Q&A: Stel je vraag!

Tijd voor een primeur! Ik heb het zelf nog nooit gedaan, maar vind deze artikelen bij andere bloggers altijd erg leuk om te lezen. So why not?! Heb jij een vraag aan mij? Over het moederschap, mijn werk, Naomi, mijn blog, mijn tweede zwangerschap of welk random onderwerp dan ook? Schroom niet en stel hem vooral hieronder op de blog, via mijn Facebookpagina, via Instagram (mamametpassie_nl) of via de mail als je dat fijner vindt: mamametpassie@gmail.com. Dan ga ik ze volgende week allemaal beantwoorden! Ik ben benieuwd naar jullie vragen!

Liefs Angela

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Moniek
  3 mei 2017 at 15:01

  Denk je dat je evenveel van jullie zoon kunt houden als van jullie dochter? Ik zou daar zelf enorm bang voor zijn.

 • Reply
  Ellen
  3 mei 2017 at 15:35

  Mogen het ook meerdere vragen zijn? Ik volg je al een tijd en ben naar een aantal dingen wel nieuwsgierig.
  – Hebben jullie een wens voor een derde kindje?
  – Welke zwangerschapscursus raad je aan?
  – Welke bloggers volg jij zelf?
  – Hoe combineer je werk met een kind(eren)?

 • Reply
  charlotte
  4 mei 2017 at 16:51

  Ik ken je natuurlijk al een paar jaar dus heel veel weet ik wel, maar toch ben ik naar een aantal dingen wel nieuwsgierig:

  -Welk artikel vind je het mooist
  -Zijn er dingen in de opvoeding die je liever anders had gedaan
  -Hoelang blijf je bloggen (kan inprincipe altijd, desnoods maak je er grootmamametpassie van ;))
  -Heeft Naomi een 2e naam? Zo ja, ben ik wel nieuwsgierig wat die dan is en hoe jullie daar op zijn gekomen. (als je dat wilt delen uiteraard)
  -Als niet ouder komt het vaak bij ouders over dat het ouderschap 1 groot feest is (wat natuurlijk niet altijd het geval is maar dat zie je wel vaak op social media). Ben wel benieuwd of er dingen zijn die je mist van je jaren zonder kind(eren) en die nu dus niet meer kunnen.

 • Reply
  Anita
  7 mei 2017 at 22:55

  Hoi Angela,
  Ik ben (helaas nog) geen mama maar werk met kinderen met een beperking.
  Ik lees je blogs graag en heb een vraag:
  Hoe ziet een gezellig avondje samen met je man eruit? Uit eten? Samen Netflix? Of juist een combinatie
  Groetjes Anita

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Deze content is beveiliigd