GESLOTEN Sinterklaas bloghop | Winacties op iedere blog!

Het is zover. Vandaag komt Sinterklaas met zijn pieten aan in Nederland. De kids kijken hier echt enorm naar uit. De voorbereidingen zijn al volop aan de gang. Naomi weet dat ze vanavond voor het eerst haar schoen mag zetten. En dat mag jij hier ook doen. Niet letterlijk, maar vandaag kun je weer bloghoppen en leuke cadeaus winnen. Op iedere blog vind je namelijk een toffe winactie. Bij sommigen is dit een winactie voor volwassenen, maar bij anderen voor kindjes. Kortom er zit vast iets voor je tussen! 
Hop hop hop, paardje in galop!
Ben je al lekker aan het hoppen? Misschien kwam je meteen op mijn website of werd je doorverwezen door Alles over Speelgoed.  Gave website he! Dat is in mijn ogen dé website waar je alles, zo zegt de naam het al, vindt over speelgoed. Als je geen idee hebt wat je nu weer moet kopen voor je baby, dreumes, peuter, kleuter enzovoorts, dan zit je daar goed. Ik neem er regelmatig een kijkje. Leuk dat jij nu een kijkje neemt op mijn blog!

Ken je mij al?
Nee? Even in een notendop dan! Ik ben Angela (28), getrouwd met Stephan (30) en samen hebben wij twee fantastische kinderen. Naomi is een heerlijke peuter van 3,5 jaar. Zorgzaam, knap, lief en soms wil ik haar achter het behang plakken. Behang dat we volgens haar niet hebben trouwens. Ze is dus ook nog eens gevat! Ik hou ervan. Dan heb ik ook nog een fantastische zoon van 1,5 jaar. Daniël is een typische dreumes. Wil alles ‘zelluf doen’ en weet precies hoe hij iets hebben wil. Het is een knap en lief mannetje.  Je snapt dat ik een trotse mama ben met twee van die kids. Daarnaast ben ik dol op leuke dingen doen met mijn gezin en vriendinnen. Ik werk 24 uur als marketing – en communicatieadviseur. Sinds 1 oktober heb ik twee bedrijven en daar ben ik megatrots op!  Wat voor bedrijven dan? Ik schrijf teksten en blogs voor andere bedrijven én ik heb mijn blog Mama met Passie. Je moet niet blijven dromen in het leven, je moet je dromen beleven. Het is heel druk, maar ik vind het fantastisch!

Wat vind je bij Mama met Passie?
Ik heb de wijsheid niet in pacht, want het zijn mijn ervaringen en tips als moeder die ik hier deel. Ik wil er voor je zijn als je dat nodig hebt, zoals een vriendin er voor jou is. Ik ben open en eerlijk. Steek niks onder stoelen of banken. Ik vertel en laat gewoon real life moederschap zien, hier op de blog en ook op instagram. Ik wil je helpen als je zoekt naar tips rondom borstvoeding geven en kolven. Als je niet weet hoe je de nachten door moet komen. Of wanneer je kunt beginnen met hapjes in de babytijd. Of waar je nu aan moet denken als je kind voor het eerst naar de basisschool gaat. Wat de leukste uitjes in de winter zijn met kids en nog zoveel meer. Ik wil je ook inspireren met mijn persoonlijke verhalen. Ik ben net als jij, niet alleen moeder, maar ook een vrouw met ambities. Een werkende vrouw die dat met het moederschap probeert te combineren. Ik wil je geruststellen en simpelweg vertrouwen geven. Daarnaast wil ik je ook aan het lachen maken, je kennis laten maken met de mooiste en handige merken voor jou en je kindje(s). Dat is wat ik beoog. Dat is wat ik wil. Dit is Mama met Passie.

Ben je nieuwsgierig geworden? Neus vooral lekker zelf rond. Hier een greep uit diverse blogs die je wellicht leuk vindt om te lezen! 

5 tijdbesparende tips voor in de ochtend met kids
Mijn ongeboren kind had een groeiachterstand
Praktische tips: kolven, voorraad opbouwen, moedermelk bewaren en geven in de fles + meest gestelde vragen!
Mijn geboorteplan + tips!
Mijn bevalling van Naomi
Mijn bevallingsverhaal van Daniël
De glazenwasser laat zich uit over mijn kolfsessie
Dé positieve zwangerschapstest
5 jaar getrouwd | Ik trok mijn trouwjurk aan
Dit vertelt niemand over je vagina tijdens zwangerschap, bevallen én de tijd daarna
Mirena spiraal | Mijn ervaring na de eerste 6 weken


Win €20 shoptegoed bij Feestje van Hout

Denk je aan Feestje van Hout, dan denk je aan toffe houten cadeaus. Slingers, mijlpaalbordjes baby of zwangerschap, strikhouder, kapstokjes, kledinghangers enzovoorts. Het gezicht achter Feestje van Hout is Jodi. Haar man Stef helpt ook in de webshop, hoe tof is dat. Twee creatievelingen met twee fantastisch leuke kids die de webshop regelmatig aanvullen met nieuwe ontwerpen. Zij ademen Feestje van Hout. Zo is de collectie onlangs uitgebreid met artikelen voor sinterklaas en kerst. Denk aan raamstickers, slingers en een sint aftelkalender. Of wil je een toffe kerstbal met de naam van je kindje? Een persoonlijke kerstkaart van hout? Je vindt het allemaal in de webshop. Ik ben iedere keer weer benieuwd wat voor nieuws ze maken. Zo kun je ook bij hen terecht voor geboortekaartjes of een persoonlijke caketopper van hout. Deze week kon je al lezen wat wij ontvingen, dus neem daar vooral ook even een kijkje!

Zo doe je mee:
♡ Volg Mama met Passie op Facebook en/of Instagram
♡ Volg Feestje van Hout op Facebook en/of Instagram
♡ Laat hieronder een reactie achter dat je meedoet.
♡ Tag op social media iemand die deze actie ook zeker niet mag missen.

De winnaar wordt op 30 november bekendgemaakt via Facebook/ persoonlijke e-mail.

Hieronder zie je nog een kleine impressie uit de webshop:

Hop verder….

Dankjewel voor je bezoekje aan mijn website! Ik hoop dat je nog eens langskomt, zou ik heel leuk vinden! Ik wijs je nu met liefde door naar Little Family of 3: Sarah Hanssens is een echte dierenvriend, make-up addict, dolgelukkig met haar partner en ze is moeder van Enora. Je vindt op haar blog alles wat zij belangrijk, interessant, leuk en handig vindt. Veel plezier met de bloghop!

Liefs Angela

You Might Also Like

58 Comments

 • Reply
  Marange Krouwel
  17 november 2018 at 09:03

  Ahhh zo leuk allemaal, ik doe graag mee!

 • Reply
  Jacomijn Maasland
  17 november 2018 at 09:11

  Heel leuk! Ik doe mee

 • Reply
  Inge Hechtermans
  17 november 2018 at 09:25

  Heerlijk, zo die combo tussen herinneringen en hout. ben ik helemaal weg van!

 • Reply
  Neely
  17 november 2018 at 09:25

  Yes leuk! We doen weer mee:)!

 • Reply
  Annette
  17 november 2018 at 09:27

  Super leuk om te winnen
  Kijk ook elke week de weekend vlog
  En volg liefthuis ook op instagram

 • Reply
  Lonneke
  17 november 2018 at 09:27

  Ik zou dit super graag winnen . Feestje van hout is een super leuke webshop met zo veel super leuke dingen!

 • Reply
  Gelina
  17 november 2018 at 09:32

  Ik doe heel graag mee met deze leuke win actie!!

 • Reply
  Charlotte
  17 november 2018 at 09:44

  Ik vind feestje van hout geweldig dus ik doe graag mee!

 • Reply
  Nadine
  17 november 2018 at 09:57

  O zeker leuk! I’m in!

 • Reply
  Marion Poeste Thomas
  17 november 2018 at 10:01

  super leuk. ik volg op fb en insta beide pagina’s en heb op fb iemand getagd.

 • Reply
  Judith Jasper
  17 november 2018 at 10:19

  Wat een leuke winactie,echt een feestje idd

 • Reply
  Nadia
  17 november 2018 at 11:30

  Wat leuk!!! Ik doe mee, want wat hebben ze een super leuke producten!!!

 • Reply
  Rianne Weerd
  17 november 2018 at 13:05

  Ja ik heb laatst al feestje van hout ontdekt en ze hebben zulke leuke producten. Ik doe graag mee, Ik kan nog wel wat leuks gebruiken voor de babykamer van onze 3e

 • Reply
  Marian B
  17 november 2018 at 13:18

  Feestje van Hout is inderdaad een erg leuke webshop. Mooie dingen gezien, natuurlijk loot ik graag mee! Een fijne bloghop gewenst!

 • Reply
  Ipie Oudshoorn
  17 november 2018 at 13:35

  Super leuke actie! Ik maak graag kans

 • Reply
  Baukje de haan
  17 november 2018 at 13:39

  Ik doe graag mee met deze gave winactie

 • Reply
  Marieke
  17 november 2018 at 14:02

  Wel leuk op deze manier leer ik leuke webshops kennen 🙂 Succes met de bloghop!

 • Reply
  Ellen snuverink
  17 november 2018 at 14:50

  Leuke prijs heel veel plezier!

 • Reply
  Majonne Twigt
  17 november 2018 at 15:19

  Ik kende Feestje van hout al, mooi allemaal, hè?! Ik doe dus graag mee voor dat shoptegoed.

 • Reply
  Iris
  17 november 2018 at 15:25

  Ik vond die houten Sint huisjes voor bij het raam al zo leuk! Ik doe dus graag mee en volg jullie op IG

 • Reply
  Linda Raaijmakers
  17 november 2018 at 16:38

  Ik doe heel graag mee want dit kon ik nog niet 😀

 • Reply
  Nadine
  17 november 2018 at 17:00

  Ik doe heel graag mee! Ik heb allebei de facebooks geliked!

 • Reply
  Oma Will
  17 november 2018 at 17:56

  Altijd leuk zo’n bloghop.
  En dan nu een Sinterklaasbloghop.
  Ik doe altijd mee en ook nu, voor dit shoptegoed om een leuk kraamcadeautje te kopen voor een vriendin.

  Ik heb alleen geen facebook en instagram, maar heb Bloglovin geliked en geloved.
  Hoop mee te mogen doen.

 • Reply
  Floor Verseveldt
  17 november 2018 at 18:18

  Wat leuk! Dat word nog lastig kiezen

 • Reply
  Kristel Gubbels-daemen
  17 november 2018 at 18:21

  Super gave website met heel.veel leuke dingen om uit te kiezen. Maak er graag kans op

 • Reply
  Loes
  17 november 2018 at 18:31

  Heel leuk, ik doe graag mee

 • Reply
  Gitte Brouwer
  17 november 2018 at 18:38

  Leuk! Ik doe graag mee! Ik vind die haarspeldjeshouder zo leuk!

 • Reply
  Betti Scheringa
  17 november 2018 at 18:39

  Heel erg leuk
  Doe graag mee

 • Reply
  Mirjam Hellingman
  17 november 2018 at 21:05

  Ik hout van hout, dus dit is voor mij een feestje om mee te doen. Ik vind de kerstballen met naam super leuk!

 • Reply
  J
  17 november 2018 at 21:09

  Super leuke winactie

 • Reply
  Anita te Gussinklo
  17 november 2018 at 21:58

  Ik geniet echt van deze bloghop, ik kom zulke leuke Sinterklaas ideeen tegen.
  Graag loot ik mee naar deze prijs en volg Mama met Passie & Feestje van hout op Facebook & Instagram

 • Reply
  Anna
  17 november 2018 at 22:06

  Ik doe heel graag mee

  Facebook: An Na

 • Reply
  G.T.
  17 november 2018 at 23:05

  Leuk! Feestje van Hout heeft leuke dingen, ik zou graag meedingen. Maar helaas heb ik geen FB of Instagram.

  Ook jammer trouwens dat de website van degene na je in de bloghop niet bereikbaar is (op dit moment tenminste).

 • Reply
  sylvia
  17 november 2018 at 23:27

  wauw, ik kende feestje van hout al, super leuke dingen hebben ze daar! ik doe graag mee

 • Reply
  Arwind
  18 november 2018 at 02:01

  Gaat mijn partner geweldig vinden. Ze houdt van duurzame en gepersonaliseerde cadeau’s.

 • Reply
  Djotie
  18 november 2018 at 02:02

  Ik doe graag mee. Leuke webshop.

 • Reply
  Nicole
  18 november 2018 at 07:10

  Ik vind het heerlijk om je te volgen en doe graag mee aan deze winactie!

 • Reply
  elisabeth maria martina
  18 november 2018 at 08:17

  wat een mooi gebaar, verras mijn kleinzoon maar met dit mooie exemplaar #duimenmaar

 • Reply
  Anneke
  18 november 2018 at 08:47

  Leuk om je zo te ontdekken! Ik doe graag mee en blijf je volgen!

 • Reply
  Lisette tuit
  18 november 2018 at 10:13

  WoW! Ik doe graag mee

 • Reply
  Kim
  18 november 2018 at 12:07

  doe met enorm veel plezier mee aan deze geweldige actie

 • Reply
  Francis Boom
  18 november 2018 at 12:45

  Doe heel graag mee. Wij gaan volgend jaar trouwen en zijn nog opzoek naar bepaalde items, en die zag ik al even snel voorbij komen. Ik ga straks rustig jullie beide pagina’s lezen.

 • Reply
  Liesbeth Barto
  18 november 2018 at 17:25

  Wat een leuke shop is dit! Ook ik doe heel graag mee om iets moois uit te zoeken

 • Reply
  Danielle
  18 november 2018 at 21:09

  Heel leuk en persoonlijk!

 • Reply
  Marian
  19 november 2018 at 01:45

  Ik doe mee!

 • Reply
  Marco Laviana
  19 november 2018 at 11:36

  doe heel erg graag mee voor zoontje

 • Reply
  GerlindeIJ
  19 november 2018 at 19:32

  Leuk! Ik maak graag kans

 • Reply
  Kelly braem
  19 november 2018 at 21:15

  Oohh super ! Ik doe mee !

 • Reply
  Willeke Linneman
  19 november 2018 at 22:38

  gaaf! Ik doe mee!

 • Reply
  Merel
  19 november 2018 at 23:10

  Sla de actie over maar kon niet voorbij hoppen zonder gedag te zeggen

 • Reply
  Linda Smeets
  20 november 2018 at 03:27

  Wat mooi en bijzonder allemaal! Ik doe heel graag mee.

 • Reply
  Lynn Mahieu
  20 november 2018 at 11:00

  Ik volg feestje van hout al een tijdje en zie steeds heel mooie producten voorbij komen. Ik maak dus heel graag kans om er zelf iets van in huis te kunnen nemen! 😀

 • Reply
  wendy
  20 november 2018 at 19:09

  Ik vind deze winactie met shoptegoed heel leuk. Dan kan ik (als ik win) iets uitkiezen wat helemaal mijn smaak ik, bij een hele toffe webshop!

 • Reply
  Annabel de Ruiter
  20 november 2018 at 19:45

  Super leuk! Ik volg jullie beide (mama met passie & lief thuis) al langer en ook Feestje van Hout! Hout komt ook hier veel terug in huis, dus word hier heel blij van! Ik vind die Pipo Langkous tekst op een bordje echt geweldig!

 • Reply
  Jess Kniest
  21 november 2018 at 17:38

  Super leuk!! Ik waag graag een kans!

 • Reply
  Alyt van der Heide
  21 november 2018 at 22:02

  Doe heel graag mee want Feestje van Hout verkoopt ook Stekkels!!!
  Deze zou ik dolgraag willen aanschaffen voor mijn gastouderopvang.
  De set soles vind ik echt te gek.

 • Reply
  Loes Wevers
  23 november 2018 at 12:19

  Ze hebben daar zulke mooie spulletjes… Ik doe heel graag mee! Zou super zijn om ons huis lekker aan te kleden, nog meer gezelligheid in de koude wintermaanden!

 • Reply
  Jolanda
  24 november 2018 at 23:24

  Super leuk, ik doe graag mee!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Deze content is beveiliigd