blij met onze trouwtekst. Hij is namelijk zó mooi. Alle credits voor dit ontwerp gaan naar de website Dagelijkse Broodkruimels. Zij ontwerpen de meest mooie creaties van bijbelteksten en daar vond ik onze trouwtekst! Onder die prachtige tekst volgen een aantal kiekjes van mij als bruid en één foto van Stephan en mij samen.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Liefs Angela

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Christine
  2 oktober 2017 at 16:09

  Dacht dat ik hier vorige week ook had gereageerd maar zie m’n comment niet meer staan?!
  Dan nogmaals: van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal!!
  Weet nog dat ik direct na het lezen van dit artikel op het linkje klikte voor mijn eigen trouwtekst, ook 2013, ook (bijna) vier jaar geleden alweer, maar ‘onze’ tekst, psalm 143:8 vind ik mooier in de Engelse vertaling :$
  In ieder geval een mooie site om teksten door te kunnen mailen of appen op mooi vormgegeven wijze..!!!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Deze content is beveiliigd