Shoplog zomerkleding Naomi

Ik heb de afgelopen tijd al wat items voor Naomi gekocht, dus haar kast was al een beetje gevuld. Zo was ze al voorzien van al haar t-shirtjes, een zomerjas en sandalen. Deze heb je, als je mij volgt op Instagram, al voorbij zien komen.
Vorige week was ik met mijn moeder op stap om nog wat kleding voor Naomi te kopen. Ik miste toch nog wat dingen en online bestellen vond ik niet zo handig. Naomi is vrij smal en al die maten bij die winkels verschillen enorm, dus ik wil het gewoon kunnen zien. Uiteraard ben je nooit uit geshopt met kids, maar voor nu kan ze even vooruit. Naomi draagt maat 92 of een grote 86. De normale 86 past ze echt niet meer.

Kijk hoe leuk dit staat! Het spijkerjasje op de tweede foto is van Name it en kreeg ze een aantal weken terug van mijn ouders.

Alleen maar genieten dit!

Een bericht gedeeld door Angela www.mamametpassie.nl (@mamametpassie_nl) op

Dit waren de aankopen die ik vorige week deed en ik ben er heel blij mee!


Bewaren

Liefs Angela

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Jodi - liefthuis
  23 mei 2017 at 07:14

  Die laatste twee outfits van de foto’s zijn fantastisch.
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Bumpdate week 21 & 22: lichaam loopt achter, nesteldrang en de verbouwing…My Profile

 • Reply
  Simone
  23 mei 2017 at 07:54

  Erg leuk die outfits. Ik vind dat H&M jurkje heel leuk. En die jumpsuit met dat jasje erop is ook erg stoer.
  Simone onlangs geplaatst…Op vakantie naar Texel! Wat gaan we doen?My Profile

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  23 mei 2017 at 11:51

  Leuke kleertjes allemaal! Ik mis alleen wat meer jurkjes : )
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Wiley fox smartphone getest!My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Deze content is beveiliigd