Mijn hoogtepunten van 2018

Zo’n laatste dag van het jaar is er eentje om terug te blikken. Te kijken naar alles wat je hebt meegemaakt. Dingen die je verder brengen, maar ook dingen die jou wellicht stil lieten staan. Vandaag kijk ik terug op vijf hoogtepunten die voor mij belangrijk waren dit jaar. 

 

Mijn gezin
Dankbaar. Dat is het woord dat bij mij opkomt als ik aan mijn gezin denk. Een fantastische man die mij echt overal bij helpt. We zijn een team en dat voelt zo goed. Twee prachtige kids waar we zielsveel van houden en die we af en toe achter het behang willen plakken. Zoveel mooie momenten met elkaar.

Mijn man
Stephan werd 30 in oktober en ineens besefte ik mij dat we elkaar 12 jaar geleden voor het eerst leerden kennen. Nooit gedacht, wel gehoopt, dat hij de vader van mijn kinderen zou worden. Alweer vijf jaar getrouwd én ik pas gewoon mijn trouwjurk nog. Hoe tof!!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

5 JAAR GELEDEN Zag ik er zo uit, meer plaatjes op mijn website❤️ Pas ik mijn trouwjurk nog? Dat lees en zie je ook op de blog vandaag! Terug naar die dag; De kriebels toen ik wakker werd. De jurk die in mijn lege slaapkamer hing. De drukte beneden met de kapster en de visagiste. De fotograaf die prachtige foto’s maakte 😍 Een hele goede vriendin die ook kwam om mijn jurk aan te trekken. Mijn man die mij voor het eerst zag. De tranen in zijn en in mijn ogen. Al onze dierbaren. De ringdrager, een neefje van Stephan, die jarig was die dag. De geweldige ceremoniemeesters. De mooie woorden van de BABS. De waardevolle kerkdienst en het bijzondere moment dat mijn vader mij weggaf. De sleutel van de auto die ‘kwijt’ was. Standpaviljoen Paal 10 met haar geweldige eten en bediening. Het fantastische feest met de avondgasten. Onze openingsdans op Avicci. De verrassing van Stephan die ineens gitaar speelde en voor mij zong. Een DJ die de boel op stelten zette. Alle stukjes die vrienden ons voordroegen. De vele cadeaus en geldbedragen voor onze Zuid-Afrika reis, overweldigend! Wow wat een dag en ik zou het zo weer doen met Stephan!❤️ Twee kids rijker in die vijf jaar. Wat brengt ons de komende 5 jaar? Ik kijk ernaar uit! Op naar de 60 jaar! #getrouwd #houtenjubilieum #mom #affezione #honeymoonshop

Een bericht gedeeld door Real Momlife of Angela (@mamametpassie_nl) op

Mijn dochter
Naomi die zwemmen tijdens de vakantie nog heel spannend vond. Door iedere dag te oefenen en haar aan te moedigen, vond ze het al snel fantastisch.  Haar trotse gezicht met haar eigen woorden: “Kijk mama en papa, ik kan het wel! Ik durf wel alleen!” GOUD! Dat is wat wij onze kinderen ook willen leren. Als je iets wilt, dan kun je het bereiken door er voor te gaan.

Mijn zoon
Daniël die een dreumes werd en na drie dagen kon lopen. Ik vind het de mooiste mijlpaal die er is. Zo’n mensje dat trots is op zichzelf dat hij kan lopen. GOUD!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Allereerst dankjewel allemaal voor de overweldigende felicitaties en lieve berichtjes ❤️ Jut en Jul zijn op zoek naar poezen vanaf onze slaapkamer. Beide een liefde voor dieren! Ze kunnen niet met én niet zonder elkaar. Broer en zus zoals het hoort te zijn dus. • Vandaag gaan deze twee spelen bij het kinderdagverblijf. En dat vinden ze toch een partij leuk!! Zo fijn, want dat maakt werken ook een stuk makkelijker. Ze zijn namelijk in hele goede handen. Net als bij de oma’s de andere twee dagen. Ik geniet zo van de verhalen als ik ze dan ophaal! • Ben jij ook een werkende moeder? Waar gaan jouw kindjes naar toe? • #momlife #workingmom #mamablogger #schrijver #ondernemer #mompreneur #workinglife

Een bericht gedeeld door Real Momlife of Angela (@mamametpassie_nl) op


Mont Ventoux beklimmen
Na maanden trainen was het in augustus zover. Ik beklom, samen met mijn schoonmoeder, twee keer de Mont Ventoux. Op onze mountainbikes vertrokken we de eerste keer vanaf Bedoin. Wat een pittige klim en dat druk ik nog zachtjes uit. Van opgeven was geen sprake, we gingen beide door. Ik wist niet dat mijn doorzettingsvermogen zo groot was. Het is alleen maar klimmen, 22 km lang. Op 6 km voor de top heb je een klein vlak stukje van misschien 500 meter. Maar we deden het! Vanaf Sault was voor ‘het echie’. Dat was de dag dat we met Groot Verzet Tegen Kanker de berg beklommen. Honderden fietsers gingen de strijd aan met de berg. Binnen twee uur waren we dit keer boven, een hele verbetering ten opzichte van twee dagen eerder. Mijn benen waren sterk en ik genoot van iedere minuut. Met alle namen op een briefje, van dierbaren van mezelf en van anderen, fietsten we omhoog. Ik fietste met mijn opa in mijn gedachten. Een man die toen nog aan het strijden was tegen deze vreselijke ziekte. Wat was ik trots op mezelf en op mijn schoonmoeder. Op 11 september is hij overleden. Een van de meest fantastische mannen in mijn leven. Ik neem afscheid, maar het is een tot ziens. Ooit zien we elkaar weer en dat geeft mij enorm veel troost.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

We did it! Mijn schoonmoeder en ik beklommen de Mont Ventoux vanuit Bedoin. Als we het in een woord moeten omschrijven was het afzien. Om 11:10 zaten we op de fiets en om 15:50 stonden we boven. Strava geeft aan dat we er 3 uur over gedaan hebben. Dat was het fietsen zelf, maar we hebben vaker moeten stoppen dan we eigenlijk wilden. En 6 km voor de top, hebben we een lange pauze van 40 minuten gehouden. We moesten echt opladen. Even voelde dat als falen, maar nee die gedachte laten we los. We hebben gestreden als leeuwen. We hebben gewoon 22,1 km geklommen. Hele stukken van 10%. We hebben niet opgegeven, hoewel we echt een paar keer zeiden: ik ben er klaar mee! We gingen door! Ik ben trots op mezelf en op mijn schoonmoeder! Ho wat zeg ik?! Megatrots! Toen ik boven kwam, volgde de ontlading. Tranen, tranen en nog eens tranen. We hebben gewoon die berg beklommen! En vrijdag doen we het weer met grootverzet tegen kanker. We hebben ruim 1700 euro opgehaald, dankjewel voor degenen die ons gesponsord hebben ❤️ Ik ga nog even trots zitten zijn! ##ventouxfinisher #montventoux #frankrijk #provence #bedoin #fietsen #klimmen

Een bericht gedeeld door Real Momlife of Angela (@mamametpassie_nl) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Vandaag de Mont Ventoux op gefietst voor Groot Verzet Tegen Kanker. Alle namen van helden die gestreden hebben en er niet meer zijn. Namen van mensen die nu nog strijden zoals mijn opa. Namen van mensen die het hebben overwonnen. Al deze namen had ik bij me op een briefje. Ik heb gefietst voor hen, met hen in mijn gedachten. De berg getrotseerd in de hoop dat we met al het geld een stukje dichterbij het vernietigen zijn van deze rotziekte. Want dat is het gewoon! Ik fietste goed. Mijn benen waren sterk. Ik genoot er ook echt van! Ik stopte maar 2 keer om wat te eten en te drinken, omdat het bij de laatste 6 km zo hard waaide. Ik durfde het op dat moment niet fietsend, zoals ik daarvoor wel deed. De supporters langs de kant van de weg en de auto’s die langsrijden, geven zoveel energie! Echt die aanmoedigingen zijn zo gaaf! Bovenop ook en daar volgde de ontlading met heel veel tranen. Ik zag direct mijn man, Naomi en een slapende Daniël. Dat is goud waard. In 2.25 uur was ik boven! En mijn schoonmoeder ook. Weer zo trots op ons! #grootverzettegenkanker #kwf #frankrijk #ventouxfinisher #montventoux

Een bericht gedeeld door Real Momlife of Angela (@mamametpassie_nl) op

Inschrijving Kamer van Koophandel
Voor velen maar een kleine handeling, maar voor mij heel groots. De handeling zelf stelt niet veel voor, maar het feit dat ik na inschrijving twee bedrijven heb wel! Wauw, zo bijzonder. Mijn blog werd mijn bedrijf én ik schreef mijzelf in als tekstschrijver. Dit had ik nooit verwacht aan het begin van 2018. Ik voel mij een zeer gezegend mens. Mama met Passie in een nieuw jasje. Een prachtig logo gemaakt door Susanna van Vecto Design. Een nieuwe website voor mij als tekstschrijver met prachtige foto’s door Willeke Terlouw Fotografie. Zonder deze vrouwen was het nooit zo mooi geworden.

Investeren in mijzelf
Ik volgde twee programma’s die ik niet had willen missen. Bij het Mom-Me programma van Mompoint.nl ontdekte ik de sleutels naar balans. Ik heb alle sleutels om die deur naar balans te openen. Wat een overwinning. Ben je dan nooit in disbalans? Zeker wel, want er gebeuren nu eenmaal dingen in het leven die je uit balans brengen. Alleen nu kan ik weer sneller in die balans komen. Daarbij leerde ik ook mezelf kennen. Besefte mij wat ik écht graag wil in mijn leven. Dat ik de enige ben die verantwoordelijk is voor haar eigen geluk. Daarnaast volgde ik The Next Level van The Confetti Collective. Twee prachtige vrouwen die mij zoveel leerde over ondernemen. En ook dingen die ik mee kan nemen naar mijn huidige werk. Ik ben gegroeid als persoon en daar ben ik al die vrouwen én mede ondernemers zo dankbaar voor. Deze vrouwen weten dat ik hen bedoel 😉

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Real Momlife of Angela (@mamametpassie_nl) op

Wauw. Wat gaat 2019 mij en mijn gezin brengen? Ik ben zo nieuwsgierig. Kom maar op, want ik heb er zin in! 

Liefs Angela

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Deze content is beveiliigd