Onze zomervakantie burgerlijkheid ten top?

Weten jullie nog dat artikel van heel lang geleden, waarin ik mijn vakantiestress uitte? Daarin kon je lezen dat ik een voorkeur had voor vliegen, omdat Naomi nog nauwelijks iets kost. Geen goede reden haha. Maar na lang nadenken en mijn berichtje op Facebook, waarin ik ook om tips vroeg, zijn wij er echt uit! Wij kochten een nieuwe vouwwagen. En ik ben er zo ontzettend blij mee. Nu zul je misschien denken: huh? Maar je voorkeur lag toch bij vliegen? Ik leg het je vandaag uit in dit artikel! 
Ik vlieg nog steeds graag en ik sluit ook niet uit dat we dat nooit meer gaan doen. Stephan overigens ook niet, maar dan gaat het om een reis buiten Europa. We hebben erg goed nagedacht over de vakanties van de afgelopen jaren. Hoe we de vakanties voor ons zien als gezin met kind(eren). En we keken terug op onze eigen jeugd en de vakanties die wij samen hebben gehad. Dat alles samen maakt dat we tot de conclusie kwamen dat wij kamperen het allerleukste vinden om te doen.

We hebben ooit eens een tent geleend van mijn nicht en haar man. Zo’n grote, waarin je ook gewoon rechtop kunt staan. Helemaal top, behalve dan die luchtbedden. Dat ligt toch echt voor geen meter. Het koken op zo’n klein gasstel ging prima. Toch kozen wij voor een vouwwagen. De luxe van de bedden en een keuken met koelkast is gewoon ideaal. Een caravan is overigens ook niets voor ons. Een vouwwagen it is en dan wel deze prachtige Jamet Jametic Easy Access CP. Het zijn foto’s van de brochure. Zodra we hem zelf op gaan zetten als hij in ons bezit is, deel ik met jullie onze eigen foto’s.

Vouwagen

Vouwagen 2  vouwagen3

De natuur, de vrijheid en de gezelligheid van een camping. Tot ’s avonds laat een drankje drinken voor je vouwwagen bij een kaarsje. Gewoon altijd buiten zijn. Naomi is nu nog te jong om vriendjes en vriendinnetjes te maken, maar ook dat zie ik helemaal voor me. Misschien krijg jij er de kriebels van als je denkt aan kamperen. Maar het heeft gewoon iets! Burgerlijkheid ten top? Misschien wel. Het heeft iets kneuterigs en ik hou er van.

Deze zomer vertrekken wij voor twee weken naar Zuid-Frankrijk. Om precies te zijn in de Provence, vlakbij de Mont Ventoux. Stephan gaat namelijk, net als vorig jaar, de Mont Ventoux op met zijn racefiets. Er wordt geld ingezameld voor de strijd tegen kanker. Een ziekte die een oom en tante vorig jaar hebben overwonnen. Daar is de gehele familie ontzettend dankbaar voor.

De vouwwagen hebben we in ons bezit. Tenminste hij moet nog uit Frankrijk komen, maar hij is gekocht! De camping is geboekt en rest ons alleen nog de kampeerspulletjes. Borden, bekers, stoelen, tafel etc… Leuk al die zaken aanschaffen 🙂

Waar gaat jouw ultieme vakantie dit jaar naar toe?

Liefs Angela

You Might Also Like

18 Comments

 • Reply
  Wilmaaa
  18 mei 2016 at 06:10

  Lijkt me echt heerlijk! Super leuk al jullie plannen, geniet er van!

  • Reply
   Angela Lodder
   18 mei 2016 at 22:12

   Thanks! Komt helemaal goed 🙂

  • Reply
   http://www./
   30 december 2016 at 06:16

   You’re spot on re the bandied-about ‘philanthropicization’ of newspapers. I don’t see much good coming from them being run as ‘nonprofits.’ And, I think you suggest at the real problem: expectations. Newspapers were, for a very long time, ATMs. But if you bought one 10 years ago expecting it to continue to return 20% margins a year indefinitely then when the margins dropped to 12% (or, whatever the actual number is), your problem isn’t that 12% margins aren’t a pretty good return, but that your expectations of the margins aren’t being met. Grocery chains and car dealers would kill for 12% margins.

  • Reply
   meez coin generator download
   14 februari 2017 at 18:00

   Grazie aspetterò un poco di tempo e poi vedo se risolve altrimenti elimino simpatico Widget che lavora un poco come vuole lui he he heGrazie ti faccio sapere di sicuro!

 • Reply
  Nicole
  18 mei 2016 at 07:58

  Haha Ah joh lekker burgerlijk toch! Kamperen is voor mij echt een nachtmerrie, dus wij gaan met de auto naar Italië naar een appartement! Zoveel zin in!!
  Nicole onlangs geplaatst…Ermee stoppen of niet? Geen foto’s meer van ons zoontje online?My Profile

  • Reply
   Angela Lodder
   18 mei 2016 at 22:12

   Ik ben zooo benieuwd naar jullie vakantie. Toscane staat echt hoog op mijn vakantielijstje 😀

 • Reply
  MetMirjam
  18 mei 2016 at 08:20

  Hier nog een camping-ganger 😉 – wij gaan dit jaar ook weer naar Frankrijk, maar dan wel met een caravan. Ik had het vroeger nooit gedacht, maar ik vind het heerlijk! Kom maar op met die burgerlijkheid 😉
  MetMirjam onlangs geplaatst…MEGA-Plog: Weekend WinterbergMy Profile

  • Reply
   Angela Lodder
   18 mei 2016 at 22:12

   Leuk nog een Frankrijk/campingganger 😉 Jeah lang leve de burgerlijkheid!

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  18 mei 2016 at 10:41

  Die is heerlijk thuis : )
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Lees jij een boek wel eens meerdere keren?My Profile

  • Reply
   Angela Lodder
   18 mei 2016 at 22:11

   Dat is ook heerlijk!

  • Reply
   http://www./
   30 december 2016 at 19:33

   I hear ya on the music thing. I spent a couple weeks last fall ripping all my CDs to my laptop, only to have it go all blue and screeny and eat half the collection. Still haven't gotten that missing half ripped to the new one yet.

 • Reply
  Mathiske's mama blog
  18 mei 2016 at 14:48

  Wat super leuk! Wij gaan deze zomer ook naar Frankrijk. In een sta caravan dat dan weer wel. Heel veel plezier met jullie (burgerlijke) aankoop
  Mathiske’s mama blog onlangs geplaatst…Dingen die niet handig zijn aan de zomer.My Profile

  • Reply
   Angela Lodder
   18 mei 2016 at 22:11

   Heerlijk, jullie vakantie klinkt ook goed. Haha komt goed met onze burgerlijke aankoop.

  • Reply
   ist die kfz versicherung automatisch gekündigt mit anmeldung
   13 februari 2017 at 21:00

   “The strangest is Gayle Quinnell, 75, telling the Old Coot at a rally in Minnesota that “Obama is an Arab.”This to me was a watershed moment. Its racism completely transformed. The whole concept of hating the black guy, and if there is another group that is now being hated, the black guy becomes one of them. In otherwords a black person can be fitted into any category of a group that is out of favour. Soon Blacks will be called illegal immigrants.

 • Reply
  Jodi - liefthuis
  18 mei 2016 at 18:51

  Zo gaaf meis, vouwwagens zijn zo leuk en meteen een mooi doel voor de vakantie. Knap hoor van de mont ventoux
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…PLOG: Onze heerlijke vakantie in het exotische…..My Profile

  • Reply
   Angela Lodder
   18 mei 2016 at 22:10

   Thanks meis! Absoluut, kan niet wachten op al onze kampeeravonturen 🙂 Ik vind het ook heel knap van hem.

 • Reply
  Liess
  20 mei 2016 at 15:14

  Wat een prachtige wagen zeg. Ooit eens met een oudewetse weg geweest, werden we aangevallen door 100den spinnen, snel weer weg. HAHAHA. Hebben de vakantie 4 dagen van te voren afgekapt.
  Wij gaan dit jaar helemaal nergens heen, baby is nog zo jong en ivm de kraamtijd heeft mies maar 2 weekjes maximaal vakantie. Misschien volgend jaar wel weer, geen idee wat we dan doen.
  Liess onlangs geplaatst…De eerste kilo’s eraf!My Profile

  • Reply
   Angela Lodder
   27 mei 2016 at 11:23

   Waaaaaaaah spinnen ik hou er niet van haha. Geniet van je baby en in Nederland lekker vakantie houden. Als je maar bij elkaar bent en kunt relaxen, dan heb je al een fijne tijd.

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Deze content is beveiliigd