Mijn Summer Bucketlist

De zomer is een klein beetje ver te zoeken. Er zitten dagen tussen die lekker warm zijn, maar in vergelijking met vorig jaar zijn dat er erg weinig! Ik hou van de zon, dan ben ik meteen een stuk vrolijker. Daarom kan ik niet wachten tot wij echt met vakantie gaan. Nog maar een paar weekjes en dan op pad met onze nieuwe vouwwagen. Vandaag mijn summer bucketlist online.


Must do.
Ik kan hier een hele lijst schrijven, maar dat ga ik niet doen. Iets wat ik echt moet doen is: leren parkeren met de vouwwagen of tenminste achteruit rijden! We gaan maar op les bij mijn schoonvader voordat we naar Zuid-Frankrijk vertrekken. We hebben nog even….Verder genieten van het mooie weer en de qualitytime met mijn gezin!

Must see. Dierbare vrienden waar we al jaren mee omgaan. De lieve meiden van mijn uitgerekend juni 2014 groepje. Er staat een date gepland met alle meiden van ons Havo groepje bij mij thuis, heb ik ook zin in. Verder allerlei mooie dingen in de omgeving van de Mont Ventoux ontdekken met ons gezin. De plek waar Stephan ook gaat fietsen voor het goede doel. En verder alles wat er op ons pad komt. Verder wil ik een dagje plannen met Stephan om naar de Markthal in Rotterdam te gaan. Jep, daar zijn wij nog niet geweest. Moet allemaal lukken toch?

Must eat. Haha ik eet altijd wat ik wil. Maar wat wij zeker gaan eten in Zuid-Frankrijk is: stokbrood met salami en St’Moret. Dat is zo lekker. Hoewel je het hier ook bij de Jumbo kunt kopen, smaakt het daar toch een stuk lekkerder haha.

Must drink. Een paar heerlijke cocktails op een terrasje! En ik ga een grote kan Sangria maken in Zuid-Frankrijk, ook al is het een Spaans drankje. Daar heb ik echt zin in 🙂 Drie jaar geleden gingen wij met mijn beste vriendin en haar vriend op vakantie en toen dronken we dat ook. Heerlijk.

Must make.  T-shirtjes met eigen opdruk voor Naomi maken! Dat moet ik nu echt eens gaan doen. Jodi van Liefthuis, maakte onlangs een leuk shirtje voor Naomi en het is heel simpel zegt ze. Dus dat moet ik echt doen deze zomer!

Hoe ziet jouw Summer Bucketlist eruit?

Deze tag is bedacht door Minke.

Liefs Angela

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Channa
  15 juli 2016 at 06:15

  Wat een leuke tag! En heerlijk zeg op vakantie naar Frankrijk 🙂 lukt het rijden met de vouwagen een beetje?
  Channa onlangs geplaatst…De leukste items voor de baby- of kinderkamerMy Profile

 • Reply
  Nicole
  15 juli 2016 at 07:16

  Geinige tag! Geniet van de zomer!
  Nicole onlangs geplaatst…Rij rond op een walvis en steun het goede doel!My Profile

 • Reply
  wilmaaa
  15 juli 2016 at 12:46

  Wat een leuke tag, ik had voor volgende week een eigen lijstje gemaakt, maar dit is ook heel leuk 🙂 ik hoop dat jullie megaveel plezier hebben met de vouwwagen 🙂

 • Reply
  Jodi - liefthuis
  16 juli 2016 at 13:46

  Het is echt heel simpel. Ow en ik kan ook niet achteruit rijden met de vouwwagen. Ik rij wel altijd maar als ik moet keren pakken we grwoon een parkeerterrein en maken daar een rondje. Eigenlijk moet ik ook op les haha
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Van bouwval naar droomzolder: Zolder inspiratie gezochtMy Profile

 • Reply
  Volgmama
  17 juli 2016 at 23:08

  Ik ben benieuwd naar de shirtjes 🙂
  Volgmama onlangs geplaatst…KIDS OOTD: Heerlijk zittende kleding van onder andere Crawls & DunsMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Deze content is beveiliigd