Planner nodig? Dit is de beste!

Ik weet niet hoe het met jou is, maar als ik niet plan is het echt een chaos bij mij. Ik vind een overzicht met afspraken, zowel zakelijk als prive, echt een must. Ik ben niet alleen moeder, maar ook ondernemer. Zoek dan maar eens een planner waar ja alles in kwijt kunt. Ik heb er lang over gedaan voor ik de juiste vond.

Lees ook: Balans en overzicht in de chaos van het moederschap.

Flow Planners it is!

Yes, wat een fijne planner. Het is meer dan een planner overigens. Het is ook een agenda. Ik hoor veel vrouwen altijd dat ze werk en privé gescheiden willen houden, maar dat is onmogelijk in mijn ogen. Alles heeft met elkaar te maken. Hoe fijn is het dan dat je alles op 1 plek hebt? Daarnaast krijg je ook inzicht in jezelf als persoon. Hoe voelde ik mij de afgelopen week? Waar kwam dat door? Die vragen en het overzicht aan taken en doelen helpen mij enorm. Niet alleen zakelijk, juist ook privé! Als ondernemer vind ik hem fijn, maar als jij wilt groeien in jouw baan en als persoon, is hij in mijn ogen ook zeer geschikt.

Lees ook: Wat is het verschil tussen een planner en een agenda?

Overzicht en rust

Vooral dat stukje rust is heel fijn. Een keer per week ga ik zitten om de Flow Planners in te vullen voor die week. Kost mij maximaal een kwartiertje werk en dan kan ik mijn week goed beginnen. Ik weet gewoon niet hoe ik het voorheen zonder die planner deed. Het zorgt er ook voor dat ik mijn focus kan behouden. Wel zo fijn met twee bedrijven en het drukke gezinsleven.

Ongedateerde planner is top

De Flow Planners is ongedateerd en waar ik eerst dacht dat ik dat minder fijn zou vinden, vind ik het top. Ik kon gewoon op 1 oktober starten met de planner in plaats van 1 januari. Een avondje aan tafel zitten met een kop koffie of een glaasje wijn en die data zijn zo ingevuld. Flow Planners geeft ook goede tips hoe je dit goed aan kunt pakken en die wil ik je zeker niet onthouden. Die tips lees je hier.

Groei als persoon

Wat ik nog het mooiste aan deze planner vind is dat ik groei als persoon. Niet alleen als ondernemer, maar ook als moeder. Soms lijkt het alsof je een week had waarin er niet veel uit je handen kwam of het pittig was met de kids. Maar als je dan terugkijkt op je week ziet dat er vaak toch anders uit. Hoe fijn is dat! Het is gaaf ook om terug te lezen hoe je bent gegroeid. De Flow Planners is het voor mij helemaal!

Wil jij deze planner aanschaffen? Klik dan hier. 

Gebruik ook zeker de kortingscode van 10%: ANGELA10.

Liefs Angela

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Deze content is beveiliigd