Nieuw fietsstoeltje Thule Yepp | Eindelijk fietsen met beide kids!

Haren in de wind, vertellen wat je ziet, en je lieve kindje voorop die je kusjes kunt geven. Fietsen, fantastisch vind ik het! Om die reden kon ik ook niet wachten om met Daniël én Naomi te fietsen. Sinds kort kunnen we dat. Ik schreef eerder over de zoektocht naar een fietsstoeltje (klik!) Het merk wisten we al, namelijk Thule Yepp. Daar hebben we al een fietsstoeltje van en die wilde ik ook voor achter. Alleen hebben ze dus twee soorten; eentje die perfect matcht met het voorzitje én eentje die dus niet zo perfect matcht. Ik hou ervan als iets matcht, maar ik besloot eerst eens om advies te vragen.

Maxi of Nexxt Maxi?
De Maxi past perfect bij onze Mini. In eerste instantie zou mijn voorkeur daar ook naar uitgaan. Dit is het bekende Yepp stoeltje dat je veel ziet. Toch zie je ook steeds vaker de Nexxt Maxi. Deze is geïntroduceerd nadat Thule, Yepp heeft overgenomen. De kennis van Thule hebben ze samengevoegd bij de fietsstoeltjes en voila de Nexxt Maxi is geboren. Op de negenmaandenbeurs bekeek ik beide stoeltjes. Mijn keuze viel op de Nexxt Maxi om de volgende redenen:

  1. Stevig, maar toch erg licht
  2. Eenvoudig te (de)monteren op je bagagedrager
  3. De ideale sluiting met magneetjes!
  4. De zachte zitting

Ik mocht van Thule Yepp zelf een kleur kiezen en dat werd zwart! Mijn fiets is zwart met bruin, het voorzitje dus bruin en ik vond zwart achterop dan het beste passen. Ik ben er ontzettend blij mee. De kleur is top en het meest geweldige vind ik nog wel dat ik hem zelf gemonteerd heb. Jawel, zonder hulp van mijn man! Dus…. iedereen kan dit gewoon. Je hoeft echt niet naar de fietsenmaker. Je plaatst hem zo achter op je bagagedrager. Kind kan de was doen!

De sluiting vind ik wel een mega pluspunt. Het is zo makkelijk los klikken voor mij, voor Naomi niet hoor. Die krijgt hem met geen mogelijkheid los. Kortom, zo op het eerste oog en na de installatie bevalt hij prima! Ik ben niet degene die in het stoeltje zit. Dus ik vroeg aan Naomi hoe zij het vindt om achterop te zitten. Ze vindt het geweldig dat ze nu in een grote stoel zit en mij vast kan houden. Het stoeltje is lekker zacht en dat was ook het eerste dat ze zei toen ze er in ging zitten.

Accesoires Yepp
Ik wist helemaal niet dat ze ook regenhoezen hadden. Ideaal, want het regent hier toch best vaak. Je kunt deze achterop het fietszitje bevestigen. Ik stop hem echter gewoon standaard in mijn tas, omdat ik dat fijner vindt. Er zit al een reflector op het fietszitje, maar een achterlichtje vind ik toch wat prettiger. Deze kun je dus ook aanschaffen, hoe ideaal is dat! Ook zichtbaar als het schemert.

Fietsen met beide kids
Ik vind het geweldig om samen met de kids te fietsen. Daniël kan ik heerlijke kusjes geven. Naomi aai ik af en toe over haar been. We kijken met zijn drieën rond, Naomi vertelt wat we zien, ik wijs eendjes aan, Naomi zingt er op los. Kortom het is enorm genieten! Zeker nu het langzaam aan écht mooi weer wordt.

Fiets jij ook zo graag met je kindje(s)?

In dit artikel is een gelegen product verwerkt. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

Liefs Angela

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Deze content is beveiliigd