Het ultieme cadeau tijdens je zwangerschap of na je bevalling

Tijdens mijn eerste zwangerschap ben ik overladen met cadeaus vanaf het moment dat we de zwangerschap bekend maakten. Echt zo ontzettend leuk dat veel familie en vrienden de moeite namen om iets leuks uit te zoeken. Tijdens mijn babyshower, georganiseerd door mijn vriendinnen, kreeg ik weer prachtige cadeaus. Ook tijdens mijn tweede zwangerschap hebben we al een aantal leuke dingen mogen ontvangen van onze dierbaren. Verwend worden, het is zo leuk, maar wat is nu het ultieme cadeau?


Als je alles al hebt
Wij hebben nog zoveel liggen van Naomi. Aangezien we toen het geslacht niet wisten, is dat allemaal neutraal. Deze spullen kunnen wij ook gebruiken voor onze zoon, wat automatisch betekent dat er weinig te kopen valt. Althans, je kan álles vervangen, maar dat gaan wij niet doen. Dat maakt het ook lastig wat je als (kraam)cadeaus kunt vragen. Er zijn zoveel mooie spullen in omloop, maar veel is ook smaakgevoelig. Toch zijn er echt hele gave items te vinden, waar je met een tweede, derde of vierde kindje ook heel blij mee bent. Na de bekendmaking van het geslacht van onze baby kreeg ik tot mijn verrassing namelijk een megagave doos cadeau, vol met schitterende items voor onze zoon en mij. De box zoals je hem hierboven ziet op de foto, ontvingen wij van A Lovely Box. Echt een complete verrassing 🙂

Bij A Lovely Box vind je de meest schitterende items in mijn ogen. Frederike Hoogendoorn is de bedenker en eigenaresse van A Lovely Box. Zij runt aan huis dit mooie bedrijf en koopt de mooiste producten in en maakt ook items zelf. Ze was tijdens haar eigen zwangerschap op zoek naar unieke en originele producten. Uren bracht ze door op het internet, ze vond niet alles en soms moest ze concessies doen.

Het ultieme cadeau
In mijn ogen is dit het ultieme cadeau voor een zwangere vrouw. Oospronkelijk heeft Frederike hem bedacht als kraambox: “In mijn kraamtijd kreeg ik een 10 dagen kraammand, waarbij je elke dag één cadeautje open mag maken. Dit is natuurlijk hartstikke leuk en elke dag is weer een verrassing. Van oorsprong komt deze traditie uit Brabant. De kraamtijd was vroeger tussen de 8 en 10 dagen. Zo ben ik dan ook op het idee gekomen om zelf zo’n baby giftbox samen te stellen maar dan voor 4, 5 en 7 dagen in een moderne variant.”  Je kunt deze box in mijn ogen echter op ieder gewenst moment geven. Hij is tof om te ontvangen als iemand net zwanger is. Je kunt hem ook geven nadat het geslacht bekend is, dan kun je de doos daar ook op afstemmen. Tijdens een babyshower is het ook een tof cadeau of gewoon als kraamcadeau natuurlijk. Het is een prachtige baby giftbox die je samen met familie, vrienden of collega’s kunt geven.

Een feestje
Ik vond het een feestje om alles uit te pakken, in één keer wel te verstaan. Ik was echt van plan om iedere dag een cadeautje te doen, dat leek mij wel leuk. Iedere dag een minifeestje, want ik hou ontzettend van cadeautjes uitpakken. Mijn goede voornemen was meteen na het eerste cadeautje van tafel, want ik was er veel te nieuwsgierig voor. De producten zijn echt exclusief, eigentijds en van goede kwaliteit. Daarnaast zijn ze zorgvuldig ingepakt en dat geeft direct een luxe uitstraling aan het geheel. Je merkt aan alles dat deze doos met liefde is samengesteld. De doos die ik ontving is speciaal voor mij samengesteld door Frederike. De baby giftboxen zijn verkrijgbaar vanaf €49,00 tot € 99,00 en je vindt ze hier.

Mama met passie 3
Wat zit er in mijn mooie baby giftbox?
Frederike heeft mijn baby giftbox helemaal gepersonaliseerd. Er zit een prachtige knuffel in van een olifantje. Enorm zacht en heel schattig, ik ben fan. Een lief lampje in de vorm van een wolk die ook nog eens leuk staat als decoratie. Een mooie slab voor ons zoontje als hij zijn eerste hapje krijgt, dat gaat nog even duren, maar die gaat zeker van pas komen. Er zit een puzzel in van een konijntje. Dit zijn kleine blokjes waar je zes verschillende puzzels mee kunt maken. Er zit een origami bootje in, dit is een bad-bijt speeltje. Vind hem heel hip en apart, vele malen leuker dan het bijtspeeltje van Naomi. Er zat voor mij ook nog een notitieboekje in, top, want daar ben ik fan van! Stephan en ik hebben goede herinneringen aan walvissen, wij zagen deze in Zuid-Afrika en vonden dat mega bijzonder. Dat we nu een romper hebben voor onze zoon met deze afbeelding vinden we heel tof. Daarnaast twee grote mooie hyrofieldoeken. Ze zijn net iets groter dan de standaard hydrofieldoeken die ik thuis heb. Ik vind alle items heel gaaf. Ik werd helemaal blij van het uitpakken. Het zijn cadeaus die je niet allemaal verwacht in een babygiftbox. Het zijn items die niet allemaal standaard zijn en je ziet en voelt gewoon de kwaliteit.

Meer dan een babygift box
A Lovely Box staat dus bekend om haar baby giftboxen. Het is echt een totaalplaatje met prachtige (handgemaakte) producten. Daarnaast ontvang je een gratis pompon slinger, die zie je ook in mijn doos. Wanneer je alle producten bij elkaar optelt ben je 10% goedkoper uit dan wanneer je alles los zou kopen! Het wordt mooi en zorgvuldig ingepakt én de doos wordt gratis verzonden. Persoonlijk vind ik dat het geld waard, zeker als je met meerdere mensen zo’n mooie baby giftbox cadeau kunt doen. Zoals ik al eerder zei, kun je dit cadeau echt op ieder gewenst moment geven. Ik vond het een enorm leuke verrassing om deze te krijgen naar aanleiding van de bekendmaking van het geslacht. En je hoeft dus ook echt niet maar een cadeautje per dag uit te pakken, dat bepaal je gewoon zelf 😉 Ik ben positief verrast door Frederike. Het is toch ook gewoon een gave box niet waar? Ik stip nog even extra de hyfrofieldoeken aan. Deze ontwerpt Frederike namelijk helemaal zelf en stiekem ben ik daar jaloers op. Wat een talent. Ze zijn ontzettend mooi en zacht en je kunt ze ook los bij haar kopen. Ik zie mij ons mannetje al heerlijk afdrogen! De printjes die zij heeft zijn ook enorm leuk.

Wat vinden jullie van de babygift box?

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Liefs Angela

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Wilmaaa
  23 januari 2017 at 08:17

  Ontzettend leuk zeg zo’n box. Om te geven en om te krijgen 🙂 een feestje om uit te pakken!

 • Reply
  jodi - liefthuis
  23 januari 2017 at 21:30

  Ik vind het zo’n mega gave box. Die olifant is echt fantastisch. Je bent lekker verwend meis.
  jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Lieve Roosje…Nog meer hersenbloedingen? Een genetische afwijking?My Profile

 • Reply
  Volgmama
  23 januari 2017 at 22:59

  Wat een leuke box. Ik kende deze nog niet.
  Volgmama onlangs geplaatst…5 tips om goedkope merkkleding te scorenMy Profile

 • Reply
  Gwen
  24 januari 2017 at 13:28

  Wat een toffe doos! Persoonlijk vind ik het wel prijzig, maar aan de andere kant krijg je wel echt waar voor je geld. En wat je zegt, een verrassing met uitpakken. Hier zo’n 3e keer ook echt totaal geen idee wat ik kan vragen of nog kopen.

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Deze content is beveiliigd