Oud&Nieuw groet van ons en een emotioneel bedankje

Lieve lieve bezoekers. Of je nu voor het eerst mijn website bezoekt of dat al vanaf het begin doet. Misschien maar eens per week of iedere dag. Enorm bedankt! Ik ben ontzettend blij met iedere bezoeker die op mijn website komt en ik weet dat ik een groot aantal vaste lezers heb. Ik heb ook veel stille lezers, maar laat gerust eens een reactie achter, dat vind ik heel erg leuk! Iedere reactie op mijn website, Facebook of Instagram is waardevol. Jullie hebben mij het afgelopen jaar geholpen met verschillende dingen, echt waar. Ik reageer misschien niet altijd op je reactie, maar weet dat geen enkele reactie aan mijn neus voorbij gaat. Mijn website is enorm gegroeid het afgelopen jaar en dat komt door jullie, dank daarvoor 🙂

Ik blog met plezier voor mezelf, maar jullie maken het nog veel leuker. Ik wens je een prachtig oud&nieuw toe. Geniet ervan met vrienden en familie of gewoon thuis met je gezinnetje of je partner. Hoe je het ook viert, maak er een mooie avond van met elkaar en drink een extra drankje voor mij! Wij vieren het dit jaar bij vrienden met een grote groep, Naomi gaat daar naar bed, dus duimen jullie even mee dat dat gaat lukken? 🙂 Morgen staat een drukke, maar gezellige dag op de planning, met wat ritjes naar familie. Ik heb er zin in, vind het altijd fijn om iedereen weer te zien.

Ik hoop jou volgend jaar weer te zien op mijn website en dat we met elkaar het tweejarig bestaan van Mama met passie mogen vieren. Ben jij er weer bij?

Een hele dikke kus en tot volgend jaar!

Hoe vier jij oud&nieuw dit jaar?

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Liefs Angela

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Nicole
  31 december 2016 at 08:25

  Wat een fijne plannen heb je voor vanavond en wat een lieve woorden! Ik sluit me er overigens zeker bij aan want ik ben zo dankbaar en blij voor elke bezoeker en reactie die er komt. Voelt altijd erg fijn.. Wij zijn met z’n drietjes gewoon thuis want we hebben twee honden die het doodeng vinden het vuurwerk dus daar blijven we thuis voor..

  Kijk erg uit jaar volgend jaar dan worden onze beide kindjes geboren.. in juni En dat maakt ons straks echt compleet! Wens je nog een hele fijne onbezorgde zwangerschap toe en vooral heel veel liefde en gezondheid ❤️
  Nicole onlangs geplaatst…Zwangerschap | week 17 – last christmas & kleertjesMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Deze content is beveiliigd