Het regent cadeautjes: SinterKerstSwap

Ik ben dol op cadeautjes en het uitpakken daarvan! Toen ik de vraag kreeg om mee te doen met een SinterKerstSwap, kon ik dat natuurlijk niet laten. Een swap, tussen Sint en Kerst, waarbij we elkaar een doos cadeaus hebben gestuurd.

Ik ben zo megablij met mijn cadeautjes. Leonie van Mamakraamt.nl heeft echt haar best gedaan. Allemaal cadeautjes die bij mij passen. Lieve Leonie, dankjewel voor de moeite die je erin hebt gestoken, zo leuk allemaal ♡  Ga ook zeker even op haar website kijken wie haar cadeautjes heeft gegeven.

Wat kreeg ik dan?
♡ Een prachtig groot notitieboek en daar ben ik zo dol op! Ik heb overal lijstjes over van alles en nog wat, zeker nu ik zwanger ben zijn deze heel erg handig. Deze ziet er ook nog eens heel chique uit. Love it! En ook nog een kleintje, die zit in mijn tas, erg handig!

♡ Een prachtige doek voor ons kleintje. Een heerlijk grote hydrofieldoek en die kun je er niet genoeg hebben. Top cadeau!

♡ De Zent smeltkaarsjes staan op het toilet. In de woonkamer waren we al voorzien, maar nu ruikt het ook op het toilet lekker fris. De andere drie kaarsen staan op onze tafel en steken we iedere avond aan, deze zijn ook al voor de helft op. Ik hou echt van kaarsen in deze tijd!

♡ Waar maak je een vrouw blij mee? CHOCOLADE! De letter is al op.

img_20161210_142137Ik had mooie foto’s gemaakt van hoe het ingepakt was enzovoorts, maar er is iets misgegaan met het SD kaartje. Helaas zijn deze er dus niet meer, maar heb ik gelukkig nog wel een foto van het geheel gemaakt met mijn telefoon. Ik kon ook geen nieuwe foto’s maken omdat een aantal dingen al gebruikt waren of dus al op zijn. Lastig fotograferen dan niet waar 😉

Het lootje dat ik trok was voor Simone van Papaisdeliefste. Zij heeft een toffe video gemaakt van het uitpakken, dus ga deze zeker even bekijken als je nieuwsgierig bent wat ik voor haar heb gekocht. Dat kan op haar website of ga naar haar youtubekanaal.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Liefs Angela

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Mathiske -gelukineenrompertje-
  14 december 2016 at 08:12

  Super leuke cadeautjes! Wat een pech ook met je sd kaartje!
  Mathiske -gelukineenrompertje- onlangs geplaatst…*De Kerst Blog Challenge*My Profile

 • Reply
  Bregje
  14 december 2016 at 08:47

  Wat een leuk pakketje! ❤
  Bregje onlangs geplaatst…Lang leve de liefde!My Profile

 • Reply
  Kirsten
  14 december 2016 at 08:50

  Ik ben de blogs die meegedaan hebben aan het afgaan.. Het is zo leuk om te zien wat iedereen kreeg 🙂 Het grote notitieboek ziet er inderdaad heel erg mooi uit!
  Kirsten onlangs geplaatst…Ik ben een emo-eterMy Profile

 • Reply
  Simone
  14 december 2016 at 08:53

  Stom SD kaartje, ik hoop dat je niet nog veel meer bestanden kwijt bent? Leuke cadeautjes!
  Simone onlangs geplaatst…Cadeautjes uitpakken: SinterKerstSwapMy Profile

 • Reply
  Leonie
  14 december 2016 at 10:20

  Ik ben blij dat je alle cadeautjes leuk vindt! Toch nog een mooi artikel geworden, hoor! Na al die pech.
  Leonie onlangs geplaatst…SinterKerstSwap!My Profile

 • Reply
  Jodi - liefthuis
  14 december 2016 at 21:34

  Wat een super leuk pakket, allemaal dingen die ik ook fantastisch vindt.
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Ik kreeg een super leuk pakketjes: Sinterkerst SwapMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Deze content is beveiliigd