Mijn schoenengarderobe sinds ik moeder ben

Er verandert veel als je moeder wordt. Zelfs je schoenengarderobe, althans in mijn geval dan. Als schoenen mooi waren, dan vond ik het al heel snel goed. Comfortabel was niet per se nodig als ik ze maar mooi vond. Of dat goed is geweest voor mijn voeten? Zeker niet, maar dat is weer een ander verhaal. Als ik kijk naar mijn schoenengarderobe van nu, kenmerkt zich dat voornamelijk door praktisch. Niet meer mooi dan? Zeker wel, maar het voornaamste is dat ze praktisch zijn. Ik let er namelijk op of ik achter mijn kids aan kan rennen. Hier en daar heb ik natuurlijk een paar wat tof is voor naar mijn werk, een avondje uit met vriendinnen of als ik op stap ben met mijn man. Alleen bestond mijn kast voorheen voornamelijk uit dat soort schoenen. Dat tij is wel gekeerd sinds ik moeder ben. Wat zijn op dit moment mijn favoriete soort schoenen sinds ik moeder ben? Ik deel het met je!
Sneakers
Deze droeg ik echt werkelijk waar nooit. Ik heb ze sinds een jaar of drie helemaal uitgevonden. Het liefst heb ik ze in alle kleuren van de regenboog. Bij wijze van spreken dan natuurlijk, want ik zie mijzelf niet in gele schoenen rondlopen. Sneakers zijn tof onder een broek, maar zelfs onder een jurkje. Bovenal zitten ze lekker. Ik kan gewoon achter mijn kids aanrennen, wel zo praktisch. Sneakers zijn voor mij dus echt de bom.

Hoge laarzen met platte zool
Dol op laarzen, maar tegenwoordig niet met hak. Gewoon van die prachtige hoge laarzen met een platte zool. Nu ik het zo type klinkt dit vreselijk saai, maar dat is het allerminst. Ontwerpers denken ook gewoon aan moeders die er fashionable uit willen zien, maar nog steeds achter die dreumes of peuter aan wil rennen. Ik ben ze dankbaar, want ondertussen pronken er twee mooie paar laarzen in mijn kast.

Enkellaarsjes met kleine hak
Ik kan toch echt niet zonder hakken in mijn kast. Het maakt een outfit chiquer dan met een sneaker. Maar die hak mag wat mij betreft niet hoger zijn dan 3 centimeter. Je zou denken dat dit vanwege mijn lengte is, maar dát maakt mij dan weer niets uit. Hakken met 3 centimeter, maakt dat ik nog steeds kan rennen. Wellicht iets minder hard, maar vallen doe ik allerminst.

Sandalen
Leuk, simpel, chique en tof. De mooiste sandalen zie je tegenwoordig voorbij komen. Ik heb het idee dat dit tien jaar geleden niet zo was. Wellicht ligt dat gewoon aan mij hoor. Maar nu heb ik minimaal twee mooi paar sandalen in mijn kast.

Wat een onzin!
Misschien denk jij, wat een onzin. Draag jij namelijk nog steeds stiletto’s achter de kinderwagen. Of kun jij prima rennen achter je dreumes op hakken van 6 centimeter. Ik bewonder je oprecht, want dat zou ik niet kunnen. Ik ben blij dat de mode tegenwoordig zo tof is, dat je er als moeder ook heel leuk uit kunt zien, ook al doe je kleine concessies.

Is jouw schoenengarderobe veranderd sinds je moeder bent?

Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking. 

De foto bovenaan dit artikel komt van Shutterstock | Beautiful bridal high and thin golden stiletto heel shoes. Luxury designer wedding shoes on the table van Lemusique.

Liefs Angela

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Deze content is beveiliigd