PLOG: Een dag uit het leven van Naomi

Naomi is volgende week alweer 8 maanden, dan volgt er weer een update. We moeten namelijk op 26 januari naar het consultatiebureau. Het leek mij leuk om jullie te laten zien hoe een dag eruit ziet met Naomi als ik niet aan het werk ben. Dit doe ik aan de hand van foto’s, ook wel een zogenaamde PLOG (Photo blog) genoemd. Veel kijkplezier!

Goedemorgen! Naomi is vandaag wakker geworden om 7:30 uur. We krijgen altijd een enorme glimlach te zien. Ik voed haar bij ons op de kamer en dan gaan we gezellig naar beneden.

Naomi vindt het fijn om in de box te spelen. Ze valt in principe niet opzij, maar mocht het gebeuren dan valt ze door middel van de kussens zacht. Dit wisselen we af met op de grond spelen en gek doen met mama.

Om 9:00 uur gaat ze naar bed voor haar eerste ochtendslaapje. Als ze wakker wordt (10:15 uur) krijgt ze een fruithap. Vandaag avocado, banaan en een halve babyliga. Ze is er dol op!

Mam, waarom moet ik nu op de foto? Ik ben lekker aan het eten.

Nadat Naomi haar hapje heeft gegeten gaan we naar boven om haar te douchen. Wij hebben helaas geen bad. Naomi wordt om de dag gewassen, soms onder de douche met één van ons of we wassen haar in de badkamer op het aankleedkussen. Van Zwitsal gebruik ik alleen de shampoo en de haarlotion. Tijdens mijn verlof won ik de Naïf startersset. Ik ben dol op deze producten, omdat ze vrij zijn van allerlei oliën, parabenen enzovoorts. Binnenkort een review op mijn blog.

Dit is haar outfit van vandaag! De haarband was helaas nog wat groot, dus die moet nog even in haar kast blijven liggen.

Ze is erg dol op de afstandsbediening van de televisie. Lekker op bijten!

Ik voed nog steeds op verzoek, maar in de praktijk is dit ongeveer om de drie á vier uur. Om 11:30 uur komt ze weer bij mij drinken. Om 12:00 uur krijgt ze een boterham met echte roomboter (zonder zout) en jam.

Om uiterlijk 13:00 uur gaat ze naar bed voor haar middagslaapje. Meestal is ze rond 15:15 uur wakker. Ondertussen doe ik wat huishoudelijke taken en bekijk ik mijn blog planning. Ik werk graag vooruit. Door de datum in te stellen en de tijd heb ik er verder geen omkijken meer naar. Dat geeft mij heel veel rust.

Om 15:30 uur is Naomi wakker en haal ik haar uit bed. Ze heeft honger en mag weer bij mij drinken. Een heerlijk momentje samen op de bank volgt. En in het kader van “jong geleerd, is oud gedaan”, bekijkt ze even mijn website en wil graag zelf ook wat typen hihi.

Om 16:30 uur zit ze lekker in de kinderstoel met een soepstengel. Ik was te laat met het maken van een foto, want toen had ze het al op hihi. Daarna heeft ze lekker gespeeld op haar speelkleed.

Om 17:45 uur krijgt ze haar avondeten. Stephan is thuis, dus papa geeft een hapje. Jammie pompoen met aardappel! Ik ben trouwens dol op deze slab, want zo worden haar kleertjes niet vuil.

Om 19:00 krijgt ze vandaag een fles afgekolfde melk, omdat ze erg onrustig aan de borst dronk. Daarna kolfde ik uiteraard mijn borsten leeg. Om 19:30 uur ligt ze op bed en geniet ik samen met Stephan van een heerlijk avondje.

Hoe ziet een dag bij jullie er uit? En vinden jullie het leuk om vaker een PLOG te zien?

Liefs Angela

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Wilmaaa
  13 januari 2016 at 07:41

  Wat een leuke kleertjes heeft ze altijd aan! Fijn dat ze zo goed eet, inmiddels eet Yarah beter, maar dat was een leerweg voor haar 😉

  • Reply
   Angela Lodder
   14 januari 2016 at 15:26

   Dankjewel! 🙂 Fijn dat Yarah nu ook lekker eet!

   • Reply
    lowest auto premium Lakeland, FL
    10 mei 2017 at 17:33

    Hi Andy,Again, you’re right, I truly do need to send out more newsletters. Hopefully my schedule will simmer down a bit so I can focus energies on the fun stuff. As for the comment ownership, it’s there, in the next to last paragraph. Maybe I should clarify it, though. In any event, the commenters keep their copyright — they just grant me the right, in perpetuity, to use, alter, and display their comments however I see fit.~ Teli

 • Reply
  Saskia
  14 januari 2016 at 10:38

  Wat een geweldige outfit, ik vind het rokje echt heel erg gaaf, super schattig. Leuk ook om te zien hoe de dag van Naomi eruit ziet, mijn dochter is ook bijna acht maanden maar heeft toch weer een iets ander ritme.
  Saskia onlangs geplaatst…De impact van een babyMy Profile

  • Reply
   Angela Lodder
   14 januari 2016 at 15:27

   Dankjewel! I love tule haha. Zo zie je maar dat ieder kindje echt zijn eigen ritme heeft en soms is dat ritme ook weer zoek, maar dat zul jij vast ook herkennen!

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Deze content is beveiliigd