Primark shoplog Naomi!

Gisteren zijn Stephan en ik samen op stap geweest. We gingen kijken voor iets groots, maar daarover volgt op mijn website later meer 😉 We besloten ook nog even te shoppen voor kleding voor Stephan en voor Naomi. 

Ze is bijna jarig en online maakten wij een lijstje. Daar staan allerlei soorten cadeaus op voor Naomi, maar ook bonnen van de Prénatal en de Hema bijvoorbeeld. Altijd handig om kleding voor haar te shoppen. Mijn ouders wilden ook bonnen geven, maar mijn moeder bedacht dat het leuker was als ik zelf voor haar kon shoppen. Soms verschillen wij namelijk van smaak. Ontzettend leuk cadeau en de rest van het geld storten we op haar rekening.

Ik heb al eerder een shoplog gedeeld, maar nog nooit in videovorm! Ik vind het altijd zo leuk om dat bij anderen te zien, dus ik besloot het er zelf ook op te wagen. Veel kijkplezier en laat vooral weten wat je er van vond!

Ik vind het erg leuk als je hieronder een reactie achter laat 🙂

Kom jij weleens bij de Primark?

Liefs Angela

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  MetMirjam
  15 mei 2016 at 08:31

  Leuke video! Ja, ik ben gek op de Primark 🙂 wat een schattige kleertjes heb je gekocht, dat zal Naomi zeker leuk staan!
  MetMirjam onlangs geplaatst…Onze favoriete voorleesboekjesMy Profile

  • Reply
   Angela Lodder
   18 mei 2016 at 22:21

   Dankjewel Mirjam! Hihi nog een primark liefhebber:-)

 • Reply
  Wilmaaa
  15 mei 2016 at 09:05

  Leuk zeg een video 🙂 & hele leuke kleertjes weer!

 • Reply
  Mathiske's mama blog
  15 mei 2016 at 13:08

  Wat een leuke kleertjes! Je echoot wel een beetje. Gelukkig is het niet zo’n langdradige video, sommige bloggers maken een video die niet op gang komt en veel te lang duurt voor er echt iets gebeurd! Goed gelukt!!
  Mathiske’s mama blog onlangs geplaatst…Zwanger en een flexibel contractMy Profile

  • Reply
   Angela Lodder
   18 mei 2016 at 22:20

   Dankjewel! Ik heb het opgenomen in Naomi’s kamer en daar hebben wij geen verlaagd plafond in, maar het is er heel hoog. Heel ruimtelijk effect geeft dat, maar het galmt dus wel. Daar ga ik een volgende keer op letten. Misschien en andere plaats.

 • Reply
  Simone
  16 mei 2016 at 10:03

  Leuke video! Ik ben het eens met Mathiske, ik houd ook van kort maar krachtig als het gaat om video’s. Toevallig heb ik gisteren mijn eerste vlog online gezet en ik vind het stiekem wel echt heel spannend, haha! Wat heeft de primark toch een leuke dingetjes voor aangename prijsjes!
  Simone onlangs geplaatst…Vlog | Een dagje naar de dierentuinMy Profile

  • Reply
   Angela Lodder
   18 mei 2016 at 22:15

   Dankjewel voor je reactie! Ik ga die van jou bekijken!! 😉

 • Reply
  Daniëlle
  18 mei 2016 at 21:19

  Kort, maar duidelijk! Wat een lieve kleertjes zeg!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Deze content is beveiliigd