Personal update: hoe gaat het nu eigenlijk?

Hi Angela, hoe gaat het? Het is heel lang geleden dat ik zo’n update heb gedaan. Sowieso is het lang geleden dat ik regelmatig blogs plaatste. Ik vertel veel dingen op Instastories en regelmatig lees je wat in mijn Instaposts. Verder is het vrij rustig, maar dat is ons leven helemaal niet. Ik besluit dus op deze vrijdagavond even in de pen te klimmen en over mezelf te vertellen. Houd je vast, want ik kan nogal lang van stof zijn als je als het ware naast mij op de bank zit.

Rustig vaarwater ahum
Goh, vertel eens, hoe is het nu echt met je? Het gaat goed met mij. Al moet ik zeggen dat de maanden april en mei erg overweldigend waren. Ik neem je even mee.

April
De laatste maand bij mijn werkgever ging in. Om precies te zijn was 19 april mijn laatste werkdag. Die weken vond ik heel zwaar. Om eerlijk te zijn was ik het goed zat toen bleek dat er per 1 april geen vervanger was. Ik had zo uitgekeken naar het overdragen en inwerken in april. Dat ging dus niet gebeuren en ik mocht ook niet drie weken eerder stoppen. Dat snapte ik vanuit mijn werkgever en de collega’s wel, maar leuk vond ik het niet. Ik had weken genoeg staan, maar het werk zou dan in het gedrang komen en dan mogen ze weigeren. Het heeft mij letterlijk twee dagen gekost om die knop om te zetten. Om de laatste weken er nog vol voor te gaan. Wonder boven wonder is het gelukt, maar dat maakte wel dat ik heel moe was aan het eind van de werkdagen. Mijn drijfveer was om het voor mijn collega’s goed achter te laten. Dat de projecten die ik had lopen op een goede manier overgedragen werden en soms kon ik ze zelfs afronden. Daar werd ik blij van. Toch waren er nog veel open eindjes, maar dat heb ik al snel losgelaten. Mijn afscheidsetentje was trouwens fantastisch. Heerlijk gegeten, veel lol gehad, toffe cadeaus en bovendien was dit het perfecte afscheid. De laatste week van april had ik vrij om los te komen van mijn werk. Toch liep dat iets anders, omdat de kids ook niet helemaal fit waren.

Mei
Mijn eerste maand als ondernemer ging in. Hier had ik drie maanden lang naar uit gekeken. Dit was het moment! Al die andere maanden werkte ik naast mijn huidige baan en nu kon ik al die tijd besteden aan mijn eigen bedrijven. Of eigenlijk moet ik zeggen bedrijf. Aan Mama met Passie heb ik heel weinig aandacht geschonken. Het lukte gewoon niet en daar legde ik mij al snel bij neer. Het was goed zo. Dichtbij ons speelde er nog iets heftigs met een dierbare en dat was al in april begonnen en gelukkig ziet het er nu anders uit. Toch zijn we er nog niet en het gaat je niet in de koude kleren zitten. De focus was ergens anders nodig en daarom liet ik Mama met Passie een beetje links liggen. Jammer vond ik dat wel, maar ik moest aan mezelf denken.

Ik vierde heel wat succes deze maand. Schreef socialmedia-teksten voor ondernemers, leverde twee websites op en mijn socialmedia-contentsessie (klik om te lezen wat het inhoud! En… vertel verder als je iemand kent die dit wel kan gebruiken) vond plaats. Drie ondernemers en twee werknemers van een organisatie. Het was ZO VET! Op 11 juli vind de tweede sessie plaats en daar zijn nog maar drie plekjes voor. Verder had ik een leuke netwerkbijeenkomst en binnenkort heb ik met iemand een gesprek voor een socialmedia-contentsessie op maat. Je snapt dat ik dat heel gaaf vind.

Het was ook de maand dat onze kids jarig waren. Ze werden 4 en 2 jaar. Naomi gaat alweer twee weken naar de basisschool en dat is ook even wennen. De blogs daarover komen eraan, echt 😉

Stoeien met focus en balans
Het is wennen zo thuis met alles wat er speelt, maar ik moet zeggen dat ik wel een ritme heb gevonden. Ik ben blij met mijn coach Marije van Mompoint en de vrouwelijke ondernemers die dit traject ook volgen. Het heeft mij nu al zoveel gebracht. Kan niet anders dat de komende drie maanden nog fantastischer worden.

Hallo podcast
Misschien heb je het al gelezen op mijn website, maar mijn podcast is gelanceerd. Al maanden twijfelde ik en nu staat hij er gewoon. Inmiddels kun je al 5 afleveringen luisteren op Soundcloud. Aan Spotify en podcasts voor de iPhone wordt gewerkt. Je kunt mij vinden onder Mama met Passie, verrassend he haha. De afleveringen die er nu staan zijn uit maart en begin april. Ik heb er nog vijf die ik op heb genomen voor ik ze online durfde te doen. Dus eens in de week gooi ik er eentje online.

Voor mij is het nu tijd om naar mijn zoon te gaan. Hij slaapt nog steeds niet. Iets met vanmiddag een half uur in slaap gevallen bij opa en oma. Neem ik mijn ouders niet kwalijk hoor. Vind het alleen zo sneu voor hem dat hij dan over zijn slaap heen is.


Liefs Angela

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Naomi
  31 mei 2019 at 22:09

  Leuk, zo’n update. Het was wel een beetje duidelijk dat je in april nog echt moed moest verzamelen om je werk te doen en dat snap ik ook wel. Heerlijk dat je nu een nieuw ritme hebt gevonden en dat je zo lekker van start bent gegaan.

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Deze content is beveiliigd