Random wishlist | Interieur, beauty en persoonlijk

Ik ben helemaal niet zo materialistisch ingesteld. Toch heb ik wel wat spullen die ik graag zou willen hebben. Vandaag een lijstje met die producten. Sommigen gaan er zeker ook komen, maar een enkeling waarschijnlijk niet. 

Interieur

Nieuwe eethoek met bank

Dit wil ik eigenlijk al vanaf het moment dat we zijn verhuisd. Maar ja, als je meubels nog niet eens 3,5 jaar oud zijn, dan ga je ze niet zomaar inwisselen. Het waren geen IKEA prijzen zullen we maar zeggen 😉 Ik wil graag een zespersoons eettafel, met aan de muur dus een prachtige bank en daar tegenover drie hippe stoelen. We hebben onze droomtafel en bank nog niet gevonden, dus mocht je tips hebben?!

 

Bron: Wehkamp 

Klok bestaande uit grote cijfers

Ik heb al verschillende mooie gezien, maar…. ik ben er nog niet over uit waar we hem dan hangen. Boven het dressoir? Of toch op de muur rechts van de bank?

Vloerkleed

Dit is er eentje die ook al langer op mijn lijstje staat. Maar…. ik vind een vloerkleed niet zo praktisch met kinderen. Zeker niet als ze wat aan de prijzige kant zijn. Tot Stephan ineens zei; maar misschien kunnen we een goedkoper kleed vinden! Iemand tips voor een mooie met okergeel, grijs, zwart? Ik vind zoiets als op de foto heel mooi.

Beauty

Mason Pearson hairbrush

De borstel onder de borstels zeg maar. Ik wil hem heel graag hebben, want hoor er goede verhalen over. Maar… en dat is een dikke vette maar…. hij kost zo’n 80 euro. Tja, dat is toch best wel veel voor een borstel. Ook al is dit niet zomaar een borstel.

Morphe Brushes 18 piece Sable Set

Het afgelopen jaar draag ik make-up. Zo fijn, want dat kon voorheen niet door mijn eczeem in mijn gezicht. Ik zou graag een mooie kwastenset kopen. Deze is in Nederland niet meer verkrijgbaar, maar in Amerika nog wel.

Persoonlijk

Een gouden Apple iPhone Xs

Ik was een android lover, maar al langere tijd heb ik een iPhone 5s. Zeg maar een hele verre voorloper van de iPhone Xs. Ik heb er een van mijn werk en eentje privé. Ik ben er dol op en wil niets anders meer. Of nou ja, ik wil graag een nieuwe versie. Zeker omdat ik voor instagram alle foto’s met mijn telefoon maak. De iPhone Xs lijkt mij dé perfecte vervanging. Maar ja… mijn telefoon doet het nog, mijn abonnement loopt ook nog niet af. Tot die tijd zwijmel ik gewoon weg bij de Apple iPhone Xs.

Lees ook: Mijn favoriete kledingitems + wishlist

 

Okergele jas

Ik ben ineens verliefd op de kleur okergeel. Ik heb laatst een jas gepast in Domburg en toch wel spijt dat ik hem niet heb meegenomen. Het was eigenlijk een herfstjas en voor de winter kon hij prima als vest. Snap je hem nog?

Moedermelksieraad

Ik heb Naomi 14 maanden gevoed en Daniël voed ik nu bijna 17 maanden. Ik vind dat ik wel zo’n moedermelksieraad verdien. Ik ben bijna jarig….

Wat staat er op jouw wishlist?

In dit artikel zit een betaalde link verwerkt.

De foto bovenaan dit artikel komt van Shutterstock; simple blank notepad with phrase wish list on rustic wood table, background door CG Capture.

 

Liefs Angela

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Deze content is beveiliigd