Tien jaar geleden…

Een tijdje geleden kwam ik bij Nicole van Every-daylife een leuke tag tegen. Hij is oorspronkelijk bedacht door Simone. Het gaat over hoe je leven er 10 jaar geleden uit zag. Veel bloggers hebben deze vragen ook al beantwoord en ik vond ze erg leuk om te lezen. Hierbij mijn antwoorden en foto’s. Bizar hoe je leven in 10 jaar tijd verandert.

Tien jaar geleden was mijn leeftijd…
15! Voor mijn gevoel is dat echt ontzettend lang geleden, maar het valt eigenlijk best mee. Wat een jonkie was ik toen.

Tien jaar geleden was ik verliefd op…
In februari was ik verliefd op: niemand. In april van dat jaar kreeg ik verkering met een jongen uit het dorp en dat was na twee maanden weer uit, of was het drie maanden? Ik weet het niet meer. Eind dat jaar leerde ik mijn huidige man kennen!

Tien jaar geleden woonde ik nog…
Thuis bij mijn ouders. Mijn ouders wonen momenteel nog steeds in dat huis. Daar ben ik overigens ook geboren.

DSC01795

Hahaha zie dat pluishaar. En ja ik had toen nog een bril. Dit is op de kamer van mijn beste vriendin

Tien jaar geleden droeg ik het liefst…
Een spijkerbroek en een truitje of een vestje. Soms droeg ik dan weleens een blazer, maar ik denk dat dat niet heel vaak voor kwam.

Tien jaar geleden ging ik dagelijks…
Naar school. Ik zat op de Havo in het derde leerjaar. De eerste twee jaar zat ik in een combinatieklas Havo/Vwo. Les op Vwo niveau, maar dat was toch iets te hoog gegrepen. Je kreeg dan een cijfer met Havo normering er bij en die waren altijd goed. Maar wiskunde, natuurkunde en scheikunde zijn niet aan mij besteed, dat waren ook de vakken waardoor ik niet bevorderd werd naar het Vwo. Prima, want ik wilde toch niet naar de universiteit 😉

Tien jaar geleden sliep ik ’s ochtends tot…
In het weekend sliep ik uit. Heerlijk. Tot een uur 10 was toch wel heel erg lekker. Kan me nu niet herinneren wanneer ik voor het laatst echt uit heb geslapen haha. En afhankelijk van hoe laat ik met de bus naar school moest ging ik een uur voor dat tijdstip uit bed. Ik was overigens nooit zo goed met een wekker, dus mijn lieve mama maakte mij altijd wakker.

Tien jaar geleden had ik nooit gedacht dat ik nu…
Getrouwd zou zijn en een kindje zou hebben. Daar was ik totaal niet mee bezig. Ergens ook wel logisch als je 15 bent toch? Ik stond nog midden in het leven, ontdekte net een beetje het uitgaan. Wekelijks ging ik naar de discotheek een paar dorpen verder op. En dan zag ik er dus zo uit haha.

Tien jaar geleden luisterde ik het liefst naar…
Cascada! Jawel, helemaal los in de discotheek haha. Dit was mijn favoriete nummer!

Tien jaar geleden was ik de hele dag druk met…
School, msnen en smsen natuurlijk! Vooral msnen. Geweldig die enorm lange namen. Meteen uit school achter je computer en weer kletsen met je vriendinnen. “He hoeist?” Eh.. gaat nog net zo goed als een kwartier geleden. Geweldig toch?!

Tien jaar geleden droomde ik over…
Dat zou ik echt niet meer weten. Maar vast over heel veel geld verdienen later en in een heel groot huis wonen met een leuke man! Dat laatste is gelukt en uiteindelijk ook het belangrijkste.

Tien jaar geleden wilde ik…
Waarschijnlijk dat ik zo snel mogelijk mijn Havo diploma zou halen en een studie kon gaan doen die ik echt leuk vond. En waarschijnlijk wilde ik toen ook dat ik nooit meer een wiskunde tentamen hoefde te maken, wat was ik daar slecht in zeg. Wonder boven wonder zelfs voor dat vak geslaagd voor mijn examen twee jaar later.

Tien jaar geleden dacht ik dat ik over tien jaar…
Getrouwd zou zijn met een leuke man. Een leuke baan zou hebben en wie weet zelfs een kindje. Dat we zouden wonen in een mooi huis en omringd worden door familie en vrienden. Dat is helemaal gelukt en behoorlijk goed ook, al zeg ik het zelf 😉

Ik vond het leuk om deze vragen te beantwoorden! En als je dan snuffelt tussen al die foto’s van zoveel jaar geleden brengt dat weer zoveel herinneringen met zich mee. Wat is jouw mooiste herinnering? Een aantal foto’s wil ik graag met jullie delen!

168Zomer 2007 in Turkije met mijn ouders en broertje. Ik had toen een half jaar verkering met Stephan en we zagen elkaar in totaal 4 weken niet als ik mij dat goed herinner. Zie je de ketting? Met zijn naam natuurlijk! En je ziet het goed, ik heb mijn schouders verbrand. Eigenwijs als ik was smeerde ik mij niet in, terwijl mijn ouders mij waarschuwden. Tja, dan krijg je van die afschuwelijke plekken op je schouders.

Angela 7Dezelfde zomer, maar dan bij mijn beste vriendin thuis. We maakten overdag foto’s en in de avond gingen we uit! Volgens mij waren we vrij snel weer terug, want zonder onze vriendjes was dat niet echt een succes. Diezelfde vriendin gaat december dit jaar trouwen met dat zelfde vriendje van toen, cool he!

turkijeTurkije 2008 met de hele familie. Opa en oma namen ons mee op vakantie. Stephan mocht ook mee. En je ziet het goed, ik had een navelpiercing. Inmiddels is hij er al heel lang uit 😉 Nog voor mijn zwangerschap. Ik was er ineens klaar mee.

Gardameer 2009. Onze eerste kampeervakantie samen. Wat kijken we zwoel he haha.

carnavalOnze eerste keer carnaval in 2012 bij vrienden in Brabant. Wat een avond was dat haha…

En dat jaar daarna gingen we weer carnavallen!

strandOnze eerste foto samen in 2007, we hadden daar een maand verkering! We kregen verkering op 20 januari.

gezinEn dan 8 jaar en 4 maanden later is dit onze eerste foto met zijn drietjes!

Vinden jullie het ook zo bizar hoe je leven is verandert ten opzichte van 10 jaar geleden? Ben benieuwd hoe mijn leven er over 10 jaar uit ziet! Dan ben ik 35!

Liefs Angela

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  Nicole
  28 februari 2016 at 07:55

  Leuk om te lezen en al die oude foto’s te zien! MSN was echt the bom hahah
  Nicole onlangs geplaatst…Laat je een baby huilen of niet?My Profile

  • Reply
   Angela Lodder
   28 februari 2016 at 21:08

   Haha het is bijna jammer dat het er nu niet meer is :p

   • Reply
    sonderkündigungsrecht der kfz-versicherung bei schadensfall
    13 februari 2017 at 20:50

    Superb blog! Do you have any tips and hints for aspiring writers? I’m planning to start my own website soon but I’m a little lost on everything. Would you propose starting with a free platform like WordPress or go for a paid option? There are so many options out there that I’m totally overwhelmed .. Any ideas? Thanks!

 • Reply
  Mèlanie - Mama van Liam
  28 februari 2016 at 09:39

  Leuk om te lezen. Luister nog regelmatig van die oude nummers, Cascada dus ook Leuk ook dat je die foto’s nog hebt moet ook eens gaan zoeken. Toen m’n ouders een laptop kochten hebben ze alles op een schijfje gezet
  Mèlanie – Mama van Liam onlangs geplaatst…Liam zijn eerste babydate…My Profile

  • Reply
   Angela Lodder
   28 februari 2016 at 21:09

   Dankjewel. Moet je echt doen, is zo leuk om al die oude foto’s weer tegen te komen 😉

 • Reply
  Dominique
  28 februari 2016 at 10:08

  Goede herinneringen! ❤️

 • Reply
  jodi - liefthuis
  28 februari 2016 at 11:12

  Heerlijk die foto’s en inderdaad veel zo herkenbaar uit die tijd.
  Super leuk.
  jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Spruit’s eerste outfit….My Profile

 • Reply
  Nathalie
  29 februari 2016 at 18:42

  Wat grappig om even terug te kijken. 10jaar geleden werkte ik in een discotheek achter de bar!
  Nathalie onlangs geplaatst…Blogfestijn #2My Profile

  • Reply
   Angela Lodder
   1 maart 2016 at 08:54

   Haha zo grappig he als je daaraan terug denkt!

   • Reply
    Charlothe Akershoek
    13 augustus 2016 at 20:08

    Grappig om terug in de tijd te kijken. Cascada vond ik ook helemaal geweldig haha. Wat verandert er toch veel in 10 jaar tijd. Zowel algemeen en in je eigen leven.

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Deze content is beveiliigd