PLOG: Cakesmash fotoshoot Naomi

Over precies een week is Naomi jarig. Dan is ze officieel een dreumes. De voorbereidingen voor haar verjaardag zijn klaar. Dus ik geniet nog even van mijn baby de komende week, voor ik haar echt een dreumes mag noemen. Hoe cliché, maar de tijd is voorbij gevlogen. Echt waar! Enkele weken geleden had ik samen met Naomi en mijn beste vriendin Mélanie een afspraak voor een cakesmash fotoshoot. De uitnodigingen zijn uiteraard de deur uit, dus de foto’s kunnen gedeeld worden.

Naomi vond het best spannend en wist niet zo goed wat ze met de taart aan moest. Op een gegeven moment heb ik de taart een beetje open gemaakt zodat ze zag dat er cake in zat. Mélanie en ik maakten allerlei rare gebaren en geluiden om haar in beweging te krijgen. En jawel het werkte, toen ging ze graaien met haar handjes en smullen maar. Het was een ontzettend leuke fotoshoot. Ik moest haar meerdere malen terug zetten, want rondkruipen (lees kontschuiven) vond ze ook wel heel interessant. Ik had overigens verwacht dat ze er helemaal voor zou gaan, maar dat had ik dus mooi mis, we moesten er zelf ook hard voor werken 😉 Na afloop mocht ze daar in een badje en die foto’s zijn ook zo gaaf. Veel kijkplezier! Ze zijn gemaakt door JustMyrn fotografie. Voor de mobiele gebruikers: klik op de afbeelding om ze te vergroten.

collage(7)

collage(8)

collage(9)
collage(10)

collage(11)

collage(14)

Ik vind de foto’s zo ontzettend gaaf! Het is niet goedkoop, maar wat je er voor krijgt is echt heel veel. Ik betaalde €122,50 inclusief taart van Sweet Shoppie. Als je zelf een taart kunt bakken of je hebt een goedkoper adresje scheelt dat je € 25. Ik vond het wel makkelijk dat hij daar al klaar stond.

Ik ontving dezelfde middag al een preview met een aantal verschillende soorten bewerkingen. Daarvan mocht ik een soort bewerking kiezen en daar ging ze dan mee verder. Ik had de foto’s ontzettend snel in de online Gallery. Het waren 44 foto’s. Daarnaast ontving ik twee cadeautjes en dat zat bij de prijs inbegrepen. Hoe leuk is dat! Daar moest ik natuurlijk iets langer op wachten. Maar op wat dan? Een harmonica van zes foto’s die je makkelijk mee kunt nemen. In ons geval staat hij op het dressoir tot aan haar verjaardag en daarna op haar eigen slaapkamer. En ik koos voor een foto op een houtblok. Zo gaaf! De andere optie was een uitvergroting van een foto naar keuze. Sorry voor de slechte foto’s van de cadeautjes, maar de fotocamera ligt op Naomi’s slaapkamer en ze slaapt, dus ik durf die kamer niet in haha.

collage(13)

Morgen komt het ontwerp van de uitnodiging online. En die is zoooo ontzettend gaaf! Helemaal enthousiast ben ik. Mijn vriendin/collega heeft dit super gedaan. Ze ontwerpt ook geboortekaartjes, maar daarover morgen meer dus 😉 Jep, dat is een extra artikel deze week en er volgen er meer tot aan Naomi’s verjaardag 😉

En wat vind je van de foto’s? Heb jij ook zo’n cakesmash fotoshoot gedaan of hou je er niet zo van?

Dit artikel is geen samenwerking. Ik ben gewoon heel erg enthousiast over de foto’s en de taart en die deel ik graag met jullie.

Liefs Angela

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  Charlotte
  13 mei 2016 at 07:47

  Wat een ontzettend gave foto’s! Ik wilde dat eigenlijk ook wel laten doen maar vond het toch te duur. En teveel werk om zelf te organiseren haha. Maar als ik zo die gave foto’s zie dan heb ik misschien toch wel een beetje spijt… 😉

  • Reply
   Angela Lodder
   18 mei 2016 at 22:26

   Dankjewel Charlotte! Het is ook echt prijzig he. Je kan alsnog een cakesmash doen, maar ik denk dat Aukje jou dan misschien ook ondersmeert haha.

 • Reply
  Wilmaaa
  13 mei 2016 at 09:02

  Echt supergaaf! zo leuk en dat badje is ook zo schattig..

 • Reply
  Nicole
  13 mei 2016 at 09:26

  Hahahah wat een lekker rommeltje! Wij hebben niet dat soort shoots gedaan, ik hou er zelf niet zo van en vind het erg prijzig. Maar moet zeggen dat ik dit wel heel leuk vind.
  Nicole onlangs geplaatst…Wist je dat? – Alles wat je niet wilde weten over mij!My Profile

  • Reply
   Angela Lodder
   18 mei 2016 at 22:25

   Haha jaaa dat wil je niet in je huis he! Gelukkig was het op locatie hihi. Dankjewel 🙂

 • Reply
  Mathiske's mama blog
  13 mei 2016 at 09:59

  Wat super gaaf!! Ik weet nog niet of we dat met Emily gaan doen.

  Jullie foto’s zijn zo mooi geworden, en die in het badje zijn ook echt super. Ik ben een beetje aan het rondkijken nog, maar vind het best wel prijzig inderdaad. Wie weet kom ik nog wat tegen
  Mathiske’s mama blog onlangs geplaatst…Eerste hulp bij rammelende eierstokken.My Profile

  • Reply
   Angela Lodder
   18 mei 2016 at 22:24

   Dankjewel 🙂 Ik ben benieuwd wat jullie gaan doen! Het is inderdaad prijzig he.

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  13 mei 2016 at 10:50

  Ik kende het fenomeen cakesmash fotoshoot nog niet, maar de foto’s zijn absoluut prachtig. Hoewel ik die in de teil het allermooist vind.
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Boeken opruimen: hoe doe je dat in vredesnaam?!My Profile

  • Reply
   Angela Lodder
   18 mei 2016 at 22:24

   Lief, dankjewel. Ik vind die zelf ook het allermooiste 😉

 • Reply
  Shannon Sheila
  13 mei 2016 at 12:20

  Heel leuk geworden! Ik zag al eerder van die cake-smash foto’s langskomen inderdaad. Ik vind het zeker wel wat hebben hoor. Die foto’s alleen al, maar om het vervolgens als uitnodiging te gebruiken is al helemaal gaaf.

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Deze content is beveiliigd