Podcasts, deze moet je eens luisteren

Dat ik fan ben van podcasts is je vast niet ontgaan. Ik heb het er regelmatig over op Instagram. Ik krijg dan ook vaak de vraag welke podcasts ik dan luister. Op dit moment zijn dat er vier die ik afwissel. En natuurlijk wil ik je wijzen op mijn podcast: Mama met Passie – echt is perfect.

1. Mompoint
Alles over balans, business en het moederschap. Niet alleen voor ondernemers dus. Als er iets lastig is in het moederschap dan is het wel balans houden en tijd voor jezelf nemen. Die twee gaan hand in hand. Dikke aanrader.

2. Kim Munnecom
You gotta love her! Echt ik ben een grote fan van haar geworden. Hoe zij haar business runt en tips deelt rondom de wet van aantrekkingskracht en je (money) mindset, is gewoonweg fantastisch. Je weet dat ik christen ben en veel mensen vragen dan ook hoe dat met elkaar rijmt. Simpel: als zij het over het universum heeft, dan valt het voor mij pas samen met God. Hij die alles gemaakt heeft. Het staat mijn relatie met God niet in de weg.

3. Marlou Volkerink – Flow met Marlou
Powervrouw to the max en businessvrouw in hart en nieren, maar op een hele fijne manier. Sinds kort heeft ze de naam van haar podcast veranderd en die matcht zoveel beter met haar nu. In januari verloren zij en haar vriend hun dochtertje met 24 weken zwangerschap. Intens verdrietig en niet in woorden uit te drukken. Wat een kracht heeft zij en hoe ze er nu over spreekt. Bewonderenswaardig en heel inspirerend hoe zij in het leven staat. Gaat ook weer over een stuk mindset en hoe je naar jezelf kijkt.

4. Eelco de Boer
Eelco de Boer Podcast deelt de laatste businessinzichten, -tips, -trucs en -technieken. Deze podcast is niet alleen leerzaam, het geeft je ook een kijkje in het leven van Eelco en hoe hij zijn internetbusiness combineert met een vrij leven.

Er zijn nog zoveel meer podcasts te beluisteren, maar de focus voor mij ligt nu bij hen. Zij inspireren mij op een manier die ik heel prettig vind.

Luister jij weleens een podcast?

Liefs Angela

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Deze content is beveiliigd