Smartphonegebruik bij (jonge) kids

Het is best lastig om in deze wereld op te groeien. Constante afleidingen van smartphones liggen op de loer. Dat hebben wij als volwassenen al. Overal lees je dat we dit in moeten perken voor kids. Hoe zit het eigenlijk met ons?

Vastgeplakte telefoons
Op iedere speelplaats, bij het schoolplein, het zwembad en het strand zie je telefoons. Wij moeten het voorbeeld zijn voor onze kids, maar dat gaat niet iedereen makkelijk af. Mij ook niet. Ik let er steeds meer op en leg mijn telefoon ook daadwerkelijk weg. Het is bizar wat voor invloed die telefoons op ons hebben. Dat is voor kinderen niet anders. Soms vraag ik mezelf weleens af hoe het er over 10 jaar uitziet.

Nadoen
Naomi en Daniël zijn nog niet zo oud dat ze een telefoon hebben. Toch lopen ze druk in het rond met de Randomreader van de Rabobank. Dat is hun telefoon. Laatst was Naomi slapen bij mijn ouders en nam ze een oude telefoon van mijn moeder mee. Buiten met mijn vader deed ze alsof ze aan het bellen was. Hilarisch natuurlijk, maar zo liep ik er niet bij toen ik 4,5 jaar was.

Toekomst
Ik ben benieuwd hoe het is als zij een jaar of 12 zijn. Hoe is het smartphonegebruik dan? Welke telefoons zijn er dan? Welke hoesjes zijn er op de markt? Ik ben fan van mijn iPhone, maar vind het Samsung Galaxy A50 hoesje wel heel tof! Het is maar goed dat we zelf niet in de toekomst kunnen kijken.

Hoe denk jij dat het smartphonegebruik er over 10 jaar uitziet?

In dit artikel is een betaalde link verwerkt

Liefs Angela

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Deze content is beveiliigd