GESLOTEN Video van Sint + WIN!

Volgende maand is het zover; pakjesavond of middag. Ligt het verlanglijstje al klaar? Al nagedacht over hoe je dit moment verder viert? Ik heb een hele leuke toevoeging aan dat moment. Video van Sint is niet meer weg te denken in Nederland. Naomi vindt het fantastisch en ik denk dat Daniël dit jaar ook zijn ogen uitkijkt. Ik vind mijn video in ieder geval fantastisch! 

Ik heb die van ons al gekeken. En nu zou ik jullie natuurlijk ieder detail kunnen vertellen. Van alle keuzes die je kunt maken tot aan waar het verhaal over gaat. Dat ga ik niet doen, want dan is de verrassing er vanaf. Ik verklap één ding; je kunt kiezen voor zwarte pieten of voor roetveeg pieten. Aan jou de keuze dus!

Winnen

In samenwerking met Video van Sint mag ik twee keer een complete set weggeven. Net als vorig jaar kun je alle opties toevoegen. Wat moet je doen om kans te maken? Ik geef er één weg via Facebook en één via Instagram.

 • Volg mij op instagram
 • Like het bericht
 • Tag iemand in de reactie.

De winactie loopt tot en met 20 november. De winnaars ontvangen daarna een persoonlijk berichtje van mij.

Liefs Angela

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Tamara v Bodegom
  7 november 2018 at 09:48

  ik zie op instagram je bericht nog niet… maar ik hou het in de gaten 🙂

 • Reply
  Mieke Stam
  7 november 2018 at 12:26

  oh leuk zeg! lijkt me erg leuk om pakjesavond mee te beginnen! ik waag een kansje voor mijn jongens 🙂

 • Reply
  Marian B
  7 november 2018 at 23:30

  Ik doe heel graag mee. Een video van Sint zal pakjesavond wel heel speciaal en onvergetelijk maken. Ik ben erg benieuwd naar de reacties van de kinderen, lijkt me echt genieten.

 • Reply
  Danielle
  19 november 2018 at 21:37

  Ohhh elke dag kijk ik weer wanneer je deze gaat verloren! Morgen dus 😀 zou zo leuk zijn voor de kids bij opa en oma!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Deze content is beveiliigd