Review: Mamasieraad

Ik vind het leuk om sieraden te dragen, want een ketting of armband maakt zo’n simpel zwart shirtje toch net iets leuker! Vroeger, zo lijk ik wel heel oud, hadden Stephan en ik allebei een ketting met een hartje waarin elkaars naam gegraveerd stond. Dat zullen velen van jullie vast wel herkennen of helemaal niet, dat kan natuurlijk ook. Ik had zelfs zo’n ketting met een aantal vriendinnen op de middelbare school. Deze kettingen draag ik al heel lang niet meer, maar ik heb ze nog wel in een doosje. Twee hangertjes met een betekenis, die ik nog steeds erg bijzonder vind.

Blij verrast was ik toen ik Names4ever mij een gepersonaliseerd mamasieraad toe wilde sturen. Hoe gaaf is dat! Zij verkopen verschillende soorten sieraden zoals een ketting met naam, vingerafdruk sieraden en mama sieraden. Op hun website vind je niet alleen kettingen, maar ook ringen, kindersieraden, sieraden voor mannen en Pink Ribbon sieraden. Voor ieder wat wils dus en ze verzenden gratis! Dat vind ik altijd een pluspunt van een webshop.

Ik ken een aantal mama’s die een ketting dragen waarin de naam van hun kind(eren) voorkomt of een armband met bedeltjes die het aantal kinderen symboliseren. Mama’s waarbij hun kinderen de deur al uit zijn en deze met trots dragen, ik vind dat erg bijzonder en nu had ik er zelf ook eentje. Ik ontving de ketting in een mooi doosje. Ideaal, want daarin kan ik hem netjes opbergen.

Het is een zilveren ketting met hanger, waarin Naomi’s naam en geboortedatum gegraveerd staan. Ook zit er op de hanger een geboortesteen. Bij iedere maand hoort een geboortesteen, dus dat hoef je zelf niet uit te zoeken, handig. De steen bij de maand mei is de smaragd, een groene steen. De stenen zijn overigens gemaakt van Swarovski kristallen. 1De ketting zelf is van fijn materiaal, de steen ziet er goed uit en de naam en de geboortedatum van Naomi zijn goed gegraveerd. Ik vind uitgeschreven data altijd mooier, maar nu staat deze vrij dicht op de steen. Ik vind het zeker niet storend, maar in dit geval was 20-05-2015 beter geweest. Op de website geven ze overigens aan dat er maximaal 12 tekens passen en zie je een voorbeeld van een hanger, waarbij je inderdaad niet de uitgeschreven datum ziet. Ik ontving de hanger met ketting, maar je kunt hem ook zonder ketting bestellen. Je hebt de keuze uit twee verschillende kettingen. De lengte van de ketting is 45-50 cm. 1.Ik ben er erg blij mee! De sieraden van Names4ever zijn in mijn ogen betaalbaar, maar het is ook maar net wat je er voor over hebt en wat je zoekt. Er is zeker voor ieder wat wils. Ik vond overigens nog een leuk en handig sieraad voor Naomi als ze wat ouder is. Een SOS armband met een zilveren naamplaatje. Je kunt een naam en telefoonnummer laten graveren, zodat anderen precies weten hoe je kindje heet en wie ze moeten bellen. Ik ga er zeker niet vanuit dat we haar uit het oog verliezen, daar gaat geen enkele ouder van uit, maar je weet het nooit. Dus zeker een sieraad dat ik ga onthouden 😉

Noot: Een foto als ik de ketting zelf om heb, volgt nog. Mijn huid is echter zo rood van het eczeem door de winter, dat ik het geen mooie foto vond om te plaatsen.

Konden jullie Names4ever al? En hebben jullie ook een gepersonaliseerd sieraad?

 

Liefs Angela

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  Saskia
  1 februari 2016 at 07:51

  Ja heel mooi. Ik heb een armband met de namen van mijn kindjes, is mij ook heel dierbaar.
  Saskia onlangs geplaatst…Persoonlijk: Welcome To My Life! Tosti, Stokke Xplory & HotelMy Profile

 • Reply
  Jodi
  1 februari 2016 at 12:23

  Mooi, ik ben benieuwd naar een foto als je hem om hebt.
  Jodi onlangs geplaatst…Shoplog voor onze spruit…Zara, H&M, Next direct, Hema….My Profile

  • Reply
   Angela Lodder
   1 februari 2016 at 13:17

   Mijn huid is heel rood van de eczeem. Het winterweer is niet geschikt voor mij, dus vandaar dat er geen foto bij zit als ik hem zelf om heb 😉
   Angela Lodder onlangs geplaatst…Review: MamasieraadMy Profile

 • Reply
  Mèlanie - Mama van Liam
  1 februari 2016 at 16:24

  Grappig ik heb ook zo’n ketting van Edwin gekregen. Liam zijn maand was een roze steen, Edwin heeft voor een blauwe gekozen. Dat hoort tenslotte bij een jongen.
  Mèlanie – Mama van Liam onlangs geplaatst…Kiezen voor luxe of toch kamperen met een tent?My Profile

 • Reply
  Wilmaaa
  2 februari 2016 at 11:12

  Wat leuk Angela, het is een prachtige hanger! Ik heb van Michiel een zelfontworpen zilveren ring gekregen met haar naam, zo bijzonder 🙂

  • Reply
   Angela Lodder
   2 februari 2016 at 19:14

   Dankjewel! 😀 Dat is ook echt ontzettend gaaf van Michiel zeg.

 • Reply
  Charlotte
  2 februari 2016 at 13:20

  Dit is ook wel een erg mooie hanger! Ik heb zelf een ketting met de eerste letter van de naam van mijn dochtertje eraan en een armband met haar letter. Ben ik ook erg blij mee.

  • Reply
   Angela Lodder
   2 februari 2016 at 19:15

   Dankjewel! Snap dat je daar erg blij mee bent. Een armband is ook wel heel gaaf!

 • Reply
  Sara
  18 augustus 2016 at 14:24

  Wow! Echt hele mooie sieraden.
  Zo’n cadeau zal ontzettend in de smaak vallen, met ook nog eens een persoonlijke touch. Heel speciaal voor elke mama die een speciaal plekje in je leven heeft.

  http://www.kayasieraden.nl/nl/mama-kind/moeder-dochter-ketting-zilver/

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Deze content is beveiliigd