Naomi is bijna 2! Een kijkje in haar verlanglijstje

Het is mei en dat betekent dat onze dochter deze maand 2 wordt. TWEE! Mijn dochter wordt gewoon twee. Oh my, een peuter in huis. Iets met de tijd vliegt?! Ik vond het weer een hele toffe uitdaging om een verlanglijstje voor Naomi te maken en het is gelukt! Een lijstje met verschillende prijscategorieën. Uiteraard hebben we eerst nagedacht over het cadeau dat wij haar geven. Zo heel veel speelgoed heeft onze kleine dame thuis niet eens, maar daar komt wel verandering in hoor. Langzaam aan merkten we dat ze zich verveelde met het speelgoed dat ze had. Ze was er gewoon op uitgekeken en zo kochten we dus al wat nieuwe dingen: rijgkralen en een nieuwe puzzel. Ik zit al maanden verlekkerd naar haar cadeau te kijken. Eigenlijk sinds we weten dat we gaan verhuizen, want anders had het nooit in ons huis gepast.


Een keukentje, speeltafel met krijtbord én speelgoedkist

 

 

 

 

 

 

 

 

Dat krijgt ze van ons. Het staat al binnen, maar we moeten het nog in elkaar zetten. We hebben het nogal druk (lees: Stephan), maar voor 20 mei staat het in ieder geval in elkaar. Het is namelijk een bouwpakket dat je dus zelf in elkaar moet zetten. Handig! Het kost wel even wat tijd natuurlijk, zeker omdat het twee bouwpakketten zijn, maar dat geeft niet. Ik ben zo blij dat we haar dit kunnen geven, want zoals ik al zei, in ons vorige huis had het niet gepast. We weten nog niet of we het naast elkaar zetten of tegenover elkaar, want dat kan ook. De meubelen zijn namelijk even groot. En wellicht verzetten we de bank en komt het speelgedeelte daar, we zijn er nog niet over uit. Het speelgoed zit nu in een plastic bak en dat vinden wij simpelweg niet mooi. We zagen deze prachtige speelgoedkist en besloten deze ook meteen te kopen. Net als het keukentje en de speeltafel in oud steigerhout.

Speelgoed voor in het keukentje
Wat heb je aan een keukentje zonder pannen, koffiezetapparaat, nepfruit, nepgroente, servies etc… Precies, dan heb je er niets aan. Dus dat keukentje moet wel gevuld worden 😉 Uiteraard in neutrale kleuren, zodat onze zoon er ook mee kan spelen als hij oud genoeg is. Geen roze servies dus 😉

Loopfiets

Als je twee bent, dan is het toch wel tof om te oefenen met een loopfiets! Een vriendje van Naomi heeft er zo eentje en dat is een groot succes. Dus met dank aan mijn lieve vriendin staat deze op haar lijstje. Ik kon er namelijk geen vinden die echt naar mijn zin was, tot ik deze zag. Er staat er daarom al eentje op haar lijstje. Een Bandits & Angels houten loopfiets Smart bike 4in1 black. Multifunctionele loopfiets met uniek omkeerbaar frame. Te gebruiken als driewieler, trike, chopper en loopfiets. Je hebt hem ook in andere kleurtjes, maar ik vind deze enorm stoer.

 

Figuurstempels en alfabetstempels
Naomi probeert tegenwoordig te stempelen met haar kleurpotloden, dat is niet zo handig voor de punten van de potloden 😉 Ik denk dat ze heel erg blij wordt van deze stempels!

Boekjes
Naomi is dol op boekjes. Spelen met Kikker en Nijntje oefent moeilijke woorden staan nu op haar lijstje. Ze heeft echt ontzettend veel boekjes, ook veel christelijke boekjes en daar kunnen we nog wel even mee vooruit.

Magnetisch tekenbord
Laatst waren we op kraamvisite bij Nicole van Everyday-life.nl en daar had Naomi Spencers tekenbord gepakt. Ze vond het geweldig, dus we hebben er eentje van Nijntje op haar verlanglijstje gezet. Ze vindt Nijntje fantastisch namelijk.

Goula Houtenpuzzel Cijfers
Eentje die ik niet zelf bedacht heb, maar een vriendinnetje die 5 daagjes ouder is dan Naomi, die had hem op haar lijstje staan. Ik vind het een hele mooie en leerzame puzzel. Misschien is ze nog wat klein, maar dat gaan we vanzelf zien.

Klei en stoepkrijt
Dat is altijd goed niet waar? Het is heel leuk om te doen en ook nog eens leerzaam!

Een flink lijstje toch nog! Uiteraard zal ze niet alles van dit lijstje ook daadwerkelijk op haar verjaardag krijgen en dat hoeft ook zeker niet. Het is ook een handig lijstje als wij wat willen kopen voor haar 🙂 Na haar verjaardag volgt er uiteraard een overzichtje met haar cadeaus!

Wat gaf jij jullie kind(eren) bij hun tweede verjaardag?

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Liefs Angela

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Nicole
  1 mei 2017 at 06:55

  Ik weet niet eens meer wat wij gaven! Maar wauw.. die keuken is echt gaaf. Dat zou hier ook niet passen daarom hebben we die van de Ikea haha!

 • Reply
  Andrea
  1 mei 2017 at 07:18

  Onze zoon werd een week geleden 2 (en ja…het gaat veeeeeel te hard! Hij heeft ook een loopfiets gekregen (van tzelfde merk) alleen dan gewoom standaard met 2 wielen! Ook een succes hier! Verder een groot pakket met houten trein/autobaan, toettoet, bobbi boekjes (ook erg favoriet) en nog wat educatieve dingetjes! Wij hebben al een tijdje een klein keukentje in huis staan, dat is sindsdien echt zijn favoriete speelgoed! Aron is echt hele dagen aan het koken. Daarom hebben wij ook iets meer educatieve dingen gekozen om echt samen met m te doen, omdat ik bang was dat de zijn nieuwe speelgoed zou blijven staan….
  Al speelt hij nu met momenten ook leuk met de toettoet en houten trein, maar eindigt toch nog altiid bij zijn keukentie

 • Reply
  Nicole
  1 mei 2017 at 08:07

  Wij hebben een speelgoedkeukentje gegeven met een heleboel accessoires erbij. En een dagje ballorig
  Nicole onlangs geplaatst…Oh jee…. daar is dan toch het favoriete stuk speelgoedMy Profile

 • Reply
  Charlotte
  1 mei 2017 at 09:17

  Wij gaven ook een keukentje met de tweede verjaardag van Aukje. Die van jullie is wel heel gaaf!

 • Reply
  Mathiske -gelukineenrompertje-
  1 mei 2017 at 09:45

  Emily krijgt een keukentje en een loopfiets. Ik ben echt al eeuwen bezig met een lijstje haha. Veel dingen komen overeen met wat wij voor Emily vragen.
  Mathiske -gelukineenrompertje- onlangs geplaatst…Mijn mama fiets: Gazelle Miss GraceMy Profile

 • Reply
  Joyce
  1 mei 2017 at 11:08

  Hier deed het Woezel en Pip doktersetje het ook goed!

 • Reply
  Patricia
  1 mei 2017 at 16:59

  Wat een gaaf keukentje zeg! Dat staat vast heel gaaf in jullie nieuwe huis. Wij gaven een buggy en een baby Born aan onze dochter.
  Patricia onlangs geplaatst…Tien dagen verlof voor de papa’s in plaats van twee…My Profile

 • Reply
  Anja
  1 mei 2017 at 20:16

  Ik heb geen flauw idee meer wat ze kregen. Volgens mij kreeg 1 van ze een glijbaan, maar kan ook later zijn geweest 🙂
  Anja onlangs geplaatst…Giftige bloemen en planten: mooi, maar dodelijkMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Deze content is beveiliigd