Shoplog Naomi

Shoppen, ik hou er van! Het is nog leuker om voor Naomi te shoppen dan voor mijzelf. Ik vind het heerlijk om veel kleding voor haar te hebben. Naomi had nog maar een paar setjes kleding, want ineens was alles te klein. Ze zit nog steeds in maat 68, maar het verschilt erg per merk of het groot of klein valt. Tijd voor andere kleding in maat 68 en 74. Ik zeg expres andere en geen nieuwe, omdat ik ook veel tweedehands kleding voor Naomi koop. Als je me dat vorig jaar had verteld had ik steevast: no way gezegd. Maar toen onze dame er eenmaal was en zo hard groeide, kocht ik ook een paar setjes tweedehands goed uitziende kleding. Niet pillig, niet vaal, gewoon nog mooi en dat is ons erg goed bevallen. En kleding in de sale is ook altijd leuk. Kijk mee wat ik afgelopen week voor haar kocht.

I love Bakkaboe! Ik kocht vijf items in de sale. Op de bovenste rij zijn dat de eerste drie shirtjes en op de onderste rij de eerste twee broekjes. De andere items kocht ik bij de Hema en waren niet in de sale. Ik was er meteen verliefd op en ik had nog een laatste cadeaukaart om te besteden, lucky me! Dit ligt nog even in de kast, want maat 74 is nog een beetje te groot.

 

SAMSUNG CSC

De kaartjes zaten er nog aan, maar heb het toch tweedehands geshopt. H&M, Zeeman, Name it, Primark en dat setje rechtsonder is van Feetje, zo ontzettend stoer! De nieuwwaarde van deze kleding is bij elkaar is 60 euro, maar dat betaalde ik er uiteraard niet voor!

SAMSUNG CSC

Tweedehands broekjes, leggings en een rokje. Helemaal leuk!

SAMSUNG CSC

Twee setjes van Dirkje en een setje van Feetje. Ook tweedehands. Alhoewel de eerste setjes niet per se mijn smaak zijn, zijn ze ideaal als verschoning bij het kinderdagverblijf of bij de oma’s.

SAMSUNG CSC

Je raadt het vast al: tweedehands shirtjes met korte mouw en lange mouw. Verschillende merken: Esprit, H&M, Feetje, Dirkje, Frendz en merkloos.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prachtige jurkjes van H&M, Dirkje en Name-It.

 

 

 

 

 

SAMSUNG CSC

Een superzacht badjasje, Love it!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij het pakket dat ik kocht zaten ook mooie rompers, sokjes en maillots bij. Er zat ook kleding bij dat absoluut niet mijn smaak is. Dit probeer ik dan te verkopen als het merken zijn zoals Noppies, Esprit, Dirkje of Feetje. Andere kleding geef ik weg aan een vrouwtje dat pasgeleden een dochter heeft gekregen, maar niet veel te besteden heeft. Voor alle tweedehands kleding betaalde ik in totaal €52,50 (inclusief de verzendkosten). De nieuwe kleding op de eerste foto kostte €29 bij elkaar (exclusief de kleding van de Hema, die ik betaalde van de cadeaukaart.). Voor een totaal van € 81,50 kocht ik deze kleding. Koopje toch? Ik ben altijd erg blij als ik mooie kleding heb gekocht voor weinig geld. Ik heb liever heel veel kleding voor 100 euro, dan maar vier setjes. Naomi’s kast ligt momenteel weer vol, dus we kunnen voorlopig weer vooruit!

Kopen jullie alle kleding nieuw of ook weleens tweedehands?

Bewaren

Liefs Angela

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Wilmaaa
  20 januari 2016 at 08:04

  Lekker veel nieuwe kleertjes! Ik vind tweedehands kleding ook prima, mits het wel mijn smaak is en er goed uit ziet 🙂 Heel leuk!

  • Reply
   Angela Lodder
   21 januari 2016 at 21:00

   Dankjewel! Dat is zeker een voorwaarde voor tweedehands kleding 😉

 • Reply
  Mathiske
  20 januari 2016 at 08:06

  Ik koop ook met regelmaat tweedehands kleertjes, maar ik vind het toch lastig. In zo’n pakket zitten vaak setjes die ik niet zo mooi vind of de collectie van echt al een aantal jaar geleden. Op verkoop sites via Facebook koop ik wel ns wat losse items, en dan zijn ze van de wat recentere collecties. En vaak in de sale ❤
  Mathiske onlangs geplaatst…Nominatie Liebster Award #2My Profile

  • Reply
   Angela Lodder
   21 januari 2016 at 21:02

   Ik had één pakket voor 5 euro en daar zaten wat dingen in die ik niet mooi vond inderdaad. Maar genoeg kleding wat wel mooi was en ook mijn smaak. Dan ben je niets miskocht voor dat geld zeg maar. Ik heb zelf niet zoveel problemen met collectie van een aantal jaar geleden, maar dat gaat anders worden als ze wat ouder wordt 😉

 • Reply
  Nicole
  20 januari 2016 at 19:27

  Zo je bent goed geslaagd! Wat een hoeveelheid! Ik heb zelf een combi van nieuw en tweedehands. Koop soms nieuwe dingetjes en we krijgen veel van een nicht van mijn man. En ik ben gek op kringlopen.

  • Reply
   Angela Lodder
   21 januari 2016 at 21:03

   Dankjewel! Veel he 😀 Leuk! En wat fijn dat je veel van haar krijgt, dat scheelt zoveel geld joh. Op kringlopen eigenlijk nog niet eens naar kleding gekeken, dus dat zal ik in het vervolg ook eens doen.

 • Reply
  jodi - liefthuis
  21 januari 2016 at 21:03

  Wauw wat een berg en wat een mooie spullen. Ik hou van tweedehands als het nog netjes is. Nou dat is het zeker als ik het zo zie. Echt leuk.
  jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Ben ik merkgevoelig of niet?My Profile

 • Reply
  Reshma
  22 januari 2016 at 11:54

  Mooie kleren! Volgens mij ben je goed geslaagd!

 • Reply
  Volgmama
  22 januari 2016 at 16:20

  Wat een gave kleren! Ik koop ook veel in de opruiming. Af en toe iets tweedehands. Een paar kledingstukken heeft mijn dochter ook.
  Volgmama onlangs geplaatst…21 and Pregnant!My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Deze content is beveiliigd