Mijn papa is stoer en nog zoveel meer

Naomi was al eerder aan het woord en aangezien het vandaag vaderdag is, leek het mij leuk om dat opnieuw te doen! Een lief berichtje van Naomi voor haar papa.

Lieve papa,

Je tweede vaderdag alweer! Ik ben zo ontzettend blij met jou lieve pap. Ik heb heel erg mijn best gedaan op de cadeautjes, maar deze woorden zeggen veel meer.

Jij bent een lieve papa. Ik hou van je knuffels en kusjes. Ik moet vaak heel hard lachen als jij gek doet met mij. En als ik mijn tongetje uitsteek zeg jij altijd: “Nu gaat ze weer ondeugend doen hoor”.

Ik ben altijd zo blij als jij thuis komt uit je werk en we samen gaan spelen. Als je mij hoog in de lucht gooit, slaak ik een gilletje. Samen met jou Nijntje en andere boekjes lezen of het kijken naar de wielersport. Fietsen naar het strand, langs de paarden, de koeien en de schapen. Stappen aan jouw vinger. Kijken bij jou als je gitaar speelt. Eigenlijk vind ik alles leuk om met jou te doen. Jij bent mijn stoere, lieve, knappe papa.

IMG_20160412_192202

Vorig jaar waren mama en ik een week zonder jou en dat vonden wij niet zo leuk, maar het was voor het goede doel. Jij ging stoer de Mont Ventoux beklimmen met je racefiets. Een kleine bijdrage in de strijd tegen kanker, omdat een oom en een tante moesten knokken tegen deze ziekte. Zij zijn genezen, maar zoveel mensen nog niet. Ook nu moet een ander familielid knokken.

Mama en ik waren heel erg trots op jou en vonden het jammer dat we je niet konden aanmoedigen. Je was zo snel boven, heel erg knap. Ook dit jaar ga jij weer naar boven en staan mama en ik wél op de top van de Mont Ventoux! Dan ga ik heel hard juichen als je boven bent en dan krijg je een hele dikke kus en knuffel van mij.

Lieve lezers van mama’s blog. Papa gaat dus weer naar boven met zijn racefiets in september, knap he! Bekijk hieronder het filmpje van papa’s beklimming vorig jaar. Hij moet 400 euro inzamelen en hij is al goed op weg, maar iedere euro is er een. Wil jij hem helpen om dit geldbedrag bij elkaar te krijgen?  Klik dan hier.

Liefs Angela

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Nicole
  19 juni 2016 at 06:52

  Fijne Vaderdag ! En topper dat hij dat doet om geld in te zamelen!
  Nicole onlangs geplaatst…Trouwen als je moeder is overledenMy Profile

 • Reply
  Simone
  19 juni 2016 at 13:22

  Fijne vaderdag!
  Simone onlangs geplaatst…Waarom ik zo’n zin heb om met Mirthe naar de Efteling te gaanMy Profile

 • Reply
  Mathiske's mama blog
  19 juni 2016 at 14:00

  Fijne vaderdag!
  Mathiske’s mama blog onlangs geplaatst…Vaderdag Traditie’s 24u van Le Mans en uit eten.My Profile

 • Reply
  Jodi - liefthuis
  19 juni 2016 at 14:26

  Een papa om trots op te zijn
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Mijn papa is een kriebel papa, een stoere papa, een … spruit verteltMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Deze content is beveiliigd