Mirenaspiraal | Hoe is het nu na 3 maanden?

Het is alweer drie maanden geleden dat ik mijn Mirenaspiraal liet plaatsen. Hoe ik dat vond lees je hier. Zes weken geleden schreef ik deze update en ondertussen zijn we weer 6 weken verder. Hoe is het nu drie maanden na het plaatsen? 
Ongesteld
Zes weken geleden werd ik ongesteld. Een stuk minder heftig dan de keer daarvoor. Helemaal geen pijn en ook minder hevig bloeden. Fijn! Het hield wel ruim 7 dagen aan, zolang duren mijn menstruaties altijd. Op zich niets mis mee. Enige regelmaat zit er wel in, want ruim 4 weken daarna werd ik weer ongesteld.

Tussentijdse bloedingen
Tja… die zijn er nog. Na die week van ongesteld zijn, bleef het ook helemaal weg. Ruim 2 weken maar liefst. Daarna begon ik af en toe weer wat bloed te verliezen. Niet heel veel, maar prettig is het natuurlijk niet. Het was wel al veel minder dan de zes weken daarvoor. Dus voor mij was dat al winst.

Andere kwaaltjes?
Nee, ik voel me verder prima. Al ben ik nog niet helemaal mezelf, dat komt ook door het geven van borstvoeding. Dus dat ligt niet aan die spiraal. Toen Naomi stopte met drinken, voelde ik mij na een maand pas weer gewoon Angela. En die maand daarna werd ik zwanger van Daniël haha. Dus dat was maar van korte duur 😉

De tijd geven
Ik hoop dat mijn menstruatie wegblijft. Al hoeft dit niet per se zo te zijn. Een klein percentage menstrueert wel, maar dus minder hevig en lang. Ik heb hem nu drie maanden en de dokter gaf ook aan dat het best kan zijn dat het na 6 maanden pas wegblijft. Dat hebben veel van mijn volgers via instagram ook aangegeven. Ik geef het dus gewoon de tijd.

Lees ook:

Is jouw menstruatie weggebleven door de spiraal of niet?

Liefs Angela

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Deze content is beveiliigd