Persoonlijk liedje met naam van je kindje | Win + korting!

Naomi zingt het liefst de hele dag. Van “poesje mauw” tot aan “lees je bijbel, bid elke dag”. Van alles komt er voorbij. Dat onze dochter dol is op liedjes is wel duidelijk, want ze danst er ook nog bij. Zo schattig! Een liedje waarin haar eigen naam voorkomt vindt ze geweldig. 

Liedje met naam
In de zomer van 2015 zijn Mariëlle en Michel gestart met de website LiedjeMetNaam.nl. “Begin 2015 hebben wij het liedje ‘Morgen is er weer een nieuwe dag’ geschreven. Onze zoon Elliot was hiervoor de aanleiding; hij had veel moeite met in slaap vallen en in slaap te blijven. Om hem hierbij te kunnen helpen, hebben we dit slaapliedje geschreven om hem met een vertrouwd geluid weg te kunnen laten dommelen.” Sinds die tijd hebben ze al meer dan 1000 namen toegevoegd aan deze website.

Slaapliedje, verjaardagsliedje en…?
Naast het slaapliedje is er dus ook een verjaardagsliedje. Wij hebben beide liedjes voor onze kids gekregen. En het slaapliedje valt enorm bij ze in de smaak. Het verjaardagsliedje blijft nog even een verrassing tot aanstaande zondag voor Naomi! Ik vind de tekst van beide liedjes heel leuk en lief. Weer eens iets anders, niet standaard. Het blijft niet bij twee liedjes zegt Marielle: “Achter de schermen zijn wij druk bezig met het schrijven van meer liedjes.”

Win een liedje naar keuze voor jouw kindje!
Ik mag in totaal 10 liedjes naar keuze weggeven. Vijf via Facebook en vijf via Instagram. Wat moet je daar voor doen? Dat is heel simpel.

 • Volg Mama met passie op Facebook of Instagram
 • Volg Liedje met Naam op Facebook of Instagram
 • Laat onder het bericht op een van de kanalen een reactie achter met de naam van je kindje en het liedje naar keuze.

11 juni maak ik de winnaar bekend via social media.

Kortingscode
Nu meteen een liedje kopen? Gebruik dan bij je bestelling mamametpassie10 voor 10 % korting!  Deze korting loopt tot en met 30 juni 2018.

De foto bovenaan dit artikel komt van Shutterstock

Liefs Angela

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Anna
  10 juni 2018 at 16:55

  Ik doe mee voor het slaapliedje voor mijn dochter Julia..

  Facebook: An Na

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Deze content is beveiliigd