Moedermelksieraad, een herinnering aan de borstvoeding

Als je mij al langer volgt dan weet je dat ik mijn twee kinderen borstvoeding heb gegeven. Naomi heeft 14 maanden bij mij gedronken toen ze aangaf niet meer te willen. Daniël was bijna 22 maanden toen hij stopte. Ik wist dat ik hierna geen kindje meer zou krijgen en dus wilde ik een herinnering aan die 36 maanden.

Nooit meer moedermelk

Als je geen borstvoeding hebt gegeven, dan begrijp je er misschien niets van. Borstvoeding kunnen geven was een van de mooiste dingen die ik voor mijn kinderen kon en mocht doen. Ik heb er met volle teugen van genoten en ook veel gehuild omdat het soms pittig was. Die periode moest en zou ik dus vastleggen aan de hand van een sieraad.

Moedermelksieraad

Al langer keek ik naar moedermelksieraden. Er zijn zoveel prachtige sieraden die je kunt laten maken. De keuze was daarom best lastig. Mijn lieve vriendinnen gaven mij voor mijn verjaardag een geldbedrag, zodat ik dit kon uitgeven aan een moedermelksieraad. Vond ik heel bijzonder, want ze weten hoeveel dit voor mij betekent. De keuze was snel gemaakt dat ik hem bij SoLilly zou kopen.

Welk moedermelksieraad?

Maar dan… wat kies je? Ik twijfelde tussen oorbellen, een ketting of een ring wilde als moedermelksieraad. Ik wilde iets dat ik altijd zou dragen en niet al te opvallend zou zijn. De keuze voor een ring was dan ook al snel gemaakt. Daarnaast ontving ik ook een extra hangertje voor aan een ketting die ik bewaar. Ik besloot ook nog de bewerking met parelmoer te doen, zodat de ring glinstert als de zon erop schijnt.

Veel geduld

Je moet veel geduld hebben met een moedermelksieraad. Het wordt met de hand gemaakt en dus zeer zorgvuldig verwerkt. Ik heb ruim 2 maanden gewacht. Des te leuker was het toen het kwam: een cadeautje om open te maken. Ik ben blij met mijn ring waar moedermelk in verwerkt is!

Heb jij een moedermelksieraad laten maken?

Liefs Angela

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Deze content is beveiliigd