Mijn hoofd loopt over…

In positieve zin hoor! Ik zie overal een blog in. Mijn hersenen maken letterlijk overuren, zelfs in mijn slaap. Als ik wakker word zit er vaak een onderwerp of verhaal in mijn hoofd die ik kan gebruiken voor mijn blog. Of als ik aan het kolven ben op het werk. Als ik in de auto zit. Als ik een tijdschrift lees. Overal dus. Ik schrijf mijn ideeën op in mijn telefoon, op een papiertje wat in mijn buurt ligt of ik maak snel een concept op mijn website. En soms, heel soms, raak ik zo’n papiertje kwijt.
Daarom heb ik besloten om een speciaal boekje te kopen voor mijn blogideeën. Bij verschillende bloggers heb ik dat voorbij zien komen en dat is toch wel erg handig. Vanmiddag ga ik met mijn moeder shoppen voor Naomi en dan meteen even langs de HEMA!

Ik ben zo blij dat ik in oktober mijn blog gestart ben, dat ik de stap echt gewaagd heb. Dat Stephan achter mij staat. Ik vind het heerlijk om te schrijven, krijg er veel energie van en ik word blij van ieder idee dat ik heb en natuurlijk van jullie als lezers!

En soms heb ik zo’n fantastisch idee en gaat een andere blogger ermee vandoor. Helaas pindakaas, dan kan ik mijn blog soms echt niet plaatsen. Ik zeg soms, omdat iedere mamablogger bepaalde onderwerpen heeft, zoals verhalen over je zwangerschap, je bevalling, de ontwikkelingen die je kindje doormaakt, een roomtour enzovoorts. Maar soms zijn onderwerpen heel specifiek en dan voelt het als na-apen, terwijl dat eigenlijk niet zo is 😉 Tja, dat werkt nu eenmaal zo in bloggerswereld, soms is iemand je voor. Gelukkig loopt mijn hoofd over en heb ik honderdduizend ideeën. Oké dat is wel een beetje overdreven, maar je begrijpt wat ik bedoel. Ik kan altijd een andere blog inplannen die eigenlijk op een andere dag online zou komen. Handig dat vooruit werken en inplannen!

De dag dat ik dit schrijf is het donderdag 14 januari. Ik had de behoefte om even van mij af te schrijven. Vandaar een extra blogje online en natuurlijk nog een vraag:

Ik heb dus veel ideeën, maar over welk onderwerp moet ik volgens jou absoluut schrijven? Of is er iets dat je over mij wil weten? Wellicht wijt ik er een blog aan.

Liefs Angela

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  Nicole
  16 januari 2016 at 07:56

  Haha ja herkenbaar! Ik maak altijd gelijk een notitie in mijn telefoon zodat ik het niet vergeet als ik een idee heb.
  Nicole onlangs geplaatst…Nooit in de zon – Leven met Lupus (CDLE)My Profile

  • Reply
   Angela Lodder
   16 januari 2016 at 09:48

   Haha er zijn er dus nog meer zoals ik 😀 Slim om meteen een notitie te maken in je telefoon, ik ben ook gewoon dol op papier, heb ook nog steeds een papieren agenda haha :p

 • Reply
  Mèlanie - Mama van Liam
  16 januari 2016 at 09:49

  Als ik aan het werk ben of met andere dingen bezig dan schrijf ik soms even het onderwerp op en blog ik daar Savonds op verder.. Regelmatig heb ik ook ideeën en dan zie ik dat bij een ander, of brengt juist een ander mij op een bepaald onderwerp. Die probeer plan ik dan in voor een paar weken later. Je komt toch op een gegeven moment soms wel op dezelfde bepaald onderwerpen. Gelukkig heeft iedereen ook niet allemaal dezelfde volgers, en zowel dan brengt ieder het toch op zijn/haar eigen manier…..
  Mèlanie – Mama van Liam onlangs geplaatst…Een bezoekje aan de dokterMy Profile

  • Reply
   Angela Lodder
   17 januari 2016 at 11:23

   Inderdaad slim om het dan een paar weken later in te plannen. En als het hetzelfde onderwerp is, maar dan met een andere invalshoek vind ik het ook alweer anders, maar zoals je zegt je ontkomt er niet aan 😉

 • Reply
  Ilse van Kreanimo
  16 januari 2016 at 10:20

  Ik heb er nog niet zo lang ‘last’ van, maar heb nu toch ook een boekje…

  Ik met mijn chaos-kop! Dat komt anders niet goed.

  • Reply
   Angela Lodder
   17 januari 2016 at 11:24

   Hihi je chaos-kop 🙂 Leuk dat je nu toch ook een boekje hebt! Ik vind het leuk om nieuwe blogs te ontdekken, dus ik ga je blog ook eens bekijken 🙂

 • Reply
  Jodi
  16 januari 2016 at 10:43

  Heel herkenbaar. Zon boekje heb ik vanaf het begin al, want anders blijft m’n hoofd zo vol Zitten dat er niks uit komt. Het fijne is dan ook dat als ik twijfel wat te schrijven ik m’n boekje pak en zo weer verder kan.

  Toevallig had ik ook in mijn boekje staan, wat ik dacht tijdens de bevalling. Toen schreef jij er over, super toevallig, maae ik wacht nog maar even met te plaatsen. Het voelt inderdaad als na apen terwijl het idee er al was. Is niet erg, hoort er bij.
  Fijn dat het voor jou ook zo heerlijk is
  Jodi onlangs geplaatst…Wil je een rondleiding?…..De BabykamerMy Profile

  • Reply
   Angela Lodder
   17 januari 2016 at 11:25

   Dat is inderdaad heel fijn om dan iets achter de hand te hebben 🙂 Ik ben benieuwd naar jouw blog over je gedachten en zoals je zegt het voelt dan als na-apen, maar dat is het niet 😉

 • Reply
  Daniëlle
  16 januari 2016 at 20:31

  Fijn dat het bloggen zo goed bevalt! Ik herken het wel een beetje, hoewel mijn hoofd er niet echt van overloopt. Ik schrijf mijn blogjes nooit vooruit, en altijd op het moment dat ik inspiratie heb. Dat werkt voor mij het beste.

  • Reply
   Angela Lodder
   17 januari 2016 at 11:26

   Fijn dat dat voor jou het beste werkt! Ik vind het fijn om vooruit te plannen en te schrijven. Zo kan ik schrijven wanneer ik wil en zit ik niet aan vaste momenten vast, aangezien ik mijn blogs op bepaalde dagen en tijden plaats. Ik werk ongeveer 1,5 week vooruit.

 • Reply
  Linda
  16 januari 2016 at 23:07

  Hoort erbij hoor dezelfde ideeën hebben. Soms plaats ik het gewoon, eventueel met link. Andere keer stel ik het uit. Is ook erg lastig met zoveel bloggers echt origineel zijn is onmogelijk, wel slim om klein voorraadje te hebben zodat je kan uitstellen als het niet goed voelt. En ja, als de ideeën machine eenmaal begint te lopen… Hier ook overal lijstjes, maar schrijven gaat nog steeds in een flow, soms werk ik in twee dagen een week vooruit en dan komt er drie dagen niets.
  Linda onlangs geplaatst…Me, myself en modeMy Profile

  • Reply
   Angela Lodder
   17 januari 2016 at 11:28

   Slim om dan inderdaad te verwijzen naar de ander. Die ga ik onthouden, dankjewel. Het is inderdaad eigenlijk onmogelijk om origineel te zijn. Ik vind het prettig om vooruit te werken, ongeveer voor 1,5 week. Verder merk ik dat ik het fijn vind om op vaste dagen en tijden een blog te plaatsen. Dat werkt voor mij het beste naast mijn werk als communicatieadviseur 🙂

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Deze content is beveiliigd